Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fizetést kell elérnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fizetést kell elérnem ahhoz, hogy alkalmasnak találjon egy nő komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Tény, hogy kolléganőm is kijelentette, nem tartja férfinek azokat a lúzereket, akik nem tudják eltartani a barátnőjüket.

Társkeresőn is próbálkoztam, de eddig 2 lány írt vissza, az egyik azt, hogy abszolút nem ismerkedni van fent, a másik meg mivel be volt állítva az adatlapomon a fizetés egy tól-ig sávba, közölte, hogy bár helyes vagyok, a fizetésem nemigen lenne elég kettőnkre.

Igaz, még csak másfél-két hónapja használom a társkeresőt.

Élőben is próbálkoztam nem egyszer, de többnyire ugyanebbe az akadályba futottam bele. Volt, aki már az akkori munkakörömből leszűrte, hogy nem vagyok neki elég jó.

Jelenleg is még csak átlagfizetésem van, 230 körüli nettó + cafetéria. (Igaz, Budapesten lakok albérletben egyedül.)

Ezt sajnos ezek szerint még nem elég ahhoz, hogy megfeleljek az ilyen igényeknek, hogy kettőnkre elég legyen. De akkor mi az a fizetés, ami után már tudtok férfiként tekinteni egy pasira?

A normális válaszokat előre is köszönöm!

29/F

#párkapcsolat #komoly kapcsolat #megélhetés ketten
2017. szept. 3. 13:50
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, teljesen igazad van. A kérdésedre a válaszom 240+ cafetéria
2017. szept. 3. 19:17
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem nem kell, hogy eltartsanak, van nekem is munkám, sőt, másodállásom is, eltartom magam, és megcsinálom még ezek mellett a házimunkát is, DE egy kapcsolatban igenis elvárom a férfitől is, hogy odategye magát a házimunkában, ne csak NÉHA (a te szavaiddal élve) főzzön meg, csak mert szerinte az női dolog, és ne gondolja azt, hogy én, csak mert nő vagyok, képtelen vagyok műszaki dolgokat megoldani itthon (speciel mérnöki végzettségem van, szóval...)

Ha olyan párom lenne, aki az én keresetem többszörösét kapná, akkor is ugyanígy dolgoznék, mint most egyedül, és nem érdekelne, hogy esetleg el tudna tartani cserébe azért, hogy kiszolgáltatott házicselédje legyek...

2017. szept. 3. 19:19
 53/56 anonim ***** válasza:

A párom 140 nettót keres (és ennyi, nincs cafeteria) mégis vele vagyok, imádom, és amúgy teljesen jól megélünk. Én is dolgozok természetesen, nem azért tanultam 16 évig, hogy otthon lóbáljam a lábam, konkrétan be is kattannék a semmittevéstől.

Mondjuk nekem a pénz egy "szükséges rossz" ami kell ahhoz, hogy megéljünk. Az élvezetes dolgokhoz semmi köze...

24/N

2017. szept. 4. 10:31
 54/56 anonim ***** válasza:
70%

"Megcsinálhatom néha, sőt, meg is csinálnám, mert pl a süteményezést kifejezetten élvezem, főleg a tortadíszítés részt, de nem férfi szerepkör."

Fú, na mondjuk ilyennel össze nem jönnék, felőlem kereshetnél havi 5millát, akkor se akarnék semmit tőled.

Nekem olyan gyöpös retard nem kell, aki azért nem csinál meg valamit, amit amúgy még élvezne is, mert ő NAGYBETŰS FÉRFI és majd jól megmutatja XD

Én szeretem a kocsit barkácsolni a párommal, de akkor majd leszokok róla, mert nem női szerepkör :'D

Jó isten, adj erőt....

2017. szept. 4. 11:12
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

El kell keseritselek, neked nem a fizetéseddel van a baj, ilyen hozzáállással kereshetnel milliókat is, akkor sem kellenél értelmes, normális nőnek! Mi az, hogy férfi szerepkör, női szerepkör...?? Ez a nő dolga, az a férfi dolga... Jó eg. A másodperc törtresze alatt penderitenelek ki, ha előadnád nekem, hogy te oly nagylelkűen főznel, de persze csak néha ám, mert hát a főzés az nem férfi szerepkör. :DDD

Ne haragudj már, de ha mindkét fel dolgozik, akkor igenis a férfi is fogja meg szépen a felmosonyelet és ne derogaljon már felmosni. A porszívózáshoz és a rongy megfogasahoz sem kell ám mérnöki diploma vagy neked talán leesik az ujjadról a gyűrű, ha takarítani kell?? Elvégre felnőtt ember vagy te is, mégis miért kéne bárkinek is éled raknia a vacsorát vagy kismosni a szaros alsódat? Eszem megáll ettől a hozzáállástol..

2017. szept. 4. 18:16
 56/56 anonim ***** válasza:

Én itt most biztos nagyon népszerűtlen leszek, de legalább kapsz egy számszerű választ, amire vágytál.

Nettó 300 ezer + céges autó, vagy teljes bejárási költség térítés minimum. Meg némi cafeteria és az sem baj, ha van évi +1 havi fizu.

Az sem baj, ha ez alatt keresel, akkor viszont te maradsz otthon a gyerekkel gyesen, gyeden, amikor eljön az ideje. Azt sem bánom ha te hordod ki. :)

Viccet félretéve fiatal, dolgozó nő vagyok és egyedül kapok 420 nettót + cafeteriát + céges autót korlátlan használattal. Furi lenne, ha a párom fele annyit keresne, mint én. Elfogadnám, ha szeretném persze, de ez így nekem kicsit már összetettebb kérdés.

A párom egyébként 100 ezerrel kevesebbet keres nálam és egyáltalán nem zavar. Jól megvagyunk. (Amikor összejöttünk még ő keresett többet kb. 40 ezerrel.)

2017. szept. 4. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!