Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szűz pasiként esetleg majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szűz pasiként esetleg majd összejövök egy csajjal, akkor az alábbi kamuzással el tudom fedni a múltamat?

Figyelt kérdés
24 vagyok életemben nem csókoltam meg még egy csajt sem, de evidens, hogy 10-ből 8 csaj azonnal dobna ha kiderülne, hogy ennyi idősen még nem volt csajom. Szűzként meg természetes, hogy az ágyban azonnal eldurrannék max fél perc után. Ezért arra gondoltam, hogyha szóba kerül ez a téma, akkor kamuzni fogok a csajnak, hogy nem vagyok szűz, mert már volt 2-3 kapcsolatom. Viszont már 10 hónapja egyedül vagyok, mert azóta még nem találtam meg a számításaimat és ha az ágyban gyorsan eldurrannék, akkor arra hivatkozok, hogy 10 hónapja nem volt szexuális életem és "kiestem a ritmusból", meg amúgy is egymásra kell hangolódnunk blablabla. És akkor hátha nem fogja azt hinni a csaj, hogy totál szűz lúzer vagyok, hanem csak bizonytalan és tiszta lappal indulhatok nála. Aztán 2-3 együttlét során már lehet, hogy olyan szintre jutnék a szexben, hogy soha az életben nem tudja meg, hogy én szűzként jöttem össze vele. Ez jó taktikának működik? Légyszi csak ebből a nézőpontból közelítsétek meg a kérdésemet és ne adjatok olyan tanácsot, hogy legyek őszinte, mert a csajok döntő többsége nem szeretetszolgálat és ha nem vagyok tapasztalt, akkor nemfognak sz**akodni velem. Ebből adódóan pedig már eldöntöttem, hogy kamuzni fogok, ha valaha összejövök egy csajjal. Kort és nemet is írjatok!

2017. aug. 26. 13:22
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
58%
Ha már járni akarsz vele, miért nem tiszteled a másikat annyira, hogy őszinte vagy vele? Szerintem meg fogja érteni. Most miért kell szégyellni bárhány évesen is a szüzességet? Hát ha van, akkor az tény. A szerelmed, a párod, a kedvesed előtt, akinek megnyílhatsz, bármit elmondhatsz, őelőtte minek szégyellni? Meg fogja érteni. Ha nem fogad el, nem vagy jó úgy ahogy; nem kellesz neki, akkor hagyjad, akkor nem egymásnak vagytok teremtve, akkor nem is lett volna érdemes arra, hogy párkapcsolata legyen veled, találnál jobbat nála. Akivel együtt élsz/szándékozol élni, és valszeg azért, mert szeret, és te is őt, azelőtt minek szégyellnél bármit is? Kellesz neki, szeret, támogat, ozt cső. Semmi nem szégyen, csak nincsen gyakorlatod szexben, de az attól még semmit nem von le az értékedből. És ha a párod szemében meg levon, akkor nincs mit keresnetek egymás mellett.
2017. aug. 26. 13:50
 12/52 anonim ***** válasza:
Szerintem is néhány alkalom prostinál sokat segitene neked.
2017. aug. 26. 13:50
 13/52 anonim ***** válasza:
Végülis, ha elhiszi, nyertél, ha nem akkor viszont a szüzesség mellett begyűjtesz még egy mínuszt a hazugság miatt.
2017. aug. 26. 14:12
 14/52 A kérdező kommentje:

Kérdezném azoktól, akik azt javasolják, hogy menjek bele pár alkalmi kapcsolatba...

Szerintetek előnytelen külsejű, alacsony és sovány pasiként mennyivel van arra nagyobb esélyem? Mintha az annyival egyszerűbb lenne, hogy simán jobb opció lehet számomra. Magamból kiindulva szerintem egy komoly párkapcsolatom előbb lesz, mint egy "gyors kaland". Ezért lenne okom a hazugságra, mert én elsősorban nem a szerelemre vágyok, hanem a szexre. Aztán ha a csajjal el tudom hitetni, hogy csupán kiestem a ritmusból, akkor - a belsőmmel már megfogva - talán még toleráns is lesz velem szemben és lehet belőle egy tartós kapcsolat több szexuális együttléttel. Ha meg pár alkalom után megunja a bénázást és mégis dob (netán rájön a hazugságra), akkor engem nem fog zavarni, mert azzal is már szerzek tapasztalatot. A prostizás is amúgy egy opció csak az eléggé lutri.

2017. aug. 26. 14:21
 15/52 A kérdező kommentje:
#13: Ennyi éves szűzként nekem már abszolút nincs bűntudatom. A cél szentesíti az eszközt és nem érdekel egy csaj véleménye sem, hiszen a szakítással is én nyernék többet (szexuális tapasztalat).
2017. aug. 26. 14:23
 16/52 anonim ***** válasza:
A lányok úgy gondolkodnak hogy aki sokáig szűz az valami szociopata. Béna? Kb mint sok más ember csak aki már x éve van velük annak elnézik ha olykor olykor túl fáradt ittas ahhoz hogy teljesíteni tudjon de egy bevallottan szűz fiúnál megy a show Time hogy" vajon rá tud cáfolni az előzetes esélylatolgatásra: dobpergés vaaaaaááá nem nem nem és nem, hölgyeim és úraim itt a béna aki szűzességétől úgy szabadul hogy ennyi idősen bénázik ... béna béna..." én titkolnám és esetleg később elmondanám . Ha a füllentés miatt dob akkor egyébként is dobni akart volna csak intenzíven kereste épp az indokot. Ha viszont a szüzesség miatt dob az tényleg a valódi indok azaz lett volna egyébként esélyed
2017. aug. 26. 14:27
 17/52 anonim ***** válasza:
Az a szöveg, amit írtál teljesen jó (csak ne magyarázd túl), egy férfiről amúgy sem lehet megállapítani, hogy szűz e még vagy sem, nincs beépített számláló, amivel ellenőrizhető lenne :). Attól sem kell félned, hogy esetleg korán elmész, ez sem törvényszerű. Szerintem se mondd el, azzal csak teljesen feleslegesen támadási felületet hagynál magadon. Ha nem is akkor és ott, de később is lehet belőle bajod, pl. ha szakítatok, a csaj meg végigkürtöli az ismerősöket, hogy "ennek a szerencsétlennek én vettem el a szüzességét X éves korában". Túl esel rajta, ha szerencséd van élvezed is és onnantól már hazudnod sem kell. A másik kézenfekvő megoldás pedig amit már előttem is írtak (egy könnyű kapcsolat vagy egy prosti), onnantól pedig szintén tárgytalan a dolog.
2017. aug. 26. 14:32
 18/52 anonim ***** válasza:
ez jo sztori lesz;!
2017. aug. 26. 14:45
 19/52 anonim ***** válasza:

Egy szűz férfi bénázik? Ki mondta? Hamar elmegy? Ez valami kőbe vésett szabály?

Nekem a legelső szex is ugyanolyan jóp ment mint a századik. ennyi idősen szerintem alap dolog, hogy ne legy3l béna és mindent tudj a szexről. Nem kell hozzá tapasztalat.

2017. aug. 26. 14:47
 20/52 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan menetem ahol 3x betoltam és kihúztam aztán elélvetem. Pedig abszolút nem voltam kezdő.

Tudni kell kezelni fejbe. Ha látják hogy lazán kezeled, nem görcsölsz az rá, nem fogják gáznak tartani. Poén poén poén. Ennyi. Aztán jöhet a következő menet. Hajrá.

2017. aug. 26. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!