Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 éves nőknek: Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yamahaerhat kérdése:

25-30 éves nőknek: Miért kerülgetitek az üzeneteinket? (facebook messenger, tinderen stb. ) Érdeklődünk felőletek, Ti meg szándékosan nem nyitjátok meg az üzeneteinket?!

Figyelt kérdés

Számtalan olyan helyzetet éltem már át amikor a nő - akivel ismerkedem - szándékosan nem nyitja meg az üzeneteimet (pl. messengeren), csak jóval később, annak ellenére, hogy elérhető az illető. Kérdezem én: Miért jó ez nektek? Miért kell kerülgetni az üzeneteinket? Én, mint normális srác azt gondolom, hogy azért írok, mert érdekel, hogy mi újság a másik féllel. Nem azért, mert kerülgetni akarom őt. Ha nem tetszik, akkor leépítem, ennyi. Mire jó ez a dedós módszer?

Normális válaszokat várok.. remélem kapok erre a kérdésemre, mert komolyan nem értem, hogy miért kell 25-30 évesen ilyen játékot játszani. Köszönöm - 29F

2017. aug. 30. 20:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
43%

Nem nőként reagálok erre:

"Válasz csak a menő pasiknak jár" felfogás van. Ha nem válaszolnak, ne is írj többet senkinek, mert nem vagy "menő pasi" így csak bizarr lehetsz, de az meg ne akarj lenni.

2017. aug. 30. 20:33
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor nem ér rá, csak egy pillanatra felnéz a messengerre esetleg két szavas választ ír... Semmilyen választ nem kapsz a kérdésedre? Nekem szokott olyat csinálni a telefonom, hogyha valakitől üzenetet kapok elérhetőnek jelez, közben két szobával arrébb hagytam a telefont... 25N
2017. aug. 30. 20:40
 3/29 anonim ***** válasza:
84%

az alacsony érdeklődési szinten mit kell magyarázni?

most vágják a képedbe,hogy nem vagy érdekes,nem tetszel neki stb?

2017. aug. 30. 20:41
 4/29 anonim ***** válasza:
60%
Talán dolgozik, tanul, egyéb dolga van. Ha 24 órán belül nem válaszol, akkor hisztizz.
2017. aug. 30. 20:41
 5/29 anonim ***** válasza:
63%

Azért, mert mi viszont nem érdeklődünk felőletek. Nem értem, hogy a punci a lábunk között miért is kötelezne minket minden egyes - értsd: rengeteg - érdeklődő pasival bájcsevegésre, amire - nem győzöm hangsúlyozni - mi, ellentétben veletek, rohadtul nem vágyunk.

Na lehet bunkózni és lepontozni. Pá!

2017. aug. 30. 20:44
 6/29 anonim ***** válasza:
31%

*Köh* Hogy is van akkor a "nem minden nőnél próbálkoznak sokan dolog *Köh-köh*

2017. aug. 30. 20:46
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, a "férfiak" sem különbek. Én is jártam már hasonló cipőben nem is olyan rég. Napokig beszéltem az illetővel, majd szépen lassan egyre kevesebbet, majd volt, hogy egyáltalán, és nem válaszolt. Meg sem nyitotta a beszélgetésünket.. holott azelőtt minden percben beszélgettünk. Lehet elvesztettem az érdeklődését, nem volt őszinte, inkább azt vágta hozzám, hogy sok lett a dolga a munkahelyén, majd az, hogy emiatt kevesebb ideje van a barátaira, és nem tud kikapcsolódni. Szinte minden órában elérhető volt, csak már beszélgetni nem beszélgettünk jó pár hónapja.

Normálisnak tartom magam, és azt hittem ő is annak tart, de ezek szerint ennyi volt.

Nem kell egyből a nőkre menni, vannak ilyen emberek. Én már úgy vagyok vele, hogy ha érdeklem keres, ha nem, akkor nem pazarlom senkire sem az időmet, ha nem kölcsönös hosszútávon az érdeklődésünk. Tegyél Te is így!

2017. aug. 30. 21:06
 8/29 A kérdező kommentje:

Ugy latom, celravezetobb ha egy konkret peldat leirok:

Csaj kezdemenyezi, hogy Tinderrol menjunk at Facebookra. Atmentunk majd kesobb irtam neki, hogy mi ujsag? -semmi valasz ( de a no elerheto )

Eltelt masfel nap ugy, hogy el sem olvasta az uzenetemet, de O szinte mindig online volt. Hat mondom jo, akkor en illedelmesen elkoszonok tole (mivel szanalmasnak tartom a ghostingot), ezert beirtam neki, hogy ok, vettem a lapot, minden jot!

Barmilyen meglepo, fel percen belul jott a valasz, jajj bocsi bocsi ezer dolgom volt es most mar itt vagyok.

Nyilvan en kirohogtem az illetot es elbucsuztam tole. Miert kell minden ferfit butanak nezni?

Ja es tudnek meg meselni ilyen storykat amikor szo sem volt arrol, hogy ne jonnek be a nonek. Egyszeruen csak "gaznak" gondolta a csaj, ha egybol elolvassa az uzenetem.. es ezert orakkal kesobb kattintott csak ra. Ez mire jo? Foleg ugy, hogy kozben 100x felllepett a messengerbe...

2017. aug. 30. 21:06
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Sumákolnak. Van akinél be van állítva a teló kiteszi a képernyőre az üzenetet, elolvassa és a másik félnél nem látszik, hogy elolvasta, így válaszolni sem kell. Eszembe nem jutott volna, keresztlányom okosított ki.
2017. aug. 30. 21:10
 10/29 anonim ***** válasza:

nekem mindig online a messenger

leven be van kapcsolva a net és nem lehet kilépni belőle (na ezt utálom a legjobban benne mert van mikor nem akarok elérhető lenni ott de netezni viszont valami miatt kell pl gps)

a felugró űzi kikapcsolva ...

2017. aug. 30. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!