Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasik! Ti hogy vagytok képesek elfogadni azt a tényt, hogy a nők túlnyomó többsége minimális magassarkú viselése mellett is magasabb nálatok?
Én speciel pont leszarom.
Vízszintesen úgysem számít, ha meg valaki ismerkedés során ezen aggódik, akkor már felejtős is. Legalább tudom, hogy a külső erdekli, nem kell lefutni egy csomó felesleges kört, mire kiderül hogy nem érdekel.
Én nőként 180 centi vagyok, viszont szeretem a magassarkút, amivel azért lássuk be, nagyon óvatosan kell bánnom.
Ha őszinte akarok lenni, akkor engem sosem zavartak az alacsony pasik - inkább az, hogy az alacsony pasik nagyrészt frusztráltak. Ez a te bajod is. :)
Volt olyan exem, akit konkrétan annyira idegesített, hogy magasabb vagyok nála, és az hülyén néz ki, hogy az utcán nem volt hajlandó megfogni a kezem, sőt, nyilvánosan megcsókolni, megölelni sem, mert az ugye hogy néz már ki...
Megmondom őszintén, én ezért kezdtem magasságbeli kritériumot is állítani a randiknál. Piszkosul fárasztó 0-24-ben a másik fél kisebbségi komplexusát kezelgetni. Mostani párom velem egymagas, és tökre nem érdekli az sem, hogy hány centis a cipőm. :)
Kérdező, én neked is azt tudom javasolni, hogy ezt komplexus-dolgot piszok gyorsan kezdd el kezelgetni, önbizalmat fejleszteni, mert ez ördögi kör, és ha beleülsz, oltári nehéz lesz kiszállnod.
Hidd el, a nők nagy részét tényleg nem a centi érdekli, hanem a te hozzáállásod. (Oké, nem mondom, hogy mindig, nekem is van ismerősöm, aki simán dobott már pasit azért, mert alacsonyabb volt, mint képről tűnt... De azért nem ez az átlag. Tényleg nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!