Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi kell a nőknek randin?
Mivel nem vagyunk egyformák, nem tudjuk megmondani. Van, aki ha már a srác első randin nem csókolja meg, el is ásta a dolgot és olyan is, aki nem is hagyná, hogy első találkozásnál fizikai közeledés legyen, stb.
Mi lenne, ha tőle kérdeznéd meg?
Azt, hogy mondjuk ne akarjon milliomosnak tűnni az első randin, vagy ne arcoskodjon hogy ő jajj de nagy gavallér meg a tenyerén hordozza a nőket ha amúgy igazából sz.ik a lány fejére egy kapcsolatban. Vagy mondjuk (saját példa) ne kölcsönzött Audival állítson oda izmozni, amire nagy betűkkel ki van írva, hogy "kölcsönözhető" :D Vagy ne azzal dicsekedjen, hogy ő mennyi csajjal volt már..
Mondja el őszintén, hogy mi érdekli, mi idegesíti, mik a céljai vagy álmai. Ne kamuzza, hogy jajj ő is nagyon aktív ember, sokat sportol meg kirándul, csak mert tudja, hogy én ilyen életet élek. Nyilván ezért mondta a csaj, hogy a második randin már nem azt érezte (vagy esetleg lehet már az elsőn sem tetszett neki de mindegy). Ha az első randin úgy állít oda mint Casanova a másodikon meg már Gyurika a térrő', akkor nyilván elvész a varázs egy kicsit.
Minden nőnek más az elvárása. Nem lehet minden nő igényéhez alkalmazkodni. Volt aki elutasított mert nem próbáltam lekapni első randin (később egy közös ismerőstől tudzam meg). Utánna volt aki pedig felháborodott amikor megpróbáltam.
Kérdező, ha gondolod írhatsz privátot ha van kedved bővenbben elmélkedni erről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!