Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a diplomások tényleg felsőbbrendűnek hiszik magukat, és csak a "fajtájukkal" hajlandóak szóba állni?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon úgy tűnik..
2017. aug. 26. 11:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A diploma nem egyenlő az inteligenciával. Volt egy barátnőm , aki az alacsony ponthatár miatt hármasokkal bekerült az egyetemre és pofátlanul végigpuskázta az első évét, de a valószínűleg végig ezt fogja csinálni. Na ő tényleg buta.
2017. aug. 26. 12:15
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Várhatod. Tudok főzni, varrni, vakolni, festeni, pedig egyik sem a szakmám. Be tudtam vezetni a vizet és a villanyt is a lakásba, és szigeteltem is már ablakokat. Ennek ellenére most végzem a második diplomám. Édesapám is egyetemet végzett, aztán mégis fel tudott húzni egy házat úgy, hogy mindent ő csinált meg benne...:) Ez nem kifogás.

Amúgy nem kell aggódnod, így is épp elég olyan ember van, aki lusta/türelmetlen tanulni, mindig marad pár ember, aki ellapátolgat meg elkalapálgat...

2017. aug. 26. 12:32
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Olyanokra gondolsz, mint a 6-os, 8-as, 12-es válaszoló?
2017. aug. 26. 12:51
 14/26 anonim ***** válasza:

Akik húzósabb szakot végeztek el,ott a legáltalánosabb.De egy boltos csaj is olykor ilyeneket vár el, abból se mindegy neki, milyen.

Nem sokára diplomázok és sose azért utasítottam el valakit,mert nem egyetemista, vagy nem oda készült.

2017. aug. 26. 12:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Hogy lehet diplomát végezni? Remélem nem jársz egyetemre, szégyen.
2017. aug. 26. 13:09
 16/26 anonim ***** válasza:
60%

Aki végzettség alapján szelektál az végtelenül buta ember, függetlenül attól, hogy milyen papírokkal rendelkezik.

Egy értelmiségi embernek pont, hogy kevésbé kéne fellengzősen viselkednie, mert tanultabb és tisztában kéne lennie, hogy az emberi érték nem függ az iskolától...

2017. aug. 26. 13:15
 17/26 anonim ***** válasza:
87%

Mindenki magához illő párt keres. Legtöbbször nem a diploma számít hanem a világnézete. A diplomások körében jobban megtalálható a tegyünk a céljinkért, ne adjuk fel, előre gondolkodó emberek. Félreértés ne essék, szakmnukas terén is sok ilyen van és diplomás téren is akarunk rengeteg ellenpéldaban, de szokás hogy ismerkedés során ha már ennyi ember van akkor valami alapján próbál szűrni az ember. Továbbá a diplomások nagyobb eséllyel csinálnak olyan munkát, amit szeretnék. Általában azért jelentkezik valaki egyetemre hogy azt csinálja amit szeretne. Alsóbb kategóriákban sokan nem szeretik a munkajukat hanem csak mert " ez maradt ". Márpedig fontos egy kapcsolatban is hogy ne úgy jöjjön haza az illető hogy már megint egy szar nap a szar munkahelyen. Ellenpélda is millio van, hogy a diplomás nem szereti és a szakmunkás / boltos stb szereti, de az arányok mások. Továbbá megint, diplomások körében jobban ellehet beszélgetni komolyabb témákról. Megint mondom hogy millió ellenpelda van, de összességében elmondható hogy egy diplomás ismeretei jóban bovebbek. Na meg persze az sem mind1-ahogyan az elején irtam-hogy mi a világnézete. Diplomások körében-ha nem kamu diplomarol van szó-akkor sokuk végig tanulta a fel életet, és olyan társat keres, aki szintén volt már ebben a cipőben, és aki rakott már le valamit az asztalra. Én azt vettem észre, hogy a közepes iskolai vegzettseguek között több a bulizós mint nem bufeszakot hallgató egyetemista között. Ismét mondom hogy ott is rengeteg van, de az arányok.

Gondolom irasombol leesett, hogy én diplomás vagyok. Fél életemet végig tanultam, és igen, olyan társat szeretnék aki szintén tett a céljaiért. A diploma nálam csupán szuroeszkoz hogy kisebb eséllyel keljen csalódnom a partnerben. Nem elvárás, de ha már én letettem valamit az asztalra, akkor valamit ő is tudjon felmutatni.

2017. aug. 26. 13:52
 18/26 anonim ***** válasza:

Főleg a diplomás nők várják el hogy a férjük is diplomás legyen. Fordítva sokkal kevésbé.

Amúgy elég szarul hangzik, ha pl egy multi cég vezető szoftverfejleszroje kikezd egy takarionovel, vagy egy több diplomás mérnök leáll egy bolti eladóval. Nem csak a 6-szoros fizetésbeli különbség fog szemét szurni, hanem az is hogy ezek teljesen más emberek.

2017. aug. 26. 14:01
 19/26 anonim ***** válasza:
29%
Most akkor népbetegség az ostoba általánosítgatás? Mert eddig nagyon úgy tűnik..
2017. aug. 26. 14:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

azért tűnhet így, mert sokan egyetemen ismerkednek. egyetemen egyszerűbb, mint pl középiskolában. szerintem legalábbis. nekem pl több épületben is van órám, átmegyek más karokra is, sokkal több embert ismerek meg, félévente egy rakat új embert. így eléggé adja magát a helyzet.

elég sok időt is eltölt az ember egyetemen. nincs sok idő, amikor az egyetemisták találkoznának a nem egyetemistákkal. nyilván a barátaikat is leginkább iskolából ismerik meg, elvégre ott töltik el a legtöbb időt.

az én barátaim is pl egyetemen ismerték meg a barátjukat, barátnőjüket. nem azért, mert kifejezetten diplomás párt akartak. nyilván előny, hogy pl ugyanarra a szakra járnak, tehát az érdeklődési körük egy fontos pontja pl megegyezik.

olyat még életemben nem láttam, de még nem is hallottam, hogy ismerkedésnél kialakult volna egy ilyen szituáció, hogy a csaj megkérdezte a fiút, hogy amúgy diplomás vagy? mert ha nem akkor csá...

2017. aug. 26. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!