Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő képes lenne azt elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő képes lenne azt elfogadni, ha csak második lenne a kockulás után?

Figyelt kérdés
Amióta megkaptam az első számítógépemet, azóta a játék a legnagyobb hobbim, ez jelenti nekem a legnagyobb örömöt. Vajon lenne egy olyan nő, aki ezt képes lenne tolerálni?
2017. aug. 29. 23:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy felnőtt nő biztos nem.

Egy kapcsolatfüggő kis csitri talán.

2017. aug. 30. 03:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
És ha feláll neki, az kevés egy kapcsolathoz.
2017. aug. 30. 07:25
 13/25 anonim ***** válasza:
62%
Soha többet nem lennék "kocka"barátnője, mert a kockák antiszociálisak, azért ülnek egész nap a számítógép előtt, mert egyetlen barátjuk sincsen a gépen kívül. Aztán az ilyen ember mindenféle gyilkolós, vad játékokkal játszik, a végén pszichopata lesz, mint az én volt párom, aztán ti is mehettek a pszichiátriára, mert kicsináltak. A játékfüggőség biztos megéri, elhízni, lesötétített szobában játszani éjjel, nappal,véres szemmel, ha enni vagy inni nem visznek neki, ott hal meg, mert az se tűnik fel, hogy x napja nem is evett. Vagy elhízni attól, hogy a sok üléstől mekkorára meredt a valaga, és féltékenységi jelenetet csinálni arra a társra, aki meg iskolába, meg dolgozni jár. Többet a büdös életben nem próbálok meg segíteni egyetlen ilyen embernek se, mert ők maguk nem akarják. A normális ember szociális, szüksége van a közösségre, a barátokra, társra, a levegőre, célokra, iskolára, dolgozni menni, enni, inni, menni valamerre, nem egy gép előtt rothadni!! 24/l
2017. aug. 30. 07:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

#13-as:

Azért az teljesen más, hogy ha valaki egész nap kockul és emiatt elhanyagol minden külső kapcsolatot, nem jár dolgozni, függő lesz, mint ha hetente párszor, munka után esténként leül 1-2 órát játszani. Ne keverjük már össze a kettőt. Én is szeretek néha leülni a gép elé és kikapcsolódni 1-2 órát. Emellett járok társaságba, sportolok, dolgozom is és képzeld, még barátnőmmel is sok időt töltök. Úgy érzem, hogy neked volt egy rossz tapasztalatod egy játékfüggővel és most ezt kivetíted azokra is, akik ugyan úgy szeretnek játszani, csak mértékkel. Nagy hiba.

2017. aug. 30. 07:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

>Hogy azért legyen valaki, akit szerethetek, s viszont szeressen.

LOL, persze. Te csak egy puncit szeretnél, mert a markod már kicsit unalmas. Ami persze érthető.

Amúgy pedig nem. Az nem párkapcsolat, ahol nem a párod az első. Én is kocka vagyok/voltam, de most a párom az első.

2017. aug. 30. 07:54
 16/25 anonim ***** válasza:
#14 aki eleve úgy indul neki egy kapcsolatnak, hogy a kockulàs fontosabb,mint a barátnő, az már keményen függő.
2017. aug. 30. 08:21
 17/25 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 24/l, igen, volt egy rossz tapasztalatom, de nekem nem volt senki, aki elmondja már az elején, hogy ne menjek bele. Ez a srác is így kezdte "mindent csinálok, sportolok, vannak barátaim, csak 1-2órát játszom",igen, neki pl kitalált barátai voltak, mert nem akart szégyenben maradni, magának sem akarta bevallani, hogy nincsenek. Iskola után hazaért 3-4óra fele, evett, fürdött, esténként meg játszott, először csak keveset, aztán már olyan sűrűn nézte, hogy miben hány pontja van, miben hol tart, adott e enni a játékszereplőnek, stb, hogy létfeltétellé vált az egész, szó szerint dühkitörései voltak, stb, ha nem nézhette meg. Nem arról van szó, hogy nincsenek olyanok, akik tudják, hol a határ, de a mai internetszőtte világban erre kevesebb az esély. Nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen baj!
2017. aug. 30. 08:34
 18/25 anonim ***** válasza:

Biztosan nem. Én is szoktam játszani, de a barátom fényévekkel fontosabb, mint a gép.

Mondjuk amíg nem életszerű a kérdés, tehát még csak meg sem ismerted a lányt, honnan tudod, hogy ő nem válna fontosabbá egy csapásra a számítógépnél?

21/L

2017. aug. 30. 08:38
 19/25 anonim ***** válasza:
57%
Ennyi idősen a pasik többsége már kinövi ezt a marhaságot. Az tolerálható, ha naponta odaül valaki pár órát játaszani, de a kockulás szánalmas. Ha ennyire egy 14 éves gyerek szintjén vagy, akkor nem való neked barátnő. Szeresd a számítógéped! ;)
2017. aug. 30. 08:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Biztos van ilyen, de hogy az nem normális, az is biztos!
2017. aug. 30. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!