Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves nőknek: Miért kerülgetitek az üzeneteinket? (facebook messenger, tinderen stb. ) Érdeklődünk felőletek, Ti meg szándékosan nem nyitjátok meg az üzeneteinket?!
Számtalan olyan helyzetet éltem már át amikor a nő - akivel ismerkedem - szándékosan nem nyitja meg az üzeneteimet (pl. messengeren), csak jóval később, annak ellenére, hogy elérhető az illető. Kérdezem én: Miért jó ez nektek? Miért kell kerülgetni az üzeneteinket? Én, mint normális srác azt gondolom, hogy azért írok, mert érdekel, hogy mi újság a másik féllel. Nem azért, mert kerülgetni akarom őt. Ha nem tetszik, akkor leépítem, ennyi. Mire jó ez a dedós módszer?
Normális válaszokat várok.. remélem kapok erre a kérdésemre, mert komolyan nem értem, hogy miért kell 25-30 évesen ilyen játékot játszani. Köszönöm - 29F
Az addig oké, hogy nem kell komolyan venni a noket az interneten, na de akkor hol is vegyem oket komolyan? A metron? Ahol bedugott fulessel ulnek es veletlenul sem neznek rad vagy ha megszolitod, meg vagja az arcokat hogy mit akarsz...
Vagy a bulikban? Ahol elvbol elutasitanak mert "Te is ugyanolyan bunko vagy mint a tobbi" es ezert nem tudsz ket normalis mondatot valtani vele?
Vagy az utcan ? Ahol ha leszolitod, meg sem all, mert o rohan, nem er ra es nem akar semmit toled venni. (Ki akar barmit is eladni? :D )
Egy szo mint szaz, eltorzult, piszkos vilagban elunk es ez nekem kifejezetten nem tetszik. Lehet, hogy en vagyok regimodi, de olyan szivesen elnek a 70-80-90-es evekben amikor meg az emberek es erzesek tisztak es oszintek voltak. Nem volt szinjatek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!