Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő képes lenne azt elfogadni, ha csak második lenne a kockulás után?
Egy felnőtt nő biztos nem.
Egy kapcsolatfüggő kis csitri talán.
#13-as:
Azért az teljesen más, hogy ha valaki egész nap kockul és emiatt elhanyagol minden külső kapcsolatot, nem jár dolgozni, függő lesz, mint ha hetente párszor, munka után esténként leül 1-2 órát játszani. Ne keverjük már össze a kettőt. Én is szeretek néha leülni a gép elé és kikapcsolódni 1-2 órát. Emellett járok társaságba, sportolok, dolgozom is és képzeld, még barátnőmmel is sok időt töltök. Úgy érzem, hogy neked volt egy rossz tapasztalatod egy játékfüggővel és most ezt kivetíted azokra is, akik ugyan úgy szeretnek játszani, csak mértékkel. Nagy hiba.
>Hogy azért legyen valaki, akit szerethetek, s viszont szeressen.
LOL, persze. Te csak egy puncit szeretnél, mert a markod már kicsit unalmas. Ami persze érthető.
Amúgy pedig nem. Az nem párkapcsolat, ahol nem a párod az első. Én is kocka vagyok/voltam, de most a párom az első.
Biztosan nem. Én is szoktam játszani, de a barátom fényévekkel fontosabb, mint a gép.
Mondjuk amíg nem életszerű a kérdés, tehát még csak meg sem ismerted a lányt, honnan tudod, hogy ő nem válna fontosabbá egy csapásra a számítógépnél?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!