Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fizetést kell elérnem ahhoz, hogy alkalmasnak találjon egy nő komoly kapcsolatra?
Tény, hogy kolléganőm is kijelentette, nem tartja férfinek azokat a lúzereket, akik nem tudják eltartani a barátnőjüket.
Társkeresőn is próbálkoztam, de eddig 2 lány írt vissza, az egyik azt, hogy abszolút nem ismerkedni van fent, a másik meg mivel be volt állítva az adatlapomon a fizetés egy tól-ig sávba, közölte, hogy bár helyes vagyok, a fizetésem nemigen lenne elég kettőnkre.
Igaz, még csak másfél-két hónapja használom a társkeresőt.
Élőben is próbálkoztam nem egyszer, de többnyire ugyanebbe az akadályba futottam bele. Volt, aki már az akkori munkakörömből leszűrte, hogy nem vagyok neki elég jó.
Jelenleg is még csak átlagfizetésem van, 230 körüli nettó + cafetéria. (Igaz, Budapesten lakok albérletben egyedül.)
Ezt sajnos ezek szerint még nem elég ahhoz, hogy megfeleljek az ilyen igényeknek, hogy kettőnkre elég legyen. De akkor mi az a fizetés, ami után már tudtok férfiként tekinteni egy pasira?
A normális válaszokat előre is köszönöm!
29/F
Főleg tájképek, állatok a témák. Régebben pasztellkrétával csináltam, azzal rajzoltam végig, míg kijártam a művészeti iskolát a kötelezőekkel párhuzamosan délutáni/esti iskolaként.
Nemrég tértem át az akril-ra, most hoztam festővásznat hozzá, eddig azzal is csak papírra próbáltam, de a vászon már régóta foglalkoztatott.
#29-esnek: Látom versenyszerűen kiforgatod a szavaimat, de nem igazán foglalkoztat, ha erre durran el az orgazmusod, csináld. Ami viszont nagyon tükröződik ezek után rólad, hogy max ahhoz értesz, hogyan rakd szét a lábaidat, de a normális párkapcsolatról és az együttélésről halvány lila fogalmad sincs.
Az teljesen korrekt fizetés lenne, ha a jöbőbeni párom annyit keresne. Nem akarnám,hogy eltartson. Ehhez hozzá jönne az én fizetésem is.
20L
Én azt várom el, hogy a férfi el tudja tartani magát önállóan, ne vergődjön a kölcsönökben hó végén, és hasonlóképp gondolkodjon a pénzről, mint én. Nem kell engem eltartani, eltartom én magam. Persze, ha jönne egy gyerek, és emiatt otthon maradnék, akkor csökkenne a bevétel, bár, ha nem bánná, hogy nem akarom kihasználni a 3 évet, és amint lehet, visszaállnék munkába, még ezt is meg lehet oldani. Én hasonló összegből élek, bár nekem több helyről jön össze, és saját lakásom van, ami kevesebb kiadás, mint egy albérlet.
Eltartani nem szeretnék egy felnőtt férfit, de sajnos olyan is akad, még nálad idősebbek között is, akik nemhogy nem tudják eltartani magukat, de a szüleiken élősködnek, és nem dolgoznak, és eszük ágában sincs ezen változtatni.
Hát én meg pont hogy fordítva, az otthoniakat próbálom segíteni, mert Isten valamiért úgy akarta, hogy Édesanyám özvegyen maradjon a húgommal.
Az meg más kérdés, hogy nem a híd alatt alszok, mert nem telt saját lakásra még, de igyekszek úgy intézni, hogy 1-2 éven belül mondjuk albérlet helyett a saját lakásomat fizessem.
Persze így nem telik nagy vagány autóra, de számomra lényegtelen, milyen járgány visz el A-ból B-ba, míg a lakás kérdés meg nincs oldva. Nem a pöpec, macsóverda a prioritásban az első...
Éppen ezért próbálok én is több lábon megállni, csak a gáz az, hogy ha nincs zsebben 10-15 milla, akkor egy vállalkozást sem tudsz beindítani.
És a besegítés szerinted miből állt? Hogy odaállt, és nézte?
Értelmező szótárat javasolnám fellapozni kedves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!