Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 173 cm-es "törpe" hol találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

173 cm-es "törpe" hol találhatna magának társat?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok túl szerencsés a nőknél, nagy részük a magasságom miatt nem akart randit vagy folytatást az első randi után.

Én nem éreztem magam olyan alacsonynak, de az egyik lány, akitől rákérdeztem az elutasítasra, azt felelte, hogy bocsi, de 190 alatt nincs férfi, csak kisfiú.

Általában a tőlem alacsonyabb lányok felé kezdeményezek, velem egy magas vagy tőlem magasabb nő evidens, hogy szóba sem állna velem.

Hol lenne érdemes ismerkedni, illetve hogyan kezdeményezzek a nagyobb sikerhez?

29/F

2017. aug. 26. 20:20
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
#10 - most azt akartad mondani, addig ne is álmodjak nőről, amíg nincsenek millióim? O.o
2017. aug. 26. 21:19
 12/41 anonim ***** válasza:
20%

Vladimir Klicsko meg 198. Azért köszönjük a triviális információt. Meg ne hollywoodi szexszímbólumokkal akarj példát hozni. :D

2017. aug. 26. 21:19
 13/41 Lazy Lover ***** válasza:
15%
a kis gyerekes anyukáknál sikered lehet persze ha jól keresel
2017. aug. 26. 21:21
 14/41 anonim ***** válasza:
77%
9-es.Azért mert a 170 alatti palik már rég családot alapítottak és nem le-fel korzóznak a főutcán. Én pl boltba bevásárolni, óvodában a kicsit vinni-hozni,avagy a munkahelyemen a családjáról mesélni rengeteg 170 alatti palit látok. Vagyis amennyit az átlag előfordulásuk mutat ,mert valljuk be kisebbségben vannak hiszen az "átlag" erről szól.A szélső értékek számszerűen kevesebben vannak ,tehát eleve kevesebbet is fogsz látni a magasságot tekintve szélsőértékekből lefelé is meg felfelé is.
2017. aug. 26. 21:22
 15/41 anonim ***** válasza:
77%
Jaguar-Warrior évek óta itt sírsz hogy alacsony férfi létedre nem kellesz a nőknek! Nem unod még? De tényleg.
2017. aug. 26. 21:25
 16/41 anonim ***** válasza:
23%
Találhat,ne aggodalmaskodj. Rámegy a kisugárzásodra. Ami kellemes férfiasságot meg sármot árasztana belőled. Ne aggódj, ne stresszelj rá, amíg görcsösen akarod, nem fog működni, de amint elengeded, talán. Na jó, nem rögtön gondolom
2017. aug. 26. 21:26
 17/41 anonim ***** válasza:
De jó nektek, én mindenhol pici embereket látok.
2017. aug. 26. 21:26
 18/41 anonim ***** válasza:
Nem szívok semennyit, "ember", és ne privátozz. 157 centi vagyok, csak látom, ha az emberekre nyakatekerten kell-e felnéznem vagy sem. A magyar férfiak átlagban kicsik. 190 centi, szép is lenne. 180-at alig érik el.
2017. aug. 26. 21:30
 19/41 anonim ***** válasza:
25%

Az érvelésed csak részben helytálló mert korosztályra vonatkozóan nem tértem ki.

Egyébként első gondolatom az volt miután elküldtem a válaszom, hogy majd jön egy nő aki azt fogja mondani, hogy "az alacsony férfiak otthon vannak a barátnőjükkel", mennyire bejött. :)

Én főleg a husznovéves korosztályt emeltem ki, hiszen a kérdező is annyi. Huszonévesen pedig elég kevesen alapítanak családot pillanatnyilag. Nőknél sem megszokott már, hogy 25 alatt gyereket vállal, férfiaknál pláne.

2017. aug. 26. 21:30
 20/41 anonim ***** válasza:
18%

"Jaguar-Warrior évek óta itt sírsz hogy alacsony férfi létedre nem kellesz a nőknek!"

Már ne haragudj, de EGYSZER SEM sírtam olyan miatt, hogy ne kellenék a nőknek, a magasságomról pedig pláne nem mert pusztán nem érdekel. Nem tudom milyen hallucinogén drogokat használsz, de jobb lenne lejönnöd róla.

Viszont, ha ennyire merész állításokat hozol akkor légyszi linkelj már pár kérdést/választ abból a rengeteg rinyából, megvárom.

2017. aug. 26. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!