Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fizetést kell elérnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fizetést kell elérnem ahhoz, hogy alkalmasnak találjon egy nő komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Tény, hogy kolléganőm is kijelentette, nem tartja férfinek azokat a lúzereket, akik nem tudják eltartani a barátnőjüket.

Társkeresőn is próbálkoztam, de eddig 2 lány írt vissza, az egyik azt, hogy abszolút nem ismerkedni van fent, a másik meg mivel be volt állítva az adatlapomon a fizetés egy tól-ig sávba, közölte, hogy bár helyes vagyok, a fizetésem nemigen lenne elég kettőnkre.

Igaz, még csak másfél-két hónapja használom a társkeresőt.

Élőben is próbálkoztam nem egyszer, de többnyire ugyanebbe az akadályba futottam bele. Volt, aki már az akkori munkakörömből leszűrte, hogy nem vagyok neki elég jó.

Jelenleg is még csak átlagfizetésem van, 230 körüli nettó + cafetéria. (Igaz, Budapesten lakok albérletben egyedül.)

Ezt sajnos ezek szerint még nem elég ahhoz, hogy megfeleljek az ilyen igényeknek, hogy kettőnkre elég legyen. De akkor mi az a fizetés, ami után már tudtok férfiként tekinteni egy pasira?

A normális válaszokat előre is köszönöm!

29/F

#párkapcsolat #komoly kapcsolat #megélhetés ketten
2017. szept. 3. 13:50
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
70%

Nem rakom szét a lábaimat senkinek. És nem várom el, hogy más tartsa el a seggemet.

Nekem apukám maradt özvegyen, és egyedül él, mindent képes megcsinálni, nem kell az életemet felfüggesztenem miatta.

Úgyhogy inkább tanuld meg a hamijaidat magadnak megfőzni ahelyett, hogy szegény anyukád helyett másik menzás/takarító nénit keresel.

2017. szept. 3. 18:22
 42/56 A kérdező kommentje:

Hát akkor valószínűleg az én szüleim lehettek szuperhősök. Mivel a rendes munka után még a vállalkozást is együtt vitték itthon, aztán közben anyum a konyhába is be-beszaladt a vacsorának való mellé, és mellém is volt idejük leülni a tanuláshoz, ha igényem volt rá. És ez húgommal is így volt. Hétvégén meg együtt dolgoztak (később dolgoztunk) a kertben, és bizony amikor már én is szakközépiskolás voltam, a vállalkozásban is kivettem a részem, mivel engem neveltek a pénzből, amit azzal kerestek, így ki akartam venni a részem a megkereséséből is.

És esetleg ha estére későn jöttek haza, mert dolgozni voltak a maszek melóval, akkor a tanulás befejezése után - ha előbb végeztem, mint ahogy hazaértek - nem a marhulás meg a haverokkal lógás volt előtérben nálam, hanem volt, hogy én csináltam nekik vacsorát. De ennek így is kellene működnie minden kapcsolatban szerintem. Aztán persze vannak, akik ezzel nem értenek egyet...

2017. szept. 3. 18:29
 43/56 anonim ***** válasza:
55%

Oké. Legyenek szuperhősök. Mi nem kertes házban laktunk, mert büdöspesti lakásosok vagyunk, és nem is vállalkoztak a szüleim, mégis tudtak nekem is meg a húgomnak is lakást venni, és tudták a gyerekek segítsége nélkül elrendezni az életüket. Nálam ez nem szuperhős dolog, hanem a norma.

És azt hiszed, valami kis ribi cicamacával beszélsz, nem is tévedhetnél nagyobbat.

2017. szept. 3. 18:36
 44/56 A kérdező kommentje:

#41 - Képzeld, egyedül élek, és főzök magamra. Sőt, mosok, takarítok is, és még a vasalást is megtanultam.

Szóval nagyon nem szorulok egy nőre ilyen téren, csak mondjuk alap lenne megosztani a háztartási munkákat, és vannak tipikus női-férfi szerepek, amit attól függetlenül, hogy ért hozzá az ember vagy sem, nem állandóra az ő feladata. Persze bedolgozhat a párjának segítségképpen, de ahogy én sem fogom elvárni, hogy az asszony kapálja és ássa fel az egész kertet vagy éppen szerelje meg a csapot, úgy tőlem se várja el azt, hogy én főzzek. Megcsinálhatom néha, sőt, meg is csinálnám, mert pl a süteményezést kifejezetten élvezem, főleg a tortadíszítés részt, de nem férfi szerepkör.

2017. szept. 3. 18:39
 45/56 anonim ***** válasza:
70%
"még a vasalást is megtanultam" :-D Mit kell a vasaláson tanulni?...
2017. szept. 3. 18:42
 46/56 anonim ***** válasza:
77%

Látod, ez az undorító. Ezek a szerepkörök. Te nem vagy a pötsöd végett hajlandó. Itt nem a munkamegosztással van a baj, hanem a görcsös "há' én férfi vagyok, ne várja má' el, hogy mindig főzzek", mert ezzel lenézed a főzést, és úgy gondolod, majd az alacsonyabb rendű elvégzi a napi dzsuvát, te 3 évente meghúzol egy csapot.

Én ezt itt abba is hagyom, mert nem akarom magam felbszni azon, hogy léteznek ilyen emberek, úgyhogy kilépek ebből a meddő vitából.

2017. szept. 3. 18:45
 47/56 A kérdező kommentje:

Ha olyan helyen dolgoznak a szülők, ahol 700 000-es havi fizetés van fejenként, akkor tényleg nem nagy durranás a lakásvásárlás farzsebből a gyerekeknek. Budapesten ez meg nem olyan nehéz feladat jó pár év munkaviszony után Viszont ahol 40 év munkaviszony után is a legjobb kapható bér éppen súrolja a 150-es bruttót, ott kicsit más a helyzet. Főleg úgy, hogy az egyik szülő rokkant nyugdíjba kényszerül a munkanélküliség miatt, és vállalkozás kell ahhoz, hogy ne a létminimum alatt élj.

Mondjuk tény, hogy nekem is lehetne már házam, ha annak idején a bevételből nem családi nyaralásokat csinálunk, meg egy nyáron 3 utazást is befizettünk. De egy ház sosem pótolná azt a gazdagságot, amit ezek a közös élmények nyújtottak.

Mondjuk nem is várom el, hogy ezt megértse mindenki...

2017. szept. 3. 18:48
 48/56 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, neked nem a fizetéseddel van baj, hanem a gondolkodásmódoddal. Ilyen gondolkodásmódú férfitól pedig minimum milliós nettó fizetést várnék el + azt, hogy fizessen takarító és szakács személyzetet, mert én a kisujjamat sem mozdítom meg a házimunkában olyan férfinek, aki így gondolkodik a házimunkáról, mint te.

Érdekes módon a szüleimnek soha nem volt probléma azzal, hogy közösen csinálják a házimunkát, és a nagyszüleimnél sem volt ez soha gond egyik oldalon sem. Az anyai nagyszüleimet ismertem jobban, mert az apai nagyszüleim voltak az idősebbek, és hamarabb meghaltak, az anyai nagyszüleim még a hatalmas kertet is közösen művelték.

Én egyedül hoztam össze a saját lakásom árának a nagyobbik részét, a szüleim csak kis mértékben járultak hozzá, 10 évet gyűjtöttem rá, Fundamenta + egyéb, úgy, hogy voltam többször munkanélküli is, és a fizetésem soha nem érte el a nettó 150 ezret a lakásvásárlásig. De ez én vagyok, én úgy nőttem fel, hogy már gyerekként megtanultam bánni a pénzzel, és a szüleim a nulláról indultak egy szobában kezdték a közös életüket szülői támogatás nélkül, mert a szüleik nem tudták anyagilag segíteni őket, de mégis összehoztak mindent.

Persze, lehet kifogásokat is keresni...

2017. szept. 3. 18:55
 49/56 A kérdező kommentje:

Nagyon azt érzem, hogy az emberiség tényleg halálra van ítélve, ahogy olvasom itt a süket kommenteket egymásutánban.

A kérdés eredetileg arra irányult, hogy mennyi az az összeg, amire már igent mondanak a nők, hogy kapcsolatot kezdeményeznének. Erre szóba jött, hogy együttélés meg házimunka. Ez alapvetően nem baj, de mikor a munkamegosztás került előtérbe, egyből az jött, hogy a pasi csináljon mindent, a nő meg lógassa a lábát otthon, mert nem cseléd, hogy még a munka után dolgozzon. És ezen felül még tartsam is el? Na azt nem... ha csak én keresek, akkor szépen mos-főz-takarít, egyébként fel is út, le is út.

Ha közös kasszán vagyunk, és ő is leteszi az asztalra a keresetét, akkor nagyon is partner lennék a munkamegosztásban és minden másban is.

De olyat nem játszunk, hogy csak én adok, és ő meg elvan.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedek egy bizonyos szint alá...

Szerintem most untam rá, itt én le is zárom ezt, és a továbbiakban követem az oldal tanácsait:

"Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik!"

2017. szept. 3. 18:57
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kapsz normális választ, mert már eleve hibás a gondolkodásmód a kérdés mögött. Egy nő nem a kereseted miatt fogja azt mondani, hogy na jó összejövök veled. Tehát hiába keresel havi 1 milliót, ha amúgy meg egy érzelmekre képtelen ember vagy, aki csak azt tudja számolgatni, hogy na én is 30 percet töltöttem a konyhában, akkor neki is annyit kell. Én költöttem rá 500 forintot, akkor neki is annyit kell rám.

A másik meg, hogy döntsük már el milyen nőt akarsz. Mert 2 külön kategória. Aki egy jó fizetés miatt jön össze veled, az nem fog neked se főzni, se takarítani, se dolgozni. Aki megcsinál otthon mindent minimális segítséggel és dolgozik mellette, az el tudja magát tartani és nincs szüksége egy 29 éves gyerekre, aki néha odalök neki egy ezrest.

2017. szept. 3. 19:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!