Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne ciki, fényképésszel (studió), profil képeket készíteni direkt Tinderre, a jobb hatás érdekében?
EGy csomó embernek vannak fent ilyen képei, főleg a nőknek.
Ha értesz egy kicsit a fotózáshoz, akkor gyorsan kiszúrod.
Nem módosított képre gondoltam, csak előnyös pozíciókból készült képre. Fény meg miden jól bellitava legyen. És nem valami homályos szar.
Tolóval meg , hol jól sikerül , hol nem annyira jól.
Felesleges, élőben úgy is kiderül, akkor nem csak a jó profilodat látja.
Ha már ez foglalkoztat, és nem elégszel meg egy normál képpel, inkább kicsit előnytenebbet rakj fel, hogy nagyobb legyen a pozitív meglepetés élőben. ;-)
N
"Felesleges, élőben úgy is kiderül, akkor nem csak a jó profilodat látja. "
Ez relatív, hogy megéri e. Az első benyomás az a fotó, ha az nem jó, akkor rád sem kattint, el sem indul a kommunikáció.
Én például gyakran jártam úgy társkeresőn, hogy küldtem levelet+képet, láttam, hogy a profilom (gyakorlatilag a képeim) megnézi, majd ezt követően a levelet már ki sem nyitotta, tehát esélyem sem volt sem az élőben találkozásra, sem arra, hogy a humorommal, a beszélőkémmel érjek el valamit.
Ha innen nézzük, akkor igenis megérheti csináltatni jó képeket, növeli az esélyét annak, hogy egyáltalán meginduljon a kommunikáció, amiből persze bármi lehet
(és itt a jó képeknél nem arra gondolok, amikor pl az elhízott nő magasról fotóztatja magát, hogy csak a mellei látszódjanak, a hasa nem, vagy mikor a kopasz férfinek az összes képe szűk képkivágással készül, hogy a feje búbja ne látszódjon).
Ezzel az a baj, hogy ezt más is látja, hogy profi stúdióban készült.
Természetellenes hatást kelt, még ha jobban is nézel ki rajta mint egy átlag fotón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!