Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lenne ciki, fényképés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne ciki, fényképésszel (studió), profil képeket készíteni direkt Tinderre, a jobb hatás érdekében?

Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 09:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Ezzel az a baj, hogy ezt más is látja, hogy profi stúdióban készült.

Természetellenes hatást kelt, még ha jobban is nézel ki rajta mint egy átlag fotón."

Sajnos ez sem igaz. Az emberek többsége a sajtó termékeknek köszönhetően simán elfogadja, hogy valaki úgy néz ki az életben is, mint egy magazinban.

Nagyon kevés embernek szúr szemet, hogy az egy beállított kép.

Sokszor jártam már úgy, hogy barátok/kollégák nagyon dicsértek a fotó alapján egy csajt, megnéztem a képet, és mondtam, hogy jó a fotós, jó a felszerelés, és értett is a használatához (beállítások, fények, etc).

Aztán megjelent a nő a valóságban, és egy tök átlagos, tizenkettő egy tucat csaj volt (semmi gond, csinos, meg minden, de nem az a hűűűűhaaaa, aki a fotón látszott).

2017. aug. 28. 11:30
 12/17 anonim ***** válasza:
A stúdiófotózás túlzás és nagyon "try hard" dolog, ha megkérsz egy fotós havert, hogy csináljon rólad pár képet a szabadban (normálisan felöltözve, előnyös frizurával és szögből), az sokkal jobb.
2017. aug. 28. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:
nem ciki, de ha élőben nem hozod a szintet minek adod el magad
2017. aug. 28. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Olyan mintha bemennél egy falusi késdobálóba öltönyben és kérnél egy alkoholmentes sört.

Ahol a mocskos tükörszelfi az igényszint, oda az kell.

2017. aug. 28. 13:08
 15/17 anonim ***** válasza:
nem ciki, ha nem mondod el, hogy milyen célből készíttteted őket.
2017. aug. 28. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaa, hát ha itt a többség az olyan pasikra/nőkre hajt, akiknek ennyire a kinézet számít, hogy egy normál, természetes, hétköznapi képpel meg sem fogjátok őket... hát, csináltassatok műtermit... szabad döntés :-o :-)

de ne csodálkozzatok, hogy az ilyen embereknek a személyiségetek sem lesz elég csábító...

Ha valakinek valóban ismerkedési fázisban is ennyit számít a külsőség, könnyebben odébbáll majd egy szebbel ismerkedni.. szerintem..

Ha a szimpla kép nem elég, hogy vegye a fáradtságot még egy kattintásra, és elolvassa a levelem... hát csak válasszon mást, köszi, ilyen alakra nincs szükségem. ;-)

#7-es voltam :-)

2017. aug. 28. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkabb olyan kepet csinalj amin termeszetes vagy. Talalkoztam olyan csajjal aki kepen eleg jol nezett ki de eloben olyan volt mint egy tehen, alig lehetett raismerni.
2017. okt. 30. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!