Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 éves nőknek: Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yamahaerhat kérdése:

25-30 éves nőknek: Miért kerülgetitek az üzeneteinket? (facebook messenger, tinderen stb. ) Érdeklődünk felőletek, Ti meg szándékosan nem nyitjátok meg az üzeneteinket?!

Figyelt kérdés

Számtalan olyan helyzetet éltem már át amikor a nő - akivel ismerkedem - szándékosan nem nyitja meg az üzeneteimet (pl. messengeren), csak jóval később, annak ellenére, hogy elérhető az illető. Kérdezem én: Miért jó ez nektek? Miért kell kerülgetni az üzeneteinket? Én, mint normális srác azt gondolom, hogy azért írok, mert érdekel, hogy mi újság a másik féllel. Nem azért, mert kerülgetni akarom őt. Ha nem tetszik, akkor leépítem, ennyi. Mire jó ez a dedós módszer?

Normális válaszokat várok.. remélem kapok erre a kérdésemre, mert komolyan nem értem, hogy miért kell 25-30 évesen ilyen játékot játszani. Köszönöm - 29F

2017. aug. 30. 20:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy vannak nagyon gagyi, sőt bunkó chat programok, mint pl. a Facebook. Már elnézést, de régebben a Yahoo Messenger sokkal jobb minőségű volt, azonnal láttad, ha valaki felvette a user-edet, stb. FB-on nem mindig látszik, amikor egy idegen ír nekem üzeneten, ugyanakkor eddig azt tapasztaltam, hogy FB-on mindenki komolytalan, főleg ismerkedéskor.
2017. aug. 30. 21:32
 12/29 A legrosszabb ***** válasza:
Nem kell interneten a nőket komolyan venni. Ennyi a titok.
2017. aug. 30. 21:35
 13/29 anonim ***** válasza:
Mégis mi az ördögöt lehet írni arra hogy mizujs? Hogy mi történt az elmúlt órában?
2017. aug. 30. 21:42
 14/29 A kérdező kommentje:

Az addig oké, hogy nem kell komolyan venni a noket az interneten, na de akkor hol is vegyem oket komolyan? A metron? Ahol bedugott fulessel ulnek es veletlenul sem neznek rad vagy ha megszolitod, meg vagja az arcokat hogy mit akarsz...

Vagy a bulikban? Ahol elvbol elutasitanak mert "Te is ugyanolyan bunko vagy mint a tobbi" es ezert nem tudsz ket normalis mondatot valtani vele?

Vagy az utcan ? Ahol ha leszolitod, meg sem all, mert o rohan, nem er ra es nem akar semmit toled venni. (Ki akar barmit is eladni? :D )

Egy szo mint szaz, eltorzult, piszkos vilagban elunk es ez nekem kifejezetten nem tetszik. Lehet, hogy en vagyok regimodi, de olyan szivesen elnek a 70-80-90-es evekben amikor meg az emberek es erzesek tisztak es oszintek voltak. Nem volt szinjatek..

2017. aug. 30. 21:47
 15/29 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2017. aug. 30. 21:52
 16/29 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező, de szerintem régen sem volt jobb, csak mások voltak a kommunikáció csatornái. Aki nem ér rá beszélgetni veled az mást sem akar.
2017. aug. 30. 21:56
 17/29 A kérdező kommentje:
Mint latod, en vagyok a kerdezo es a kerdesemhez odairtam, hogy 29 eves vagyok.
2017. aug. 30. 21:59
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Bocs, nem azert letezem, hogy a ferfiak barmikor ramnyomulhassanak. Ha nem keresek epp part (marpedig altalaban nem keresek, igy hidegen hagynak a netes random uzenetek), akkor pont le is szarom azokat, akik csak ugy ram irogatnak.
2017. aug. 30. 22:11
 19/29 anonim ***** válasza:
52%
Ugy birom hogy amugy meg sirnak, sajnalkoznak hogy miert nincs pasi,miert nem torodnek velem, miert erzem magam egyedul. Na ezert.. Csicskak
2017. aug. 30. 23:38
 20/29 anonim ***** válasza:
92%
az h direkt várnak 1-2 napot a válasszal az azért van h a fontos ember lászatát keltsék, ugy tünjön h mozgalmas élete van, holott egész nap a plázában verik magukat vagy a műkörmösnél céltalanul, panaszkodva h nincs normális pasi, akk se ha az üzenetemet halogatja, de azért mennyire szerelmes a dikáprióba
2017. aug. 31. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!