Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szűz pasiként esetleg majd összejövök egy csajjal, akkor az alábbi kamuzással el tudom fedni a múltamat?
Ha úgy tudom, hogy volt 2-3 komoly kapcsolata, és az első szex során béna a pasi, akkor elkönyvelem, hogy menthetetlenül pocsék és kidobom. Legfeljebb azt gondolom, hogy nem csoda, hogy az előző kapcsolatai véget értek (kibacták a lányok), ha csak ennyit tud nyújtani.
Aki tud, az 10 év kihagyás után is tud.
Azt pedig saját tapasztalatból tudom, hogy kb. egy év aktív nem élet után "tud valamit" az, aki szűz volt. Egy-két menet után semmivel se leszel jobb, akkor is csak azt tudod, hogy hova kell dugni, aztán szevasz.
Gondolj bele, hogy autót vezetni se tűnik olyan bonyolultnak, aztán mégis mennyi idő, mire valaki jogsit kap. De friss jogosítvánnyal se tud még jól vezetni.
Csak ti hiszitek azt, hogy pár alkalom után lepedőakrobaták lesztek. Még jó, hogy mi nők meg tudjuk játszani az orgazmust...
#22: "Még jó, hogy mi nők meg tudjuk játszani az orgazmust..."
Ha ez neked jó... Ez olyan, mint amikor "örülsz" a nagyitól karácsonyra kapott zokninak. Megjátszod magad, ő meg azt hiszi, hogy valóban örülsz és legközelebb is azt kapsz :D. Neki teszel jót, mert így könnyen letudja a dolgot, magaddal meg kibabrálsz, mert sose fogod megkapni, aminek örülnél. Ja és természetesen NEM a nagyi a hibás, hanem te.
Azert a nagyi az más tészta 😁
De az orgazmust sose játszanám meg, abban mi nekem a jó...
Pontosan azt mondtam, amit te, a csaj elhitte, és nem mondta ki nyíltan, hogy zavarta, hogy 2 másodpercig bírtam. Na jó, pontosabban én azt mondtam 23 évesen, hogy egy barátnőm volt 17 éves koromban, és azóta nem volt senkim... ami egyébként nem kamu, csak hát vele nem feküdtem le sose, amit utólag bánok, pedig ha kicsivel határozottabb vagyok akkor, szerintem belement volna ő is.
Különben meg akik azt mondják, hogy alkalmi kapcsolatot kell keresni... mégis hogyan? Az bizony a minimum átlagos, de inkább jóképű férfiak kiváltsága, aki pedig 22+ évesen szűz, az egészen valószínű, hogy nem jóképű. Vagy pedig határozatlan, ami a másik feltétele a nyitott/alkalmi kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!