Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 éves nőknek: Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yamahaerhat kérdése:

25-30 éves nőknek: Miért kerülgetitek az üzeneteinket? (facebook messenger, tinderen stb. ) Érdeklődünk felőletek, Ti meg szándékosan nem nyitjátok meg az üzeneteinket?!

Figyelt kérdés

Számtalan olyan helyzetet éltem már át amikor a nő - akivel ismerkedem - szándékosan nem nyitja meg az üzeneteimet (pl. messengeren), csak jóval később, annak ellenére, hogy elérhető az illető. Kérdezem én: Miért jó ez nektek? Miért kell kerülgetni az üzeneteinket? Én, mint normális srác azt gondolom, hogy azért írok, mert érdekel, hogy mi újság a másik féllel. Nem azért, mert kerülgetni akarom őt. Ha nem tetszik, akkor leépítem, ennyi. Mire jó ez a dedós módszer?

Normális válaszokat várok.. remélem kapok erre a kérdésemre, mert komolyan nem értem, hogy miért kell 25-30 évesen ilyen játékot játszani. Köszönöm - 29F

2017. aug. 30. 20:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

A nők nem szeretik a ferfiakat. Pont. A nók buták, passzívak, nem tesznek a kapcsolatert, ez alól egy kivetel van, ha úgy érzik, h a ferfi valami nagy dolgot tud nyujtani nekik(itt nem feltetlen a nemi szervre gondolok).

Neten eleve nem jellemző, hogy ismerkedjenek, inkább egy ismerős altal ismerkednek. Adirektebb, nem pedig az elvomtabb dolgokat szeretik, és egy teljesen ismeretlen ember, no meg maga az internet az már épp elég elvont nekik, hogy ne érdekelje őket különösen. Elérhető, gyors eszközt látnak a férfiban, és a neten ez nem teljesül. Egyszerűek és egyszerűen gondolkodnak, ezt kellene megérteni mindenkinek, csak ők szeretik aut a mítoszt elterjeszteni, hogy bonyolultak, h így elrejthessék sekélyes gondolkodásmódjukat.

2017. aug. 31. 08:37
 22/29 anonim ***** válasza:

Páran már megírták, hogy ha van a telefonon internetkapcsolat, akkor az a trágya messenger online-nak mutat. Ezt én is kifejezetten utálom.

Lehet, hogy a csaj szándékosan nem kattintott az üzenetedre, de fennáll az általunk vázolt lehetőség is. Mi nem tudhatjuk.

2017. aug. 31. 08:55
 23/29 anonim ***** válasza:

Nekem mindig meg van nyitva a face a gépemen, tulajdonképpen fogalmam sincs miért, de ez van, és simán van, hogy 1-2 napig nem nézek fel, mert elmegyek otthonról, játszok, filmezek, olvasok, takarítok, akármi. Volt már, aki ezen elkezdett hisztizni, meg nem állt szóba velem többet, őszintén szólva örültem, valahogy nem bírom azokat az emberek, akik úgy kérnek számon és osztják be az én időmet, hogy közünk sincs egymáshoz. Szerintem ez beteges. Ha valaki 1-2 napon belül válaszol az teljesen jó...

Az amúgy mi, hogy "ki akar bármit is eladni"? :D jártál már pesten? 2 lépésenként 8 ember ugrik rád hogy sz@.rságokat sózzon rád - a matricától kezdve a medvehagymán át a csempész cigiig bezárólag akármit. Vagy pedig meg akar téríteni. Vagy tarhálni akar. Én türelmes vagyok, mindig meghallgatom az illetőt, hogy egyáltalán mit akar - 4 éve élek pesten, eddig csak ezekkel jöttek még oda hozzám, SOHA nem akart ismerkedni egy normális srác se, szóval ilyen arányok mellett teljesen megértem azokat, akik egyből offolják azt aki hozzájuk szól.

2017. aug. 31. 11:24
 24/29 anonim ***** válasza:
(ja, és nem panaszkodásból írom hogy nem szólítanak le, csak tényként, egyébként kifejezetten örülök neki, van párom, nem akarok más pasit a nyakamba :D csak hogy érzékeltessem az arányokat, hogy sokan miért ignorálják a hozzájuk szóló idegeneket )
2017. aug. 31. 11:27
 25/29 anonim ***** válasza:

#6 Azt nem tudom, más halmazba tartozom. Tudod, a nők nem egy egybefüggő, homogén halmazt alkotó valakik, akikre ki lehet jelenteni mindenféle általános érvényű dolgot, amik "a nők"-halmaz összes tagjára igazak. Ahogy nem minden férfi disznó - holott egy részük tagadhatatlanul az -, nem minden nő aranyásó - holott nyilván van köztünk bőven -, ugyanúgy hiába nyomulnak rám naponta 5-8-an, másik nőtársamra (aki ugyanaz a "kategória", mint én, vagy akár sokkal szebb is, csak mondjuk más a kisugárzása, testbeszéde, stb...) ez a szám nulla. Ez azért nem olyan bonyolult ám...

Asszem 5-ös voltam.

2017. aug. 31. 16:16
 26/29 A kérdező kommentje:
10 eve pesten elek :) szoval nem alaptalanul irtam le azt amit. Na mindegy, ugy latom, hogy ez az egesz egy orok rejtely marad :)
2017. aug. 31. 20:58
 27/29 anonim ***** válasza:
Hogy mire jó? Arra hogy ezen járjon a gondolkodásod. Ha azonnal vagy legalábbis hamar visszaírok, már vissza sem ír!! Ezért. Ti sem vagytok jobbak fiúk.
2017. szept. 1. 13:29
 28/29 anonim ***** válasza:

A válasz egyszerű: ilyen a mai világ. Szinte mindenkinek ott a kezében az okosteló, fent lóg amint van 1 szabad perce, de elvárja, hogy ismerkedni személyesen menjen oda az ember.

A netes ismerkedés halálraítélt dolog egyébként is. Még személyesen is kb. millió változótól függ, hogy bevágódik-e az ember egy fia egy nőnél adott percben, neten meg pár kép, pár mondat alapján mit lehet megítélni? :D

A másik, pedig az, hogy a nők mindig is szeretnek válogatni és tehetik is. És igaz a fáma, ellentétes irányban is megvalósul mindez, van amikor a nő van kikészülve mert az a bizonyos pasi le ... őt. Ez van.

2017. okt. 27. 12:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha rám ír valami idegen pasi, vagy olyan akit ismerek, de nem láttam 10 éve, az az esetek nagyrészében fel akar szedni (ha nem, akkor azt írja, hogy mit akar, nem ilyen "mi újság" kaliberű marhaságot)... Arra meg minek válaszoljak? NEM társkereső a face, nem azért vagyok fent. Felőlem írogasson nyugodtan, aki arra használja, nem zavar, de válaszolni nem fogok, mert én meg nem erre használom, és úgy gondolom, egy nem társkereső oldalon baromság elvárni, hogy az emberek bizony ismerkedjenek ám....
2017. okt. 27. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!