Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem két kicsi gyerkőccel, egyedülálló anyukakénk társat találni? Többi lent.32/N
Ez olyan kérdés, hogy van még esélyem párt találni szűzen?
25/N
Persze, hogy nincs mert a férfi se akar plusz terhet.
Milyen végzettséged van?Mennyi a havi jövedelmed?Hogy nézel ki?
Itt inkább ez a kérdés.Viszont az ,hogy ide írsz ki ilyen siránkozó hangvételű szöveget ,nagyjàból válasz minden kérdésemre.Ha megfogadsz egy tanácsot ,ha baromi szűkösen is éltek ,szülőknél vagy akármi ,akkor se ugorj most még bele semmilyen kapcsolatba.Hozd helyre először a saját életed ,tudom nehéz meg minden ,de hidd el megéri.Majd ha picit nagyobbak lesznek a gyerekek ,talán nem menekül el minden férfi sem egyből.
Találhatsz társat,idősebb férfiakkal ismerkedjél ők talán komolyabbak,és elfogadnak gyerekkel együtt.
Olyanokkal ismerkedjél akiknek nincs gyerekük és elvállalják a más gyerekét,hidd el van ilyen férfi is!
Nehéz társat találni akár gyerek nélkül akár gyerekkel.
Ha 2 ember szereti egymás akkor gyerekkel is szeretni fog téged!
Fel a fejjel,sok sikert!
Kedves 24- es válaszadó!
A kérdést azért tettem fel,mert érdekelt hogy állnak a pasik a témához nem azért,mert most rögtön fejest ugranék bármibe is.
De a kérdéseidre a válasz.
Szerintem átlagos vagyok. A súlyom pont annyi,mint a terhességek előtt. Nyilván a hasamon azért látszik,hogy kétszer szültem :-),de ruhában nem látszik. A külsőmmel nincs gond szerintem.
Mivel nem a " semmire" hoztam világra a gyermekeimet,így nyilván volt munkahelyem a terhességek alőtt,alatt,így gyeden vagyok,ami azért nem rossz pénz.
Albérletben lakunk,nem vagyok az a fajta,aki bárkin is élősködne.
Nyilván nehéz így is megélni,pláne,ha vannak gyermekeid,és tisztában vagy vele,hogy pl csak a pelenka mennyibe van egy hónapban,a többiről nem is beszélve.
Az,hogy most a semmiről indulok újra,nem könnyű. Pl mosógép,hűtő,alap dolgokat újra be kellett szereznem.
Nekem egy férfi társnak kell,nem pedig pénztárcának :-)
De köszi mindenkinek a válaszokat.
A bíztató és nem bíztatókat is. Minden vélemény fontos,hisz nem vagyunk egyformák :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!