Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, férfiak! Egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, férfiak! Egy ilyen nőnél milyen kaliberű pasinak van esélye párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

[link]

Természetesen a cikkben szereplő szőke hölgyön van a hangsúly. Elég intelligensnek és a maga módján visszafogottnak tűnik (ugyanakkor lehet óriási nagyot tévedek), de legalábbis nem tűnik sem pláza cicának sem sunyi gold diggernek. Ugyanakkor biztosan vannak igényei és 100%, hogy már férje is van. Mivel személyesen valószínűleg ti sem ismeritek, ezért arra kérnélek benneteket - amennyiben ismertek hozzá hasonló szép külsejű, csinos és intelligens kozmopolita nyitott nőket - áruljátok el, hogy ezen ismerőseitek milyen kaliberű pasival vannak együtt. Külső (magasság, súly, alkat, arc stb.) és belső tekintetében (végzettség, munkahely, személyiség, hobbi stb.) is várom a jellemzéseket. Illetve aminek különösen örülnék, ha megsaccolnátok, hogy milyen magas lehet ez a nő, mert én alapvetően alacsony vagyok, de nekem is hasonló az életstílusom (utazgatás) és számomra nagyon szimpatikusak az ilyen életfelfogású nők. Ha nem probléma, akkor egy nemet és kort is írjatok kérlek. Köszönöm a válaszokat, előre is.

2017. szept. 2. 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%

ma 13:46

"Ha kisugárzás meg intelligencia 0"

Akkor ezek szerint létezik ronda pasi is akinek fullos lehet a kisugárzása? Ja hogy a szépség relativ és nincs olyan hogy ronda vagy szép? Tehát akkor suzan boyle is ugyanannyira szép mint ez a nő.

2017. szept. 2. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

ma 13:54

"szerintem tök helyes kis nő"

a szépség relativ

2017. szept. 2. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Ismered a "szerintem" szót?

2017. szept. 2. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Mindenkinek egyedi érezhető vagy nem érezhető a kisugárzása..Rengeteg sztár van akiért a csajok ledobják a bugyit még igy neten keresztül is,justin bieber,a despacito énekese,cristiano ronaldo és igy tovább..akkor ezeknek a személyeknek hol érzik már a kisugáűrzűsukat amikor az életbe nem találkoznak velük össze? unalmas már ez a kisugárzás lófasz..
2017. szept. 2. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A kisugárzás nem szag, vagy hő, te szerencsétlen. Látni rajta, ahogy nyilatkozik, ahogy mozog, viselkedik... Még ha a produkció része is, csinál valamit, ami vonzó.

Az általad felsoroltak egyik sem tetszenek kifejezetten külsőre, és nem is a vagyon miatt tartom őket vonzónak. Az ember gesztusok, attitűdök és csomó hasonló összessége. Ez átjön még írásban is, de a felvételeken is látszik. Nem kell ahhoz személyesen látni. Lehet, hogy személyesen ha látnám, meg ismerném, nem tetszene. De amit látok, azt vonzónak tartom annak ellenére, hogy olyan távol vannak az ideálomtól, mint Makó Jeruzsálemtől.

2017. szept. 2. 14:11
 16/16 A kérdező kommentje:

#8: 160 egészen biztosan nincs inkább 170-173. Ezen képek közül a másodikat nézd meg,

azon jól látszik (viszonyításképpen Edvin Marton 181 magas): [link]

De végül is mindegy, mert ez a nő tényleg jóval magasabb kategóriában mozog, mint amibe majd én egy IT-s diplomával valaha is eltudnék jutni. Egyébként Edwin Marton - férfi szemmel is mondhatom - közel sem egy átlagos pasas, sőt... Ugyanakkor szoktam látni a hétköznapokban hasonló külsejű (személyiségüket természetesen nem ismerem) nőket és ők inkább magas, latinos külsejű, borostás, barna tónusú pasikkal szoktak együtt lenni. Ez persze csak a külső, de az ilyen párocskák - ahogy megfigyeltem - 98%-a mindig egy presztízs diplomával (közgazdász, mérnök, jogász) rendelkeznek és valamilyen vállalkozásban érdekeltek.

2017. szept. 2. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!