Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen fizetést kell elérnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fizetést kell elérnem ahhoz, hogy alkalmasnak találjon egy nő komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Tény, hogy kolléganőm is kijelentette, nem tartja férfinek azokat a lúzereket, akik nem tudják eltartani a barátnőjüket.

Társkeresőn is próbálkoztam, de eddig 2 lány írt vissza, az egyik azt, hogy abszolút nem ismerkedni van fent, a másik meg mivel be volt állítva az adatlapomon a fizetés egy tól-ig sávba, közölte, hogy bár helyes vagyok, a fizetésem nemigen lenne elég kettőnkre.

Igaz, még csak másfél-két hónapja használom a társkeresőt.

Élőben is próbálkoztam nem egyszer, de többnyire ugyanebbe az akadályba futottam bele. Volt, aki már az akkori munkakörömből leszűrte, hogy nem vagyok neki elég jó.

Jelenleg is még csak átlagfizetésem van, 230 körüli nettó + cafetéria. (Igaz, Budapesten lakok albérletben egyedül.)

Ezt sajnos ezek szerint még nem elég ahhoz, hogy megfeleljek az ilyen igényeknek, hogy kettőnkre elég legyen. De akkor mi az a fizetés, ami után már tudtok férfiként tekinteni egy pasira?

A normális válaszokat előre is köszönöm!

29/F

#párkapcsolat #komoly kapcsolat #megélhetés ketten
2017. szept. 3. 13:50
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
szerinted mennyit kéne keresned?
2017. szept. 3. 14:26
 12/56 anonim ***** válasza:
100%
"kolléganőm is kijelentette, nem tartja férfinek azokat a lúzereket, akik nem tudják eltartani a barátnőjüket. "Miért ilyen lányok között keresgélsz, akinek ez mérvadó, hogy eltartsad őt. És akkor ő kb kihasználhat? Barátkozz olyanokkal, akiket nem érdekel a kereseted, hanem saját magadért, amilyen te magad vagy , azért szeretnek. Nem pedig azért, hogy mid van, vagy mid nincs. Szerintem ezt nem lehet elvárni, hogy az egyik fél eltartsa a másikat. Nem jók között keresgélsz, lehet, hogy neked külsőre a "túúl tökéletes" kell? Mert akkor ne olyan plázacicaszerű, vagy ilyen "playmate-szerűeket" keress. Hanem cukibbakat, aranyosabbakat. Nagy segítség lehet, ha megnézed a szemeit, az tényleg a lélek tükre. Amúgy nincs bajom a plázacicákkal,se "playmate"-ekkel.
2017. szept. 3. 14:32
 13/56 A kérdező kommentje:

Nekem ez az összeg arra amire kell, elég. Nyilván az évek során ez még menni fog fentebb, ami rendben is van.

De az tény, hogy két emberre már nem elég, ha nem dolgozik mindkét fél.

A kérdés lényege, milyen képzeletbeli összeg áll a mögött a női igény mögött, hogy kettőjükre elég kell lennie a férfi keresetének!?

2017. szept. 3. 14:33
 14/56 anonim ***** válasza:
*ja és vannak tök arik is köztük is, sokan
2017. szept. 3. 14:33
 15/56 anonim ***** válasza:
14%
sose hasonlitgatsd magad másokhoz csak saját magadhoz
2017. szept. 3. 14:35
 16/56 anonim ***** válasza:
84%
Cica, talán nem olyan pitsákat kéne nézni, akiknél ez bejátszik. Amúgy sem hiszem el ezt. Szerinted ezek a nők most fotoszintetizálnak, ha nincs senkijük?
2017. szept. 3. 14:36
 17/56 A kérdező kommentje:

#12-es.

Az olyan nőkhöz eleve soha nem is közeledtem, és nem is tervezem. A kicsit visszafogottabb, aranyosabb nők jöttek be mindig is, illetve az kimondottan előny volt nálam, ha kicsit van mit szeretni rajta. A vékony lányokkal sincs semmi bajom, bár a nagyon csontosokat nem igazán szeretem, de nem ettől teszem függővé, hogy megismerjem. A külső nem mindig tükrözi, milyen ember valójában.

Ami viszont tény és tapasztalat alapján mondom, hogy a fentebb említett plázacicás playmate-ektől azért is próbálom magam távol tartani, mert olyan családban nőttem fel, ahol igenis megoldott és természetes dolog volt a munkamegosztás, és a férfi női szerepek le voltak osztva, igaz, soha nem volt abból sem gond, hogy egymásnak besegítsenek szüleim. Hol anyu a kertben, hol apu a konyhában. És én is ilyen hozzáállással keresnék, ha arról lenne szó, nem halok bele, hogy elmosogassak segítségképpen, vagy hogy a majdani páromnak a keze alá dolgozzak a konyhában, ha éppen nincs más "pasis" vagy egyéb teendő a ház körül.

De azt pont a csinosabb, kiöltözöttebb, ilyen plázacica jellegű nőkből nem nézem ki, hogy le tudna tenni elém egy tál főtt ételt az asztalra.

Lehet hímsoviniszta hozzáállás, de ez a minimum, amit elvárok egy nőtől, hogy tudjon főzni.

2017. szept. 3. 14:42
 18/56 anonim ***** válasza:
69%

Neked nagyon magas fizetést. Kb havi egy millió forintot.

Mivel úgy látom mást nem tudsz nyújtani, csak a pénzt, ezért neked abból nagyon sok kell.

Nem viccelek. Szerezhetsz te magadnak nőt a pénzeddel, de az tényleg nagyon drága.

2017. szept. 3. 14:46
 19/56 anonim ***** válasza:
A te helyzeted súlyos.... mentális szempontból.
2017. szept. 3. 15:05
 20/56 anonim ***** válasza:

Kamu.

Ilyen kérdés után kétlem, hogy van az a pénz, ami után férfiként nézne rád bárki is.

2017. szept. 3. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!