Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a fiatalabb srácok körében elterjedt felfogásról, hogy "először egzisztenciát építünk, utána csajozunk"?

Figyelt kérdés
Nagyon sok fiatal srác így gondolkodik, szinte nők közelébe sem mennek, amíg nem önállósodnak. Mit gondoltok, célravezető lehet ez vagy később megbosszulhatja magát? Miért nem hisznek abban, hogy az egzisztenciát közösen, egy szeretetteljes, támogató kapcsolatban közösen szokás felépíteni? Túl sok rossz példát láthattak maguk körül?

2017. szept. 2. 09:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#6 Ott hibádzik a gondolatmeneted, hogy "csajozás" címszó alatt könnyen szerelembe eshetsz, hiába álltál úgy az egészhez, hogy "belevetem magam a csajtengerbe és jól érzem magam, nem akarok ennél többet". Nem tudhatod előre, hogy nem találkozol-e egy olyan nővel a kalandozás közepette, aki nagyon megfog, belezúgsz, össze is jöttök és utána adja magát a dolog, hogy közösen terveztek. Ámor nyila bármikor eltalálhat, és nem tudsz ellene védekezni.
2017. szept. 2. 10:07
 12/31 anonim ***** válasza:
De az ámor nyilát vonzza a pénz, mint hőkövető rakétát a meleg.:D
2017. szept. 2. 10:10
 13/31 anonim ***** válasza:

Tényleg más a csajozás meg a párkeresés, mondjuk én pont fordítva mondanám, random csajokat felszedni úgy tudsz, ha hirtelen le tudod nyűgözni őket, szerintem itt működik, hogy a prémium autó, drága óra, kutyafüle segíthet... Normális párkapcsolathoz meg nem kellenek ilyen sz--rságok, egy NORMÁLIS nő ha KAPCSOLATOT akar egy pasival, akkor azért akarja, mert a pasi jön be neki, nem a pénze.

Én legalábbis biztos nem építenék kapcsolatot olyan nőre, aki azért van velem, mert van lóvém. Pár ribizlit megfektetni meg sokkal könnyebb, ha elájulnak a bmw-től.

2017. szept. 2. 10:11
 14/31 anonim ***** válasza:
61%
Egy bizonyos egzisztencia alatt már huszonévesen sem lehet csajozni. Tizenévesen még nem gond ha a szülőktől kapott zsebpénzen hívod meg fagyizni a csajt, illetve az sem, ha 19 évesen el kell kérned az autót otthonról, ha menni akartok valahova, mert a csaj szemében már ekkor is felnőttnek tűnsz (van jogsid, tudsz vezetni és még a szüleid is megbíznak benned annyira, hogy odaadják a kocsit). Ez viszont huszonévesen már inkább gáz. Egyetlen értelmes 20 éves csaj sem szeretné azt hallani, hogy "jó, akkor megpróbálom elkérni a kocsit a hétvégére, meg fatertól kérek egy kis pénzt, aztán leugrunk a Balatonra". Tehát egy minimális egzisztencia igenis kell, nem is azért, mert pénzéhesek lennének a csajok, hanem mert huszonévesen még egyetem mellett is illik legalább részben a saját lábadon állni.
2017. szept. 2. 10:23
 15/31 anonim ***** válasza:
82%

Hát 14, nem tudom, milyen nők között szocializálódtál, de hogy engem nem zavarna (pláne most, hogy lassan én is tudom, mennyit kell dolgozni/tanulni a pénzért), az biztos. Mondom, hogy ez csak az ingyenélő pícsák igényvilága, aki valaha próbálta már kiszámolni, hogy mennyibe kerül (nem csak pénzben, energiában, időben) egy ház vagy egy kocsi, az legfeljebb örül, hogy van ilyened, de meg sem nyikkan, ha volt fontosabb kocsivásárlásnál (főleg a fővárosban bässzameg, kész bohócműsor a sok egyedül kocsiban kuporgó idióta), és ha nem raksz alá mindent.

Majd ha neki is van, és nem a szülők által, akkor lehet elvárni. Addig meg szerintem duguljon el mindegyik.

2017. szept. 2. 10:31
 16/31 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy javaslom, végezz el egy orvosi vagy mérnöki szakot úgy, hogy a lakhatás és a napi kiadások téged terhelnek... Majd meglátjuk, hogy fog menni a kocsiszerzés meg a többi hülyeség mellette.:) Nem értem, minek csesztek el fölösleges nyálverésre pénzt. A kocsinak semmi funkciója huszonéves kis takonyként a villogáson túl, kivéve, ha munkaeszköz. És nem, a balatoni kiruccanást nem nevezném funkciónak. Elégedjen meg a csaj a vonattal, ha neki nem volt ideje összeszedni egy kocsira elegendő pénzt (plusz fenntartás, plusz mellé a fontosabb kiadások)... Húszévesen ez az alapszak elején/közepén elég vicces szotri lenne, ha igaz lenne. :')

21N

2017. szept. 2. 10:40
 17/31 A legrosszabb ***** válasza:
68%
Sok a rizsa, csajok. Feltűnően sok a magyarázkodás, mentegetőzés. Nem kéne azért a férfiakat ennyire hülyének nézni, na mondjuk az a pillanat sem fog itt GYK-n soha elérkezni, amikor a nők valamennyien színt vallanának, hogy igenis számít nekik a férfi egzisztenciája. Valahogy marhára unalmas minden hasonló kérdésnél azt olvasni, hogy ti mind kivételek vagytok. Emiatt tekintem tőletek őszintébb nőnek azokat, akiknek legalább van merszük felvállalni.
2017. szept. 2. 11:14
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
Ezek a dolgok, amiket leírtam nem számítanak túl nagy kiadásnak. Nem új autóról beszéltem, hanem egy autóról, ami azért hatalmas különbség. Ja és a fővároson, sőt a megyei jogú városokon kívül is van élet, itt pedig egy autó nem luxus. Akár a suliba akár a munkahelyre jutáshoz szükséged van rá, feltéve ha nem akarsz naponta órákat buszra meg vonatra várni. Nem írtam azt sem, hogy a pasinak kell pénzelnie a csajt, csupán annyit, hogy legalább részben önállónak kell lennie, ami még egy alapszakos mérnökhallgatótól is elvárható. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán annyi, hogy egy kis pénze legyen, ha esetleg el akarnak menni moziba, akkor ne azt kelljen néznie, hogy "tudok-e még a jegyek mellé venni egy kis kólát is, vagy arra már nem futja?".
2017. szept. 2. 11:21
 19/31 anonim ***** válasza:
63%

Mi ilyenek vagyunk. Arról nem tehetünk, hogy ti ostoba meg lusta műtyúkok után futkostok. Róluk nem tudunk nyilatkozni. :)

Ha én kiírok egy kérdést, hogy milyen nő kell külsőre, jön egyből a sok álszent válasz, hogy csak a természetes a gyönyörű, meg minden. Elhiszem, hogy vannak ilyen férfiak, lehet, hogy észre sem veszem őket. Közben meg kibújik a szög a zsákból, és kiderül, hogy igazából a magassarkú nagyon szexi, a festett haj is, meg igazából a műkörmökkel sincs semmi baj, és szép, ha egy lánynak nagyon a mellei, és igazából rajtam is dicsérték az ilyesmit, ha épp volt rajtam, szinte kivétel nélkül pozitív visszajelzést kaptam, akárcsak a mellméretemre. Álljon meg a menet, oké? Én magamról tudok nyilatkozni, nekem nem számít az ilyesmi. Azt ennek ellenére elismerem, hogy a tudásra, a magasságra, meg a külsőre igenis kényes vagyok. Nesze.

2017. szept. 2. 11:25
 20/31 anonim ***** válasza:
11%

Mikor összejöttem a párommal, nem is tudtam hogy van saját kocsija (hónapokig lakatosnál volt), az anyukája Tigráját kérte kölcsön mindig akkoriban. Aztán mégis vele vagyok, nem tartottam gáznak. Mondjuk nekem még a vonatozás/buszozás se gáz, lehet én vagyok fura...

A barátom az egyetlen korombeli ismerősöm, aki saját autót tudott venni saját pénzből. Minden más haverom elkéri a családi autót ha kell valami. Kb annak nincs barátnője közülük, aki nem akar...

(25 év körüli társaság)

2017. szept. 2. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!