Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek csak akkor férfi valaki, ha szakálla, (vagy legalább borostája) van? Simára borotvált pasikra nem is tekintetek férfiként?
Egyre több ilyen Rumcájsz/Jákob rabbi/ápolatlan/hajléktalan kinézetű szakállas srácot látok jó nőkkel.
Főleg a fiatalabb korosztályban.
Engem megint leqrvázott egy kérdezőt védő - a kérdező? -, hosszú, értelmetlen nevű kis csicska.
Ide tedd ki, cicus, hadd tiltsanak.
Igen, évente tartunk egy nagygyűlést, ahol eldöntjük, ebben az évben kizárólag milyen külsejű férfiak kellenek majd mindenkinek. Aki ettől eltér az kitaszítottként kénytelen élni.
Viccet félretéve, a legtöbb ilyen nő, szerintem örül, hogy valami férfias divat terjedt el, nem olyan mint például a férfi szűk naci, vagy az emós szembelógó haj mint pár éve. Bár tény, hogy nem mindenkinek áll jól, én is örültem, mikor divatba jött, és kezdett a többség nem úgy kinézni, mint valami metriszexuális.
NAGYON NAGYON kevés pasinak áll jól az arcszőrzet, legalábbis NAGYON meg kell válogatni, hogy milyen az az arcszőrzet. Most boldog-boldogtalan favágószakállat növeszt, 95%-uk nevetségesen néz ki vele.
A páromnak kecskeszakálla van, nagyon jól áll neki, rajta nagyon szeretem, de mielőtt összejöttünk, folyton mondogattam, hogy szakállas pasi soha nem kéne, mert alapjáraton abszolút nem tetszik, az exeim mind babapopsi arcúak voltak.
Nekem pont a borotvált arcú pasik tetszenek, nem a szőrösek.
Egyébként meg észrevettem a 20-25 közti korosztályban, hogy gyakori ez a jelenség.
Nekem nincs is erős arcszőrzet meghagyva, csak ennyi, viszont ennyi már az írott emberi történelem óta, nem divathullám, de megkaptam már többször, hogy "kizáró ok", és hogy nem tetszenek a szakállas pasik:
Pedig ennyi mindig lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!