Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szűz pasiként esetleg majd összejövök egy csajjal, akkor az alábbi kamuzással el tudom fedni a múltamat?
Azt mondasz amit akarsz...
Én személy szerint elmondtam az igazat, ő örült neki. Előttem már több barátja is volt egyébként.
Én is féltem hogy hamar eldurranok, de nem így lett. Egyébként meg pihensz negyed órát és mehet az újabb menet.
22 voltam mikor megtörtént a dolog. Ő volt mindenben az első.
Én a helyedben nem hazudnék, utána csak rosszabb. Hónapokig törtem a fejem és hibáztattam magam, mert nem állt össze kép a (már) volt barátom körül. Végül mikor bevallott az az igazságot, mindent megétettem (nem ugyanez volt a téma, de jobban örültem volna, ha elmondja a dolgok okát...)
Egyébként szerintem, ha már egy ideje együtt vagy a csajjal, nem dob, mert még nem voltál mással (voltam így és engem nem zavart, egyébként össze sem jött elsőre a szex, de tudtam az okát és nem vettem magamra)
Nőként írom, hogy ha téged zavar, hogy szűz vagy, akkor keress alkalmi kapcsolatot. Olyat, akivel nem kell tervezni, csak becsiccsentve kamatyoltok egyet, aztán mindenki megy a dolgára.
Tudom, hogy nem fogadod el a 'légy őszinte' tanácsot, de hidd el, látszik az emberen, ha tapasztalatlan. Az sokkal cikibb, ha már alakul egy párkapcsolat, és magától jön rá a lány, hogy szűz vagy még. Akkor pedig ott lesz még az is, hogy hoppá, még hazudott is a gyerek.
Szóval ja, keress olyan alkalmikat, amelyeknek nincs tétjük.
21/L
szerintem hihetőnek tűnik. amúgy meg ez nem az a téma, amiben annyira őszintének kell lenni. én felezni szoktam a számot:)
36/N
Nem feltétlenül durransz el fél perc alatt, én pl. el sem tudtam élvezni az elsőnél, pedig vagy egy órán keresztül toltam a csajt.
Keress alkalmi kapcsolatot, ott nem vájkál senki a múltadban, max. annyit mondasz előtte, hogy kicsit kijöttél a gyakorlatból. Iszol egy-két felest, ellazulsz, előtte magadra szedsz némi elméleti tudást (erogén zónák, masszázs, nyalás, ujjazás, gumi felhúzása - de ezt rábízhatod a csajra is, alap pózok stb.) és a kutya nem mondja meg rólad, hogy szűz vagy. :D
De ha ez túl nagy macera neked, akkor inkább irány egy prosti.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!