Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 cm-es "törpe" hol találhatna magának társat?
Sajnos nem vagyok túl szerencsés a nőknél, nagy részük a magasságom miatt nem akart randit vagy folytatást az első randi után.
Én nem éreztem magam olyan alacsonynak, de az egyik lány, akitől rákérdeztem az elutasítasra, azt felelte, hogy bocsi, de 190 alatt nincs férfi, csak kisfiú.
Általában a tőlem alacsonyabb lányok felé kezdeményezek, velem egy magas vagy tőlem magasabb nő evidens, hogy szóba sem állna velem.
Hol lenne érdemes ismerkedni, illetve hogyan kezdeményezzek a nagyobb sikerhez?
29/F
Látom megint szépen félreértettétek. Nem 5-6 fogásos lakomára gondolok. Az meg evidens, hogy a házimunkában a részemet kivenném, ha már ő a kajával törődik, ez alap.
Egyszerűen csak ott van unokanővérem is, több kapcsolaton és egy házasságon is túl van. Most sincs mellette pasi, és folyton panaszkodik, hogy nincs senkije. De nem főz. Állandóan csak az edzés, a csajokkal beülünk ide-oda meg ilyenek. Két pasija is egymástól függetlenül mondta el nekem, amit én is látok: aranyos, kedves lány, de nem hosszútávra való, mert egyáltalán nem házias és nem egy konyhatündér.
Olyan családban nőttem fel, ahol mindig volt főtt étel az asztalon, mert ha anyu nem is tudott egyszer-egyszer beállni betegség miatt, akkor apu tette oda a kaját. Én is tudok főzni, a visszajelzések szerint nem is olyan rosszul.
Viszont az unokanővéremhez hasonló fitneszes nőkből se én, sem egyik haverom sem nézi ki, hogy főzzön. Így eleve nem éri meg kezdeményezni velük.
Tehát ha anyukád beteg volt, apád csak akkor tolta oda a képét. Na nekem meg ilyen pasi nem kéne.
Holnaptól szarrá edzem magam. Én is ilyen fitness nő akarok lenni, akiken nem követelik a "főttételt".
#33-as sportot űz a félreértésekből. Kis IQ bajnok.
Nem csak akkor segített be képzeld, hanem ha éppen nem volt tennivaló több a kertben vagy végzett a takarítással már, és még az ebédnél volt mit csinálni, akkor ment és segített. Ennyi.
De persze ezt is félre fogod érteni, szokásod szerint... :/
Szerintem alapból egy hibás (de persze teljesen érthető) gondolkodás az alacsonyabb pasik részéről, hogy az alacsony nőknél próbálkoznak. Én 176 centi vagyok, és az a tapasztalatom, hogy míg rengeteg alacsony (160-165) centis lánynak nem vagyok elég magas, a velem majdnem (vagy akár ténylegesen) egymagasak kevésbé nézik ezt (és a legtöbb barátnőm 170 feletti volt).
Ennek lehet pszichés oka (az alacsony lányok magas férfival akarnak kompenzálni), vagy evolúciós is (alacsony férfi + alacsony nő = alacsony gyerek, így egy alacsony nő mindenképpen azt akarja, hogy a férfi magas legyen), mindenesetre nekem ez a tapasztalatom, és szerintem nyugodtan lehet próbálkozni az ilyen magasabb lányoknál.
"Érdekes, hogy 175 fölött sok csajt szoktam látni, akár pár centivel alacsonyabb 175-178 magas pasikkal is."
Mert nincs magasabb.
Aki meg alacsony, annak úgymond szélesebb a választék.
Pl. 150 centis nőként lehet olyan vágyam, mármint valós vágyam, hogy egy 30 centivel magasabb férfi az izmos karjaiba zárjon, mert 180 centis férfiből több van. Ezzel szemben 175 centis nőként nem találhatok vagy csak baromi kevés olyan férfit, aki adja a +30 centit, azért nem olyan sok a 205 centi magas ember.
Mellesleg az a pár centi... ti mértetek már magasságot (vagy tömeget) reggel és este? Lehet, hogy 176 centisen kelsz, de estére csak 174 vagy. Akkor aközben elhagynak?
Szerintem a "lélektani határ" egy szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!