Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek csak akkor férfi valaki, ha szakálla, (vagy legalább borostája) van? Simára borotvált pasikra nem is tekintetek férfiként?
Egyre több ilyen Rumcájsz/Jákob rabbi/ápolatlan/hajléktalan kinézetű szakállas srácot látok jó nőkkel.
Főleg a fiatalabb korosztályban.
te ítélkezel mégpedig úgy , hogy engem kritizálsz és nem fogadod el az én-még csak nem is véleményemet, met azt nem mondtam el-, hanem a ténymegállapításaimat.
én csupán tényeket közöltem, egy jelenséget írtam le
nem ártana szöveget értelmezni (de ez sem ítélet, hanem csak jó tanács)
Ja, hogy tetszene valaki, de neki te nem tetszel, mert nem vagy szakállas vagy legalább borostás, "
továbbá nagyon is megalapozatlanul vádaskodsz
honnan tudod, hogy nincs borostám? van mégpedig nagyon is erős, de szoktam borotválkozni , mint ahogy zuhanyozni is
most erre írhatnám, hogy ha te meg nem vagy anorexiás, akkor így jártál
de nem írom, mert tudok szöveget értelmezni, meg van hozzá az intelligenciám,
arról meg igazán nem tehetek, hogy felidegesítetted magad, majd lenyugszol, vagy ha nem, hát így jártál
köszönöm 24-es válaszoló hölgynek
úgy látszik járnak ide intelligens nők si, nemcsak személyeskedő, megjegyzéseket tevő piszkos szájú proli nők, igaz 12 és 18?
Én úgy vagyok ezzel, hogy a simától a borostáson át az 1 centis szakállig jöhet minden. Van, akinek nem nő úgy az arcszőrzete, csak foltokban, vagy épp nem áll jól neki, szerintem az ne erőltesse a szakállat, anélkül is férfi a férfi.:) Akinek viszont dús az arcszőrzete, annak lehet, hogy egy jól megválasztott fazon dögösebben áll, mintha az egészet leborotválná. Mindenki azzal az anyaggal dolgozzon, amije van.:)
Amúgy én két dologtól undorodom ilyen szempontból: az egyik, a kikopott szakáll, ami már kunkorodik, meg fésülni lehet, meg minden, de semmi formája nincs, és látszik, hogy az illető csak hagyta nőni, nem vágatta formára a növekedésével együtt... A másik meg ez a kis szarpamacs/lecsúszott Hitlerbajusz az állukon. Basszus, nem igaz, hogy ha már oda tudtak növeszteni egy gombócot, a többi helyre nem megy! :D Annyira perverz fejet csinál, nekem nagyon nem tetszik... :S
Uh, a férfi helyretett. Megaszondta rendesen.
Te menstruálsz ezen másfél órája, te kagylóba zárt gyöngyszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!