Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szűz pasiként esetleg majd összejövök egy csajjal, akkor az alábbi kamuzással el tudom fedni a múltamat?
fel se fog allni.... ja minden pasi ilyen, mi?
elsore sosem all fel senkinek, ezert minden pasi a foldon szuz , ugye?
mekkora szanalom vagy......
#31 ezt nagyon jól megmondtad, tehát minden pasi szűz mert elsőre nem áll fel neki :DDD aki párkapcsolatban van egy szűzzel az próbálkozik vele tovább... nekem ez a tapasztalatom, hogy a szüzek rágörcsölnek, mert azt hiszik, a nem szűz barátnőjük éppen belül siratja az előző pasija farkát. Hamar eldurranás? Aggódj inkább a merevedésed miatt, kérdező!
Főleg, ha hazudsz neki. Egy szűz fiúval óvatosan kell bánni. Ezt ő nem fogja tudni. Tehát merevedés off XD
Öregem, te érdekes mókus vagy. Először próbáltam rokonszenvezni veled, de nem megy.
Miket is írtál?
Nem lenne bűntudatod, bármit hazudnál is.
Szerelem nem érdekel, csak a szex, amiből az is következik, hogy csak egy darab húsnak tekinted a nőket.
Ocsmányul beszélsz.
És a 32-es válaszolónak írt válaszod, aki jó szándékkal szólt és segíteni akart neked, akit darab fához hasonlítottál... ez már arra utal, hogy vagy kamu az egész kérdés, vagy annyira beteg vagy már, hogy mindenkit gyűlölsz. Te nem csak félsz, hanem gyűlölsz is.
A félelem, gyűlölet, önzés egy örvény, ami húz lefelé, és még lejjebb, a megsemmisülésig. Próbálj megkapaszkodni most, lejjebb már ne menj!
És tényleg fura vagy: egyik helyen nagyon intelligensen írsz, a másikon totál tapló vagy. Nem tudom,menyire vagy valóságos. :-)
Még valami: a nők nem szemét állatok, vannak köztük jó emberek is, mint például a 32-es válaszoló.
#32.
ez nem is ferfi, az egy hihetetlen vilagi luzer aki fel ev alatt tudja csak betenni...
Nem látok semmi problémát abban, hogy csak szexelni akar, sok nő is van ezzel. Nagyobb gond, hogy szinte már betegesen ragaszkodik az igazához és nála tapasztaltabb embereknek sem képes igazat adni, mert ő szüzen, nulla tapasztalattal is jobban tudja náluk.
Pl. nyugodtan elhiheted, hogy eleinte jó eséllyel merevedési problémáid lesznek, bármilyen izgató is számodra a partnered. Attól még fogsz tudni vele szexelni, csak nem leszel kőkemény és hamar lelankadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!