Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn hogyan szoktak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn hogyan szoktak a férfiak rátérni a szex témára, illetve a "szexhiányukra"? Milyen átvezető szöveget használnak, hogy hozzák fel?

Figyelt kérdés

Sok nő írja, hogy társkeresőn a legtöbb férfinak már a harmadik mondatában rátér a szexre. Lehet, hogy ez a baj velem, hogy én annyira jófiú vagyok, hogy szóba se hozom az elején meg főleg, ezért van az, hogy unalmasnak és töketlennek tartanak a nők és ezért nem jön össze egy randi sem társkeresőről.

Hogy szokták más férfiak felhozni a szexet már a beszélgetés legelején? Hogy néz ki egy ilyen párbeszéd? Esetleg tudnátok példát mutatni, írni rá, hogy milyen ez?

2017. aug. 30. 15:23
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

De akkor ez így lutri, ha ezen bukik az egész, ami addig tök szépen indult. :( És oda-vissza bukhat, ez a még nagyobb baj. Ehhez nagyon-nagy szerencse kellene. Az meg sose volt nekem.

2017. aug. 30. 17:24
 32/45 anonim ***** válasza:

-Van kedved magyar végvárasat játszani?

-- Az meg milyen?

-A farkam lenne Nándorfehérvár, te pedig Szulejmán és idejönnél hogy bevedd

2017. aug. 30. 17:39
 33/45 anonim ***** válasza:
felnőtt párkapcsolati rovat... :(
2017. aug. 30. 17:48
 34/45 anonim ***** válasza:

Erre az is jó, "te lennél a kapu, én meg egész éjjel döngetnélek".

2017. aug. 30. 17:48
 35/45 anonim ***** válasza:

...és?

2017. aug. 30. 17:49
 36/45 Diavolino44 ***** válasza:
100%

A tarskereso egyik szabalya, az, hogy nem beszelunk a szexrol. Szexualis jellegu poenok is csak nagyon ritkan. Miert? Mert mindenki ezt csinalja, s a csajoknak eleguk van belole. Mint a biciglis analis szexes valaszolo lany irta. :)

A randin viszont nyugodtan lehet, sot.. egyfajta ferfi-noi feszültséget gerjeszt. Izleses keretek kozott.

2017. aug. 30. 17:52
 37/45 anonim ***** válasza:
Sehogy ne térj rá. Élőben sem úgy kezdesz, kapcsolatot, hogy jösz d.gni normális esetben. A társkereső nők amúgy sem szeretik a tahókat.
2017. aug. 30. 18:12
 38/45 anonim ***** válasza:

De mikor már ott vannak és a másik elképzelése úgy rossz ahogy van, akkor hogyan adja elő, hogy "te ez úgy rossz ahogy van, hogy havi 1 missziósba vagy még rosszabb, fekáliafétis meg kampós ostorozgatás"...

2017. aug. 30. 18:25
 39/45 anonim ***** válasza:

Nekem két mondat után azt írta, hogy a bokorban is lehet csinálni, mégcsak szobára sem kell menni

Akik meg azt írták egyből, hogy "kinyalnálak, hogyan megd.ugnálak stb.", egyből letiltottam, de mondjuk itt értelmes emberekről beszélünk.

Finoman lehet rá célozgatni stb., de ne bunkó stílusban. Az meg, hogy milyen pózban, pisi-kaki szexet akar, heti hányszor, az semmilyen formában nem ide tartozik szerintem.

2017. aug. 30. 18:36
 40/45 anonim ***** válasza:
38. A netes ismerkedésnél ez pont ugyanolyan mint élőben ott sem megyek oda random senkihez, hogy le..opsz. A vágyakat meg kell személyes találkozás során beszélni.
2017. aug. 30. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!