Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn hogyan szoktak a férfiak rátérni a szex témára, illetve a "szexhiányukra"? Milyen átvezető szöveget használnak, hogy hozzák fel?
Sok nő írja, hogy társkeresőn a legtöbb férfinak már a harmadik mondatában rátér a szexre. Lehet, hogy ez a baj velem, hogy én annyira jófiú vagyok, hogy szóba se hozom az elején meg főleg, ezért van az, hogy unalmasnak és töketlennek tartanak a nők és ezért nem jön össze egy randi sem társkeresőről.
Hogy szokták más férfiak felhozni a szexet már a beszélgetés legelején? Hogy néz ki egy ilyen párbeszéd? Esetleg tudnátok példát mutatni, írni rá, hogy milyen ez?
Semmiképp ne hozz fel szexuális témát, vagy ha igen csak látens formában. A durván direkt módon megfogalmazott szex a nők többségének sértő (mintha azt mondanád hogy: te rib@ nc vagy? akkor dugunk) Akinek nem sértő az meg egy ürítést sem érdemel. (nekem is volt nő aki azzal kezdte: Helló, dugunk?) Kb én lettem volna neki a 2143. szextárgy akivel kapcsolatba került
A normális nők többségének az a tapasztalata hogy akinek jár a szája az egy nulla az ágyban.
Javaslom hogy inkábblegyél humoros, kedves, figyelmes és laza, mint szexista.
Múltkor pont panaszkodott egy csaj Badoo-n, hogy minden pasi egyből szexre hajt nála, szépen lassan felvezettem nála a témát és 10 perc után már mi is arról beszélgettünk, hogyan dugnánk. :D
Ha normálisan felvezeted a témát és nem egy kiéhezett pcs vagy, hanem számodra természetes dolog a szex (vagy legalábbis tudsz róla úgy beszélni, mintha az lenne), akkor a nők is szívesen beszélnek róla. Ha görcsösen állsz hozzá és főleg ha valamilyen formában ítélkezel a nő felett a természetes vágyaiért, akkor bezárkózik és majd randizgathatsz vele hónapokig, mire jó esetben lesz egy "leoltott lámpánál takaró alatt misszionárius szex" (a durvább vágyait pedig kiéli majd helyetted mással).
" ítélkezel a nő felett a természetes vágyaiért"
A pisi-kaki szex nehezen nevezhető természetes vágynak.
Lehet úgy is, de akkor nemibetegség szűrővizsgálatra megy, mielőtt bármit is kezdenénk egymással, nincs kedvem valami menő betegséget beszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!