Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek csak akkor férfi valaki, ha szakálla, (vagy legalább borostája) van? Simára borotvált pasikra nem is tekintetek férfiként?
Egyre több ilyen Rumcájsz/Jákob rabbi/ápolatlan/hajléktalan kinézetű szakállas srácot látok jó nőkkel.
Főleg a fiatalabb korosztályban.
azért a bajusz messze nem volt ennyire elterjedve, Magnum-on, meg Higgins-en kívül mást nem nagyon láttam bajusszal a régi világból
esetleg még itt Magyarországon Usztics Mátyás, Bajor Imre, Boncz Géza, Markos György humoristák
De kb ennyi
Mert te ennyit ismersz, akkor ennyi volt?
Most lettél vicc.
na ezt sem értem a nők esetében, valóban a huszonéves csajoknál rengeteg anorexiás van, aki meg nem az, az azért lelki beteg, mert nem lehet olyan vékony
pedig pont attól nőies valaki, hogy van rajta mit fogni (mell, derék, fenék)
én pont a vékony nőkre nem tudok nőként tekinteni, mert olyan férfias löttyedt, lapos fenekük van
szóval nagyon átestek divatdiktátoréknál a ló túloldalára
te vagy vicc:
akkor mondjál már nekem olyan amerikai filmeket, sorozatokat, ahol 1, azaz egy bajuszos szereplő van a 70-es, 80-as évekből,
nem fogsz tudni
na kb ennyire volt elterjedve
pedig amerikára nem mondhatod, hogy elmaradott volt, sőt
Ujabb en az a divat. Ha megfigyeled minden divattal igy van. Van egy iranyzat, utana jon egy masik, a harmadik meg visszater az elsohoz valamilyen formaban. Pl Tudonadrag, vintage butorok.
Regen a bajusz / szakall volt a statusz jele, utana meg a babapofa, most megint a szorosebb idok kovetkeznek.
De szerintem nem is baj, ugy neznek ki ezek a szortelen tinik mint kinai kopaszkutyak.
azért mondom a 70-es 80-as éveket mert akkor volt úgy ahogy divat, de közel sem volt ennyire elterjedve
kb minden 10. férfinek volt bajsza, most pedig, minden másodiknak van nyakszakálla, mert csak ott nő neki foltokban
a személyeskedést mellőzed
én sem neveztelek baxatlan kvának világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!