Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet az ilyet elfogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az ilyet elfogadni?

Figyelt kérdés
Sok lánynál probalkoztam már, több társkereső oldalon is.. De vagy soha nem írnak vissza, vagy ha igen akkor se tart olyan sokáig a beszélgetés.. Az utcán meg meló helyen ha ram is néznek, olyan furcsán teszik, mintha valami ufót látnának, pedig nem vagyok ronda.. Volt már barátnőm, de hogy hogyan értem azt el nem tudom... Rosszul esik ez nagyon, Szegyen vagy nem szégyen minden reggelt sírással kezdek. Az ilyet hogyan lehet elfogadni? Lehet hogy egész életem ebből fog állni? Kérlek trollkodok, meg akik csak belém kötni szeretnének, azok hagyjak figyelmen kívül a kérdést. Köszönöm 22/f
2017. aug. 22. 10:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Aki tehetetlen* bocsánat elírtam
2017. aug. 23. 10:05
 12/12 A kérdező kommentje:
#4es tenyleg nagyon jo dolgokat írtál, köszönöm szépen Neked is, igen, csak én nyugtatom magam azzal hogy nem nézek ki rosszul. Miket is beszélek, ha helyes lennék akkor nem lenne soha problémám ezzel :( én is sokszor latom hogy egy tök szép csajjal egy nem túl jo pasi mozog, párszor már csodálkozom is hogy ez hogy lehet.. Talan igazad van, valahol a nagy világban pont egy olyan szép es 10/10 es lány engem vár, mert neki pont én lennék a tökéletes.. De még nem találtam őt meg :/ kénytelen leszek egesz eletemben őt keresni, mert öngyilkosságra hiába gondolok sokat, nem akarom megtenni sem anyukám, sem a testvéreim miatt, mert lehet nekik rosszul esne es megviselné őket. Egyszer ugyis véget ér minden.. Addig meg vérző szivvel járom végig az utamat.. És senkinek se szabad megtennie, akármennyire is rossz. Ezt az utat kaptam/kaptuk, hát akkor Menjünk is végig rajta. :(
2017. aug. 23. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!