Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn hogyan szoktak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn hogyan szoktak a férfiak rátérni a szex témára, illetve a "szexhiányukra"? Milyen átvezető szöveget használnak, hogy hozzák fel?

Figyelt kérdés

Sok nő írja, hogy társkeresőn a legtöbb férfinak már a harmadik mondatában rátér a szexre. Lehet, hogy ez a baj velem, hogy én annyira jófiú vagyok, hogy szóba se hozom az elején meg főleg, ezért van az, hogy unalmasnak és töketlennek tartanak a nők és ezért nem jön össze egy randi sem társkeresőről.

Hogy szokták más férfiak felhozni a szexet már a beszélgetés legelején? Hogy néz ki egy ilyen párbeszéd? Esetleg tudnátok példát mutatni, írni rá, hogy milyen ez?

2017. aug. 30. 15:23
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne hozz fel szexuális témát, vagy ha igen csak látens formában. A durván direkt módon megfogalmazott szex a nők többségének sértő (mintha azt mondanád hogy: te rib@ nc vagy? akkor dugunk) Akinek nem sértő az meg egy ürítést sem érdemel. (nekem is volt nő aki azzal kezdte: Helló, dugunk?) Kb én lettem volna neki a 2143. szextárgy akivel kapcsolatba került

A normális nők többségének az a tapasztalata hogy akinek jár a szája az egy nulla az ágyban.

Javaslom hogy inkábblegyél humoros, kedves, figyelmes és laza, mint szexista.

2017. aug. 31. 09:35
 42/45 anonim ***** válasza:

Múltkor pont panaszkodott egy csaj Badoo-n, hogy minden pasi egyből szexre hajt nála, szépen lassan felvezettem nála a témát és 10 perc után már mi is arról beszélgettünk, hogyan dugnánk. :D

Ha normálisan felvezeted a témát és nem egy kiéhezett pcs vagy, hanem számodra természetes dolog a szex (vagy legalábbis tudsz róla úgy beszélni, mintha az lenne), akkor a nők is szívesen beszélnek róla. Ha görcsösen állsz hozzá és főleg ha valamilyen formában ítélkezel a nő felett a természetes vágyaiért, akkor bezárkózik és majd randizgathatsz vele hónapokig, mire jó esetben lesz egy "leoltott lámpánál takaró alatt misszionárius szex" (a durvább vágyait pedig kiéli majd helyetted mással).

2017. aug. 31. 10:35
 43/45 anonim ***** válasza:

" ítélkezel a nő felett a természetes vágyaiért"

A pisi-kaki szex nehezen nevezhető természetes vágynak.

2017. aug. 31. 10:40
 44/45 anonim ***** válasza:
Ki beszélt itt pisi-kaki szexről? A legtöbben már azért elítélnek egy nőt, mert nem egy párkapcsolat keretein belül akar szexelni (mintha egy párkapcsolat valamiféle mágikus "védőernyő" lenne, mint régen a házasság - bár ott legalább volt szertartás és papír - ami egyből erkölcsössé tesz mindent).
2017. aug. 31. 10:43
 45/45 anonim ***** válasza:

Lehet úgy is, de akkor nemibetegség szűrővizsgálatra megy, mielőtt bármit is kezdenénk egymással, nincs kedvem valami menő betegséget beszedni.

2017. aug. 31. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!