Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő képes lenne azt elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő képes lenne azt elfogadni, ha csak második lenne a kockulás után?

Figyelt kérdés
Amióta megkaptam az első számítógépemet, azóta a játék a legnagyobb hobbim, ez jelenti nekem a legnagyobb örömöt. Vajon lenne egy olyan nő, aki ezt képes lenne tolerálni?
2017. aug. 29. 23:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos mértékig tudom tolerálni, legalább addig én is lehetek egyedül, viszont ha csak az a szórakozása és velem nem törődik, nem megyünk sehova akkor hosszú távon nem tudnám elvisleni. 24L
2017. aug. 30. 09:43
 22/25 A kérdező kommentje:
Akkor prostizzak? Vagy szexkapcsolat?
2017. aug. 30. 10:07
 23/25 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Először nőj fel.
2017. aug. 30. 11:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Tőlem azt csinálsz amit akarsz, de a prostiba max üríteni lehet, az nem tanít meg szocializálódni. Aztán ne itt sírj 40 évesen, hogy egy nő sem marad meg melletted, mert azt sem tudod mi fán terem egy kapcsolat.
2017. aug. 30. 11:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha te elvisejed, hogy a huszadik vagy a Jozsi, Kelemen, ....stb. után.
2017. aug. 30. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!