Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szűz pasiként esetleg majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szűz pasiként esetleg majd összejövök egy csajjal, akkor az alábbi kamuzással el tudom fedni a múltamat?

Figyelt kérdés
24 vagyok életemben nem csókoltam meg még egy csajt sem, de evidens, hogy 10-ből 8 csaj azonnal dobna ha kiderülne, hogy ennyi idősen még nem volt csajom. Szűzként meg természetes, hogy az ágyban azonnal eldurrannék max fél perc után. Ezért arra gondoltam, hogyha szóba kerül ez a téma, akkor kamuzni fogok a csajnak, hogy nem vagyok szűz, mert már volt 2-3 kapcsolatom. Viszont már 10 hónapja egyedül vagyok, mert azóta még nem találtam meg a számításaimat és ha az ágyban gyorsan eldurrannék, akkor arra hivatkozok, hogy 10 hónapja nem volt szexuális életem és "kiestem a ritmusból", meg amúgy is egymásra kell hangolódnunk blablabla. És akkor hátha nem fogja azt hinni a csaj, hogy totál szűz lúzer vagyok, hanem csak bizonytalan és tiszta lappal indulhatok nála. Aztán 2-3 együttlét során már lehet, hogy olyan szintre jutnék a szexben, hogy soha az életben nem tudja meg, hogy én szűzként jöttem össze vele. Ez jó taktikának működik? Légyszi csak ebből a nézőpontból közelítsétek meg a kérdésemet és ne adjatok olyan tanácsot, hogy legyek őszinte, mert a csajok döntő többsége nem szeretetszolgálat és ha nem vagyok tapasztalt, akkor nemfognak sz**akodni velem. Ebből adódóan pedig már eldöntöttem, hogy kamuzni fogok, ha valaha összejövök egy csajjal. Kort és nemet is írjatok!

2017. aug. 26. 13:22
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
54%

fel se fog allni.... ja minden pasi ilyen, mi?

elsore sosem all fel senkinek, ezert minden pasi a foldon szuz , ugye?

mekkora szanalom vagy......

2017. aug. 27. 07:31
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összejöttünk a férjemmel, tudtam hogy ő szűz, én már nem voltam az. Mivel már évekkel előtte szerelmes volt belėm, ezėrt úgy izgult, hogy elėg volt ránėznem ės felållt neki, de mikor arra került volna a sor, hogy betegye, rögtön lelankadt. Míg sikerült végre betennie eltelt fél év. Szerinted, ha azt hazudja, hogy már voltak kapcsolatai, akkor mit gondoltam volna? Hogy mindenkivel megy neki, csak velem nem, és az rendesen letöri az ember önbizalmát. Szerinted akkor is ennyire türelmes lettrm volna?
2017. aug. 27. 07:44
 33/52 anonim ***** válasza:

#31 ezt nagyon jól megmondtad, tehát minden pasi szűz mert elsőre nem áll fel neki :DDD aki párkapcsolatban van egy szűzzel az próbálkozik vele tovább... nekem ez a tapasztalatom, hogy a szüzek rágörcsölnek, mert azt hiszik, a nem szűz barátnőjük éppen belül siratja az előző pasija farkát. Hamar eldurranás? Aggódj inkább a merevedésed miatt, kérdező!

Főleg, ha hazudsz neki. Egy szűz fiúval óvatosan kell bánni. Ezt ő nem fogja tudni. Tehát merevedés off XD

2017. aug. 27. 08:04
 34/52 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz off :). Csupán annyi a "titok", hogy ne görcsölj rá. Ne a csajjal foglalkozz, főleg ne azzal, hogy ez most mekkora nagy mérföldkő az életedben, hanem magadra figyelj. A többi megy magától. Ne csináljunk már úgy, mintha egy teljesen természetes, ösztönös dolog olyan nehéz lenne.
2017. aug. 27. 09:21
 35/52 anonim ***** válasza:
28%
32-és ha nem lenne tele túlzásokkal a leírásod akkor te is ciki lennél nemcsak a férjed. Megint eljutottunk oda hogy a csajok büszkék arra hány pasiknak adták oda magukat, ha meg szerelemből tették akkor arra büszkék hogy a hapsik sorra untak rájuk így kikötöttek egy szűz mellett hogy játszani tudják a végzet asszonyát....
2017. aug. 27. 09:40
 36/52 A kérdező kommentje:
#32: Akkor ott elég egyedi és komoly probléma lehetett. Én el nem tudnám képzelni, hogyha egy hamvas kiscsaj tövid benyelné a dákómat és kéjesen lecumizna, akkor lelankadna a p***öm. Sőt, pont hogy az izgalomtól durrannék el inkább hamar. Szóval a pasid vagy totál be volt sz**va és mindenre gondolt csak a szexre nem vagy te voltál szexuálisan annyira vonzó, mint egy darab fa. Ne haragudj de utóbbit is simán el tudom képzelni. Főleg, ha a pasinak már tényleg tök mindegy volt kivel jön össze csak legyen végre egy barátnője, aztán akció közben rájött, hogy a merevedéshez azért mégsem árt vonzódni a másik félhez is.
2017. aug. 27. 10:47
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Öregem, te érdekes mókus vagy. Először próbáltam rokonszenvezni veled, de nem megy.

Miket is írtál?

Nem lenne bűntudatod, bármit hazudnál is.

Szerelem nem érdekel, csak a szex, amiből az is következik, hogy csak egy darab húsnak tekinted a nőket.

Ocsmányul beszélsz.

És a 32-es válaszolónak írt válaszod, aki jó szándékkal szólt és segíteni akart neked, akit darab fához hasonlítottál... ez már arra utal, hogy vagy kamu az egész kérdés, vagy annyira beteg vagy már, hogy mindenkit gyűlölsz. Te nem csak félsz, hanem gyűlölsz is.

A félelem, gyűlölet, önzés egy örvény, ami húz lefelé, és még lejjebb, a megsemmisülésig. Próbálj megkapaszkodni most, lejjebb már ne menj!

És tényleg fura vagy: egyik helyen nagyon intelligensen írsz, a másikon totál tapló vagy. Nem tudom,menyire vagy valóságos. :-)

Még valami: a nők nem szemét állatok, vannak köztük jó emberek is, mint például a 32-es válaszoló.

2017. aug. 27. 14:29
 38/52 anonim ***** válasza:
40%

#32.

ez nem is ferfi, az egy hihetetlen vilagi luzer aki fel ev alatt tudja csak betenni...

2017. aug. 27. 15:07
 39/52 anonim ***** válasza:

Nem látok semmi problémát abban, hogy csak szexelni akar, sok nő is van ezzel. Nagyobb gond, hogy szinte már betegesen ragaszkodik az igazához és nála tapasztaltabb embereknek sem képes igazat adni, mert ő szüzen, nulla tapasztalattal is jobban tudja náluk.

Pl. nyugodtan elhiheted, hogy eleinte jó eséllyel merevedési problémáid lesznek, bármilyen izgató is számodra a partnered. Attól még fogsz tudni vele szexelni, csak nem leszel kőkemény és hamar lelankadsz.

2017. aug. 27. 16:04
 40/52 anonim ***** válasza:
Ne magyarázkodj!Az gyanús. De ne is mond meg hogy szűz vagy. (36 éves nő vagyok)
2017. aug. 27. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!