Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fiatalabb srácok körében elterjedt felfogásról, hogy "először egzisztenciát építünk, utána csajozunk"?
Pár éve nyárimunka gyanánt elmentem a városunkban levő egyik gyárba dolgozni.
Volt ott egy HR-es hölgy, akiért mindenki odáig volt. Mindig csinosan járt, kifogástalan körmök, tökéletes alak, szép smink, szép frizura, jó illat, amit akarsz. Mikor egy raktáros srác bepróbálkozott nála, konkrétan a képébe röhögött, hogy ilyen senkitől ő mit akarna... Ettől függetlenül pl a raktárosok között kb minden nap az volt a téma ebédszünetben, hogy milyen jó nő, hogy lehetne felszedni.
Én operátorként dolgoztam ott. Ápolt vagyok és nem is tartom magam csúnyának, dagadt se vagyok, semmi ilyesmi, viszont munkaruhában voltam, hajhálóban (szünetben sima hátrafogott hajjal), smink nélkül, csutkára vágott lakkozatlan körmökkel, parfüm nélkül, kissé nyúzottan. Pontosan meg tudom mondani neked, hány ember mutatott irántam érdeklődést: 0.
Érdekes, hogy itt mindig a smink nélküli, egyszerű ruhában járó, stb lányok az álomnők, a valóságban pedig a pasik igen nagy része le se tojja az ilyen lányokat.
Aztán valahogy kiderül, hogy ők igazából azokra a csajokra gondolnak, akik fintesszguru testűek, van rajtuk smink csak nem feltűnő hanem natúr, nincs szépséghibájuk, stb.
Értelemszerűen vannak pasik, akiknek TÉNYLEG a természetes nők jönnek be. Ugyanúgy, ahogy vannak nők, akik nem a pénzre meg az alfa külsőre hajtanak.
Álszenteskedés mindkét nemben van, csak értelmes ember megtalálja azt a csoportot, akiknél van esély a kölcsönös vonzódásra.
Munkahelyen még jó hogy nem akarnak felszedni, nézhetsz ki bármilyen jól.
Tudod milyen kellemetlen lenne egy pasinak az elutasítás munkahelyi csajtól? Kínos lenne nap mint nap találkozni.
Akkor a másik hölgyre miért hajtottak? Aki még évekig ott lesz? Én meg ígyis-úgyis eltűntem 2 hónapon belül :)
#20: Pont a lényeget nem sikerült megértened. Ma már egy autó vidéken nem számít luxusnak, azért tartjuk, mert nélküle jóval nehezebb lenne az élet (ne luxusra gondolj, épp elég, ha biztonságosan elvisz A-ból B-be). Persze, hogy lehet buszozni meg vonatozni, csak amikor naponta másfél-két órád megy el a semmibe azért mert korábban kell felkelned, illetve hazafele nincs egyből neked megfelelő járat, az már nem is olyan jó móka. Ráadásul ha pl. akár suliból akár melóból 2-3 embert magaddal viszel, akkor már anyagilag is jobban jöttök ki, mint a tömegközlekedéssel. Budapesten, illetve a nagyvárosokban természetesen más a helyzet, ha évente egyszer hagyod el a "falutáblát", akkor felesleges a saját autó.
Viszont nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a semmire nem lehet alapozni. Igenis kell, hogy 20 éves kora után anyagilag mindenki legyen legalább részben önálló a szüleitől. Az eredeti példámnak ugyanis pont nem az volt a lényege, hogy legyen autód, hanem az, hogy ne másoktól (ez esetben a szüleidtől) kelljen kérned a legkisebb kiadásokra is.
Én így tettem,kellett alap egzisztencia addig nem csajoztam mert lehetõségeim korlàtozottak voltak.
Minõségi nõhöz egzisztencia is kell,mert vannak igényei,plusz annak a fiatalnak is,nem kannàsboros bulikra vàgyik hanem Michallen csillagos étterembe jàràsra,csinos nõvel és egy prémium kocsival.
"Minõségi nõhöz egzisztencia is kell,"
Nem pajti. A minőségi nőhöz minőségi pasi kell. Olyan, aki saját kudarcai által megtanult nőül, megtanulta a női gondolkodást, megismerte a női lélek rejtelmeit. Ezt pedig csak a nőktől lehet megtanulni, és sok pofára eséssel jár. Ezeket a pofára eséseket fiatalon kell elszenvedni, mert idősebb korban már sokkal nehezebb feltápászkodni egy istenes jobbegyenes után. Igen, a párkapcsolatot tanulni kell. Folyamatosan! És nagyon kegyetlen vizsgáztatónk van; az ÉLET. Kegyetlen, mert pillanatnyilag megkegyelmez nekünk, egy gyenge kettessel átenged a vizsgán, csak később jön rá, hogy nem, mégsem vagyunk elég jók. Amikor jön valaki, aki mellett a párunk valóban nőnek tudja magát érezni. És ezzel el is jutottunk oda, hogy a kérdésre nincs egyetemleges válasz. Ha valaki párkapcsolatban akar egzisztenciát építeni, az kevéssé ér rá a nő lelkével törődni, így pedig jó eséllyel bukni fog a mutatvány.
Mindazonáltal az én véleményem az, hogy a szerelem hozhat boldogságot a szegénységbe, de a gazdagság a szerelembe soha.
#28 mindent elmondott.
Ha egy értéktelen kalap szar vagy, ne csodálkozz, hogy nőt csak pénzzel kapsz. Aki mellett jól érzem magam, én is amellett maradok, és ebben azon a szinten van szerepe a pénznek, hogy az illető a maga részét tudja állni a filléres közös programokban eleinte. Aztán majd ja 2-3 év múlva összeköltözünk, úgy is más szelek fújnak majd, és nekem is kötelességem egy ilyen dobásra nőként anyagilag felkészülni. A pénz az értéktelen emberek fegyvere, akik a személyiségüket meghagyták azon az unalmas, primitív szinten, amivel kikerültek általánosból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!