Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet az ilyet elfogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az ilyet elfogadni?

Figyelt kérdés
Sok lánynál probalkoztam már, több társkereső oldalon is.. De vagy soha nem írnak vissza, vagy ha igen akkor se tart olyan sokáig a beszélgetés.. Az utcán meg meló helyen ha ram is néznek, olyan furcsán teszik, mintha valami ufót látnának, pedig nem vagyok ronda.. Volt már barátnőm, de hogy hogyan értem azt el nem tudom... Rosszul esik ez nagyon, Szegyen vagy nem szégyen minden reggelt sírással kezdek. Az ilyet hogyan lehet elfogadni? Lehet hogy egész életem ebből fog állni? Kérlek trollkodok, meg akik csak belém kötni szeretnének, azok hagyjak figyelmen kívül a kérdést. Köszönöm 22/f
2017. aug. 22. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Sokan tapasztalják ugyanezt. A nők valamiért nem akarnak ismerkedni, és igen, bunkók, hogy vissza sem írnak a megkeresésre. Megértem a sírást, mert ebben nagyon ki lehet merülni érzelmileg. Két dolgot tehetsz. Vagy rendületlenül próbálkozol, amíg nem jön össze valami, vagy szünetelteted a dolgot.
2017. aug. 22. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Mi a nehez ebben? Nem tetszel a lanyok tobbsegenek, es?
2017. aug. 22. 10:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez számodra nem vigasz, de én idősebb vagyok nálad, mégsem volt még barátnőm. Én is sokaknál próbálkoztam, 99%-ban kudarc, pedig élőben is odamentem, neten is kezdeményeztem kommunikációt, de ilyen-olyan okokból zömmel semmi sem alakult ki az egészből. Néhány lánynak talán tetszettem, és valószínűleg én is elbasztam egy-két dolgot, mert nem akartam pl. lerohanni őket, vagy nem tudtam, bejövök-e nekik, és mivel ők is általában gátlásosabbak voltak, fogalmam sem volt, hogy akarnak-e tőlem valamit. Egyébként viszont én is azt tapasztaltam, hogy nem nagyon foglalkoznak velem, szemezni is nagyon nehéz velük, neten is volt úgy, hogy vagy leléptek (akár képcsere előtt, akár utána), vagy ha elhívtam őket egy néha hetekig tartó levelezgetés után valahová, akkor hárítottak. Néha én is szarul érzem magam, ha arra gondolok, hogy bezzeg a jó pasiknak csak annyit kell tenniük, hogy jól nézzenek ki, és máris körülrajongják őket, de aztán megpróbálom elfogadni, hogy én a kevésbé esélyesek közé tartozom, csak hát rohadt nehéz megtalálni azt az 1%-ot, akivel minden stimmel.
2017. aug. 22. 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár barátnőm, ami nem büszkeség, mert én egyet szeretnék tartósan, hosszú távra. Amikor független voltam és nagyon akartam, hogy párom legyen, akkor biztos, hogy nem jött össze. Szerintem a mai világban nem szabad haverkodni a nőkkel, sőt még majdnem, hogy kedvesnek sem lenni. Ha barátnőt szeretnél, akkor az elején oda kell tenni magad, mert belefutsz abba a hibába, hogy a haver kategóriába fogsz kerülni és onnan nehéz lesz kimászni. Ha egy nő szemében haver vagy, akkor azt átfordítani szerelemmé már nagyon nehéz. Társkereső oldalt hanyagold, mert ott minden a külsőségekről szól. Ha jóképű vagy, akkor van esélyed, ha nem, akkor nem fog össze jönni senkivel sem, vagy is lehet, hogy igen, de akkor tuti nem olyan lánnyal, aki neked is bejön. A "pedig nem vagyok ronda" kijelentést megteheted magadról, de ha a lány nem így gondolja, akkor nem sokra mész vele. Amúgy egy bombázó nőnél is lehet sikered, még akkor is, ha nem vagy egy szőke herceg fehér lovon. Csak meg kell találni azt a bombázó nőt, aki téged keres vagy az olyan kinézetű és típusú férfit, mint amilyen te vagy. Sokan ráfogják arra, hogy nincs párjuk, hogy a nők csak a jóképű pasikat keresik. Hát az én számomra bomba nők mellett szinte mindig igénytelen és ronda pasikat látok. Fel is teszem magamnak a kérdést, hogy ennek a csajnak hogy lehet ilyen gáz barátja?! Ne a külsővel fog meg a nőket. Ha van lehetőséged beszélgetni, ismerkedni, akkor a dumával, egyéniséggel próbálj meg kinőni a tömegből.
2017. aug. 22. 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Az előttem levő sok jó és igaz dolgot leírt.

Én sem vagyok nőcsábász, nem vagyok vmi vonzó külsőre, emberileg jó fej lennék, de ahhoz meg kellene ismerni, de addig nem jutnak el. Most melyik jó neki? Ha csak külsőre jön be valaki, jó lefeküdni vele, de amúgy semmi érzelmi és társas vonzalom nincs egymás iránt?

Sok ilyen van, ahhoz pedig szerencse is kell, hogy azzal hozzon össze a sors, akinek komolyan tetszünk.

2017. aug. 22. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Igazából engem az zavar és bánt, hogy szinte mindenhol azt olvasom, hogy azok az emberek (nők és férfiak egyaránt), akik úgymond normálisnak tartjuk magukat (nem drogoznak, nem részegek minden héten, dolgoznak stb.) azok miért nem találkoznak egymással?! Sok embertől hallom, hogy van párom, de csak azért vagyok vele, mert ő került az "utamba" aztán elvagyok vele...
2017. aug. 22. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is ugyanabban a cipőben járok, mint a kérdező, vagy a 3#-as. Egyszerűen pánikban vagyok, hogy oda a huszas éveim, de nemhogy családot nem tudok alapítani, de még ki sem éltem magam (nem mintha ez volna a célom). Főleg mostanában vagyok megzuhanva amikor az öcsémnek az esküvője lesz, és januárra várják a babát.

Már egyszerűen nem tudom, mit csináljak, hol keressek.

Teljesen el vagyok keseredve, már akörül járnak a gondolataim, hogyha tényleg ilyen selejtes vagyok (a nők ezekszerint ezt gondolják rólam), és egyedül kell meghalnom, akkor történjen minnél hamarabb, megyek és vonat alá fekszem.

Pár hete egy társkereső oldalon beszélgettem egy lánnyal (nem egy bombanő volt, de helyesnek tűnt és hajlandó volt velem szóba állni, ez nekem bőven elég), nem akartam nyomulósnak tűnni, ezért lassan haladtam, erre egyik nap írja, hogy alakulóban van egy másik sráccal és itt fejezzük be a beszélgetést (még sok szerencsét kívánt, szóval a tényleg rendes volt). Képzelhetitek mit éreztem utána. Kötelet már találtam, de gerendát nem, amire felköthettem volna magam.

Szóval, ha ezekután kegyetlenségnek érzem azt, amit a lányok művelnek, nem kell csodálkozni...

2017. aug. 22. 14:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Első sorban az utolsó kommentelőhöz szólok, nekem is sokszor eszembe jut hogy egyedul kell leélnem az életem.. Talán igaz is, nem látok a jövőbe.. Nem hibáztatom a lányokat amiért nem tetszem nekik vagy nem vagyok olyan menő csávó. Senkire se haragszom ez miatt, csakis magamra. Nemrég elkezdtem beszélgetni egy lánnyal badoon, és meglepődtem mert találkozni is szeretne, ha minden igaz pénteken.. És ami még meglepőbb hogy ő jön ide az én városomba.. Most kepzelhetitek milyen lehet nekem, félek nagyon, hogy elcseszem az egeszet es csak még nagyobb ütést kapok. Félek attol is hogy csak átverés az egész es el se jön. De ha ezt a csapást is megkapom hogy semmi se lesz belőle, akkor mar komolyan elgondolkodom azon hogy mi értelme folytatni.. De kedves utolsó hozzá szóló, gondolj arra hogy sok mindenkinek hiányoznál. Családodnak, barátoknak. És onzoseg lenne egy ilyen tett. Szivem szerint mar reg megtettem volna, csak vissza tart egy picit engem ez.. De ki tudja meddig
2017. aug. 23. 09:50
 9/12 A kérdező kommentje:

#1-ea, igen sajnos muszáj addig próbálkozni amig csak lélegzem, bele szeretnék törődni hogy egyedul maradok. Csak néha nagyon tud fájni.

#2-esnek igaza lehet. Ne pontozzátok le kérlek, vagy a külsőm, vagy a belsőm nem okés nekik, vagy mindkettő.

2017. aug. 23. 09:56
 10/12 A kérdező kommentje:
#3-as, elhiszem hogy Neked is nehéz, es de igen, sokat segit amit leírtál. valószínű én is abba az 1%ba tartozom,es engem is szinte mindig ott hagynak.. Olyan is volt velem sokszor hogy csak annyit irtam nekik "szia😊" es már tiltottak is.. Vagy csak elolvasták. De kaptam én mar durvább megjegyzést is :( amin már a szivem is összeszorult. Nagyon nagyon sajnalok Mindenkit aki egy csónakban evez velem..pontosan Tudom milyen rossz, és ha tehetném nem hagynám senkinek hogy igy érezzen.. De sajnos én is csak egy sima srác vagyok, aki nem tehetetlen
2017. aug. 23. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!