Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem tudják elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfogadni, ha van náluk jobb?

Figyelt kérdés
mik ezek a bekövetéses lejáratások ha új lánnyal randizom? nem tudják elfogadni a tényt hogy mostmár nincs fix lelki szemetesláda és egy ízig-vérig nőre lettek cserélve?
2017. máj. 24. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Erre mit lehet mondani?Ha valaki porig alázott,nyilván fájt,nehezen emésztettem meg.Idáig viszont nem mentem el.Amit leírtál,az beteg.Azt megtettem,hogy beszéltem egy csajjal,hogy ez a story,figyelj erre meg erre a dologra,de őt ismertem,nem voltunk rosszban.A leírtak túlmennek egy határon,durva.Amúgy szerintem el tudja fogadni a többség,csak bántó a tudat annak,akit lecseréltek.
2017. máj. 24. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:

#2 vagyok. Bocs, azt hittem, valami netes $zarságról van szó, és kirakat-életed van...

Na de... attól, hogy van ilyen nő, az nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen.

Engem pl ha valaki mellőzött, az onnantól a szóra sem érdemes kategóriában volt. Aki nem keresett, azzal nem beszéltem többé. És nem azért, mert ekkora sztárnak képzelem magam. Egyszerűen túl sokan szívódtak fel korábban szó nélkül, és nagyon kevés embert vettem komolyan.

2017. máj. 24. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Furcsa,én nem szidok senkit,ha valaki azt mondja:"bocs,nem vagy az esetem". És még nő is vagyok.
2017. máj. 25. 07:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Szar lehet az a gondolat, hogy te választottál magadnak elmebeteg párt, ezért inkább megpróbálod ráhúzni minden nőre ezt a gondolatmenetet. Okos vagy, kapsz cukrot.

Egyébként az egoista köcccss.ög férfiak is csinálnak ehhez hasonló dolgokat, nemtől függetlenül és szabadon lehet hülye bárki.

2017. máj. 25. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!