Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn hogyan szoktak a férfiak rátérni a szex témára, illetve a "szexhiányukra"? Milyen átvezető szöveget használnak, hogy hozzák fel?
Sok nő írja, hogy társkeresőn a legtöbb férfinak már a harmadik mondatában rátér a szexre. Lehet, hogy ez a baj velem, hogy én annyira jófiú vagyok, hogy szóba se hozom az elején meg főleg, ezért van az, hogy unalmasnak és töketlennek tartanak a nők és ezért nem jön össze egy randi sem társkeresőről.
Hogy szokták más férfiak felhozni a szexet már a beszélgetés legelején? Hogy néz ki egy ilyen párbeszéd? Esetleg tudnátok példát mutatni, írni rá, hogy milyen ez?
Ezzel tudod mi a baj? Ha nem térsz rá akkor meg jön a "na, fatökű..." gondolat a nőtől és simán randizik előtted Mr.Bunkóczy-val aki rögtön rátért.
Undorító, nem értek egyet vele, de sajnos így van.
Amúgy ki tér rá ilyenre? Egyáltalán bármikor? Okos ember nem beszél ilyesmiről.
Társkeresőn? Én nem ismerkedek ott, de anyukám igen, és néha mutatja, miket írnak.
Gusztustalanok az ilyen pasik, le is pattintja mindet.
Ilyesmiket írnak pl. Lehetek őszinte? Én ezt meg azt szeretem a szexben..... - és felsorolják minden igényüket, pedig még két perce se beszélnek.
Vagy pl közlik, hogy Találkozzunk, de akkor lesz szex! - ezeket is el kell küldeni a halál f. szára.
Vagy kérdezgetik, miket szeret, milyen gyakran, stb.
Ne gondold, hogy minden nő szereti. Szégyen, hogy semmi önuralmuk sincs. Van aki fa. szos képeket küldözget csak úgy, pedig senki nem kéri. Nem igazán lehet ott normális férfival megismerkedni.
"na de kicsit mellbevágott így az elején rögtön."
Szerintem a mellszex ellen sem lett volna kifogása :D
31/f
És a legjobb, hogy a kettőt igazán össze lehet kötni, csak a nyerget kell levenni. :D
Tehát:biztos vagyok abban,hogy nem azért tart unalmasnak és töketlennek bárki is- már aki annak tart- mert az ismerkedés legelején nem beszélsz rögtön a szexről.
Eleve ha Te nem ilyen azonnal szexre törekvő vagy, akkor nem kell ezt a mai "divatot" követned.
Ismerkedj, legyél érdeklődő, válaszolj a kérdéseire, aztán fokozatos be lehet vezetni a szex témát.
Bár én ezt csak az első személyes találkozás után tenném meg, ami akkor következne, ha pár levélváltás után szimpatikusnak találnátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!