Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, közületek hányan hajlandóak megbocsátani a párkapcsolat bármelyik pontján egy embernek, ha az a tettét nem szánt szándékkal, rosszindulatból teszi és emiatt sír?
"Hogy nem akarod elárulni, csak annyit jelent, hogy mégsem olyan egyértelműen az a "nem szánt szándék"."
Köszönöm ezt a kedves üzenetet. Azért nem akartam leírni, mert még véletlenül olvasná a volt párom és csak felhergelné magát ezen is, hogy egyáltalán megemlítem a dolgot.
Kedves válaszolók!
Íme a kérdező problémája!
Innentől kezdve lehet normális válaszokat adni neki.
Az üzenet témája: A tett
Az üzenet szövege: Beszéltem a kapcsolatomról egy másik lánynak. Ő mondott dolgokat, én pedig nem védtem meg.
DE!!! hozzátartozik az igazsághoz, hogy anyummal nem mertem beszélni a kapcsolatomról, ezzel a lánnyal, aki mellesleg az egyetlen barátom, nem akartam összeveszni.
Ennek ellenére is nem érzelmi manipulációról volt szó (gúnyos feltételezés), hanem tényleg szarul vagyok már majdnem egy éve. Nyugtatókat szedtem, onnantól a koldusoknak mindig adtam pénzt, sőt, még volt, hogy imádkoztam is. Pedig nem mondanám magam vallásosnak.
A megbántásról meg annyit, hogy nagyon sok eset volt, hogy letiltottak, mert akaratlanul mondtam valamit, és akkor is elgondolkodtam azon, hogy már lassan mondani sem merek senkit semminek, annyira félek, hogy megbántás lesz belőle. És egyedül az oldoz fel kicsit a helyzet alól, hogy talán él valaki vagy valami a világon, ami tudja, hogy én nem akartam rossz szándékból semmit sem tenni se eddig, se ezen túl.
Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy a következő kapcsolatomnak is hasonlóképp lesz vége, ha lesz valaha következő kapcsolatom. Erre már most a nyakamat tenném.
30 felé közeledve meg kell tanulni kommunikálni. Olyan nincs, hogy ennyi idősen se érted, hogy lehet valakit nem megbántani, és bőgsz mint egy ovis, mert akkor meg kell hogy bocsájtson.
Éretlen, értetlen kölyök vagy, nulla párkapcsolati tapasztalattal. Ezért is lettél kidobva. És mindegy, hogy eltörtél egy poharat, hirtelen felindulásból leku.rváztad, vagy a kocsibejárón elütötted a kutyáját.
A bőgés nem old meg semmit, akkor se ha megbánás miatt bőgsz.
Az viszont már igenis érzelmi zsarolás, ha azt várod, hogy azért bocsásson meg, mert bőgtél is. Mint egy duzzogó öt éves.
Pont, hogy NEM MINDEGY.
Nagyon nem... ugyanis, ha véletlenül leégeted a pörköltet, egy dolog, leszarom, de ha mondjuk rohantadban fellöksz, az már gáz, és igencsak megbeszélésre szorul.
Beszéltem a kapcsolatomról egy másik lánynak. Ő mondott dolgokat, én pedig nem védtem meg. - na, én PONTOSAN ezért dobtam ki az exemet.
Mert velem képtelen volt beszélni a problémákról de anyucinak meg havercsajnak elmondott bármit apróra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!