Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn hogyan szoktak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn hogyan szoktak a férfiak rátérni a szex témára, illetve a "szexhiányukra"? Milyen átvezető szöveget használnak, hogy hozzák fel?

Figyelt kérdés

Sok nő írja, hogy társkeresőn a legtöbb férfinak már a harmadik mondatában rátér a szexre. Lehet, hogy ez a baj velem, hogy én annyira jófiú vagyok, hogy szóba se hozom az elején meg főleg, ezért van az, hogy unalmasnak és töketlennek tartanak a nők és ezért nem jön össze egy randi sem társkeresőről.

Hogy szokták más férfiak felhozni a szexet már a beszélgetés legelején? Hogy néz ki egy ilyen párbeszéd? Esetleg tudnátok példát mutatni, írni rá, hogy milyen ez?

2017. aug. 30. 15:23
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Hát én már régen nem voltam ilyen helyen, akkoriban az első kérdés az volt, hogy borotválom-e.
2017. aug. 30. 16:21
 12/45 anonim ***** válasza:

Sosem beszélek társkeresős ismerkedésen, vagy randin a szexről, vagy annak hiányáról, nem sütök el 2 percenként intim poénokat.

Főleg, mert akivel ezen pörögsz, azzal később nagyon ritkán csinálod.

2017. aug. 30. 16:23
 13/45 anonim ***** válasza:

De ha meg sosem említed akkor az lesz a bajuk... Most akkor mégis...?

2017. aug. 30. 16:31
 14/45 anonim ***** válasza:

"De ha meg sosem említed akkor az lesz a bajuk... Most akkor mégis...?"

#13: tudom, találkoztam én is olyan nővel, aki ezt kifogásolta, hogy semmi erotikus jellegű beszélgetés/célzás.

Ez viszont nem zavar, nem olyan nőkkel akarok megismerkedni, akiknek fontos, hogy már az első randin valaki a bugyijukba nyúljon.

2017. aug. 30. 16:35
 15/45 anonim ***** válasza:

Pár hónap után mindet zavarja... :S

2017. aug. 30. 16:36
 16/45 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem meg mindenki csinálja úgy ahogy neki tetszik, felesleges megjátszania magát.

Ha beszélgetés közben felmerül egy szexuális poén, magas labda vagy valami akkor ugyan miért ne lehetne mondani? Amelyik nő csak ezért azonnal elutasít az többnyire úgyis prűd és irtózik magától a gondolattól is, hogy lefeküdjön veled így tényleg felesleges erőltetni.

Egy okos, kapós nő pedig mond rá valami hasonló replikát. Pont ezt jelenti, hogy mennyire működik a kémia.

2017. aug. 30. 16:36
 17/45 anonim ***** válasza:

"Ha beszélgetés közben felmerül egy szexuális poén, magas labda vagy valami akkor ugyan miért ne lehetne mondani? "

Látok különbséget egy jól elhelyezett, ízléses vicc / magas labda lecsapása között, és annál, hogy egy csomó "kolléga" a 3. mondatánál már azt feszegeti, hogy a csajnak milyen a fazonja, szereti e hátulról, és lenyeli e.

2017. aug. 30. 16:43
 18/45 anonim ***** válasza:

Amúgy ezeket honnan kellene megtudni? Kérdezni "gáz", kémkedni még gázabb, vallatni meg főleg.

2017. aug. 30. 16:44
 19/45 anonim ***** válasza:

Egyetértek, az valóban elég tirpák dolog.

Plusz engem pl. nem is érdekelne, hogy milyen a fazonja. :D Ha benne van a dolgokban akkor idővel úgyis kiderül.

2017. aug. 30. 16:45
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy ezeket honnan kellene megtudni? Kérdezni "gáz", kémkedni még gázabb, vallatni meg főleg."

Ezeket időben meg fogod tudni, ha a csaj is benne van, ha pedig ezzel kezded, akkor közel 100%, hogy sosem fogod megtudni :)

2017. aug. 30. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!