Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni, ha van náluk jobb?

Figyelt kérdés
mik ezek a bekövetéses lejáratások ha új lánnyal randizom? nem tudják elfogadni a tényt hogy mostmár nincs fix lelki szemetesláda és egy ízig-vérig nőre lettek cserélve?
2017. máj. 24. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
A nők nem szoktak ehhez hozzá, mivel férfitöbbletes a magyar társadalom. Egy pasi, mégha amúgy jóképű is meg minden, egyáltalán nincs meglepve azon ha a csaj talált egy nála mégjobb képű, még gazdagabb, még "alfahímebb" egyént, mert ez az általános. Viszont egy nő hozzá van szokva, hogy kizárólagosan övé a pasi akit kinézett magának.
2017. máj. 24. 16:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen bekövetés? Milyen lejáratás?

És honnan tudják, hogy te kivel randizol?

Ha ezekre válaszolsz, lehet, én is a kérdésre.

2017. máj. 24. 16:52
 3/14 A kérdező kommentje:
nyomoznak hogy kivel találkozok, és követnek, majd a helyszínen lejáratnak a randi kellős közepén...
2017. máj. 24. 16:53
 4/14 anonim ***** válasza:
20%

szerintem valami pszichopata volt az exbarátnőd :D én sose csinálnék ilyet akivel szakítok egyből törlöm tltom mindenhonnan nem hogy még keressem a társoságát :)

Kivéve egyik exem akivel jóban váltunk el de vele se szoktam találkozgatni

Egyszerűen nem vagyok már rá kváncsi nem része az életemnek többé és nem is akarok tudni róla mi van vele (REMÉLEM FELFORDUL ÉS MEGDÖGLIK MINDEGYIK...!!)

2017. máj. 24. 16:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az valójában téged minősít ha olyan lányokkal voltál együtt akik így viselkednek. Ha meg csak a randizós fázisban vagy a következő lánnyal nem is tudhatod hogy ő nem ugyan ilyen:D Érdekes az én környezetemben egy nő sem viselkedik így. Rajtad áll milyen emberekkel veszed körül magad. Te nem nagyon válogattad meg kivel állsz össze, de ez a te bajod, vállald a következményeit. Ahelyett h ilyen hülye kérdéseket teszel fel meg a nőkre mutogatsz inkább nézzél magadba és fejlődj, változtass.
2017. máj. 24. 17:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD hjaj, te szegééény. Üldöznek a nők! Micsoda tragédia! (Apropó, nem te választasz mentálisan instabil nőket??)
2017. máj. 24. 17:22
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Attól,hogy egy valaki ezt csinálja veled miért kell másokra is ráhuzni ezt?

Annak a csajnak nincs tartasá,megalazzá magat.

Mindenkinél van jobb.Nálam is,és én ezt tudom.Szerintem nagyrészuk eltudja fogadni.

2017. máj. 24. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell többesszámban írni? Szerinted itt melyikünk csinálja még ugyanezt okoska? :)
2017. máj. 24. 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

En rohadtul elfogadtam, sot leesett egy ko a szivemrol, hogy mar nem az en eletemet teszi tonkre. :D ( kovetni, meg mit nem...)

Szoval legkozelebb inkabb jobban valassz.

2017. máj. 24. 17:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő=összes nő. Vuááá
2017. máj. 24. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!