Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg ennyire válogatnak, hogy 10 utcán látott pasiból csak kb.2 jön be nekik?
hát én még sose számolgattam vagy nézegettem, hogy hány férfi jön be az utcán.
de ha pl az egyetemet nézem, 90%-ban fiúk vannak, és a nagy részük normálisan néz ki. az igénytelenekkel és a csini fiúkkal nem jönnék össze. a többit el tudnám fogadni. aki igazán tetszik, olyanból nincs olyan sok.de nem hiszem, hogy férfiaknak is minden második nő az álomnő külsőre. bár a nők jobban néznek ki általában, mint a férfiak.
Ez miért válogatósság kérdése? Az,hogy valaki tetszik,nem jelenti azt, hogy ki is kezdek vele. Ha látok az utcán egy jó pasit, nem fogom a nyálam csorgatni utána,max megjegyzem magamban,hogy huu,ez jó pasi.
Szerintem ugyanez a férfiaknál is működik. Nem hiszem,hogy ők minden lányhoz odamennek.
Érdemes lenne úgy kimenni az utcára, és nézelődni, hogy nektek hány pasi jön be, hánnyal akarnátok összebújni, csókolózni, stb... Ha nők lennétek. Most nem azért, de több nőhöz kapok kedvet heteroként, mint férfihez.
Az egy dolog, hogy a saját korosztályomban keresgélek csak, emiatt a 60% alapból kiesik, a másik, amilyen "igényesek"... Komolyan, loncsosan lóg rajtuk a haj, vagy ráfésülik a kopaszságukra, dudorodik a pocakjuk, mint egy kismamának, dús szakálla alig van néhányuknak, a többi meg csakazértis alapon odanöveszt egy ritkás gümecset a szája köré... Na álljon meg a menet. És akkor néha még akadnak olyanok is, akik bűzölögnek a buszon, vagy a szájuktól, vagy az izzadságtól.
Nem arról van szó, hogy válogatunk, hanem arról bässzameg, hogy több igényes nő van, mint férfi. Nektek nem kell megszakadni, hogy jól nézzetek ki, sokan még erre sem képesek. A nők meg... Ápolják a hosszú hajukat, szőrtelenítenek rendesen, különben meg lennének szólva (nektek még ezt sem kell, csak az arcotokat, aztán arra sem vagytok képesek, hogy ha már növesztetek arcszőrzetet, normálisan hordjátok), a nők többsége sminkel, naponta órákat, de minimum 20-30 percet foglalkozik a külsejével, ha a sportot nem számoljuk. Majd ha ti is ennyit fektettek a külsőtökbe, akkor beszélhetünk arról, hogy ki hogyan válogat.
Az utolsónak igaza van. Láttad már a mai harmincas korosztályt? És akkor a negyvenesekről már ne is beszéljünk. Három típus van kb:
1. a korai kapuzárási pánikos - hirtelen ráeszmél, hogy már nem néz ki olyan jól, mint húszévesen, és totál belepistul a gyúrásba meg a csirkehúsba, mellkast gyantáztat, kéthetente kozmetikushoz jár, szolizik, órákat tölt a tükör előtt, és csúnyán néz rám, ha két kanál cukrot merek rakni a kávémba
2. az igénytelen/ízlésficamos - félrefésüli a haját, hogy takarja a kopaszodó foltot, három számmal nagyobb pólókat vesz, mert azt hiszi, abban nem látszik a pocakja, és kopott, kivásott nadrágban jár, mert a kényelem előbbre való mindennél, vagy szimplán csak szandálzoknis, csíkosat a kockással típus
3. a családos - gyerekkel mászkál, emiatt számomra "nemtelenné" válik, mint azok, akikkel évtizedek óta baráti kapcsolat van köztünk (tudjátok, a friendzone és a lámpa esete)
Ez a mai szakállas, bőrkabátos divat pont az esetem lenne, ezért elkeserítő, hogy még így is alig látok olyan férfit, aki tényleg bejön, döbbenetesen kevés az, aki nem a két véglet valamelyikébe tartozik, és van benne bármi apróság, ami megfog, amitől megtetszhet, és nem a homogén massza részének tűnik. És akkor még csak a kinézetről van szó, még meg se szólalt, pedig azon lehet csak igazán elhasalni.
Tekintve, hogy 10-ből 8 pasi vagy igénytelen, vagy cicafiú, kb igen, ez van.
Most egy izzadt, zsíros hajú, büdös emberen mi jöjjön be? Vagy egy olyan fiúkán, akinél még én is férfiasabb vagyok? (kivágott póló, fülbevaló, 20 kiló, jólfésült haj, feszülős gatya, stb)
És ezekből van a legtöbb...
A lányok is ugyanilyen sorozatgyártottak egyébként, a párom mondta, hogy 20-ból ha 1 néz ki valahogy, akkor már sokat mondott.
Ettől függetlenül, ha nekem 10 pasiból csak kettő tetszik, meg a barátnőmnek is, akkor neki nem ugyanaz a kettő fog bejönni mint nekem, így több ember esetén lényegében mindenki tetszik valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!