Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még esélyem két kicsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztike1818 kérdése:

Van még esélyem két kicsi gyerkőccel, egyedülálló anyukakénk társat találni? Többi lent.32/N

Figyelt kérdés
Elsősorban férfiak véleményére lennék kíváncsi. Egy három éves és egy 8hónapos gyermekem van,akiknek ráadásul nem egy az apukájuk. Tudom,elég sz..r helyzet,de nem ítélkezésre és sárdobálásra vagyok kíváncsi.Senki nem tudhatja,ő mikor kerül ilyen helyzetbe. Arra lennék kíváncsi egy férfi számára elfogadható- e így egy nő. El tudna-e fogadni a kicsikkel, és szeretni őket is velem együtt. El vagyok keseredve,mert azt hiszem belevágni sem mernék semmibe....

2017. aug. 25. 16:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Mint már leírták, a leglényegesebb, hogy mennyire van rendben az életed.

Nem lehetetlen így sem párt találni, bár valljuk be, szűkebb a kör, mintha pl csak 1 gyerek lenne, vagy nem lenne.

(Lehet, az is elvesz a dologból, hogy 2 apától vannak a gyerekek, bár ebbe most nem megyek bele, mert nő vagyok, és nekem is 2 van 2 helyről, igaz, a másodikkal együtt vagyok, de amilyen hirtelen jött, máshogy is alakulhatott volna simán...)

Ha nincsenek az egekben az elvárásaid, és igényes vagy magadra (ez alatt nem szoli, műmell, meg egyebeket értek, csak a nőiességed megvan), akkor simán találhatsz.

2017. aug. 25. 17:26
 12/25 anonim ***** válasza:

Alapból azért kerülhetnek, mert....

-rossz döntéshozó vagy (2 külön apa)

-feltehetőleg félsz/bizalmatlan vagy

-felelősséggel tartozol a gyerekeid felé

-alkalmazkodni kell az apákhoz

-feltehetőleg nem akarsz több gyereket

...biztos jól nézel ki, erre azért nem tértem ki. Ezek a dilemmák megfogalmazódhatnak veled kapcsolatban. Ha nyitott, mindkét fél és képesek ezeket kezelni vagy áthidalni, akkor nyilván van esélyed.

31/f

2017. aug. 25. 17:39
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Fogalmam sincs milyen korosztály válaszol, de 5ből 4 nőnek 30 felett van legalább egy gyereke.

Simán találsz párt, mivel gondolom 28-42ig keresel társat, szerintem egy elvált apuka személyében találod meg az igazit.

Huszonéves vagyok, az ismerőseim most kezdenek házasodni és szülni, pár korombeli már el is vált, pedig ez a többdiplomás réteg.

Nem csúsztál le semmiről, legyél vékony, ápolt, csinos. Legyen stabil anyagi helyzeted, és ömleni fognak a férfiak.

Regisztrálj társkeresőre, le fogsz döbbeni, mennyien kíváncsiak rád.

Persze van az a réteg, aki kizár, de korábban is volt gondolom, aki a hajad, a testalkatod vagy a végzettséged miatt zárt volna ki. Nincs rájuk szükséged.

Egyedülálló anyuka vagyok, nem azért vagyok egyedül, mert senkinek sem kellek. Össze fog jönni biztosan:)

2017. aug. 25. 17:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nekem nincs gyerekem, így én nem szeretnék egy anyukával összejönni.

De aki elvált, annál lehet esélyed.

Az viszont igencsak elgondolkodtató, hogy 2 külön apától vannak a gyerekek. Akárhogy is, ez "súlyosbító" körülmény.

2017. aug. 25. 17:52
 15/25 anonim ***** válasza:

Egyik rokonomnak 4 gyereke van és ebből csak 2 édes testvér. Pár éve volt az esküvője. Egyébként náluk ahány gyerek annyi apa-anya van.

Nem lehetetlen a helyzet csak nem biztos, hogy könnyű lesz.

2017. aug. 25. 17:58
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha rád talál a szerelem, mindegy milyen idős vagy, hogy nézel ki, hány gyereked van és hány apától, mindegy hogy milyen az anyagi helyzeted... Aki szeret annak csak te kellesz majd, neked meg csak ő... Elfogadja majd és szeretni fogja a gyerekeidet, mert ők a TE gyerekeid! Ha lángol a szerelem, az összes többi csak részletkérdés...

Szerelmet nem lehet keresni, csak találni. Van rá esélyed, légy nyitott! Ne erőltesd a párkapcsolatot valakivel, aki nem a szívével szeret, és akit te nem a szíveddel szeretsz! Mert ezzel eldobod magadtól az esélyt egy igazi, boldog párkapcsolatra!

Nem tiniszerelemről beszélek, hanem mély, őszinte érett szerelemről. Akinek volt vagy van ilyenben része, tudja miről beszélek. Szorítok neked hogy boldog légy!

2017. aug. 25. 18:14
 17/25 anonim ***** válasza:
Egy hasonló emberrel igen, de egy független önálló egzisztenciájú 30-as pasi az elfog kerülni.
2017. aug. 25. 18:56
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

Nem.

Nekem olyan barátnőm volt, ahol egy gyerek volt, és minden róla szólt.

Én mégegyszer nem lépnék ebbe bele.

6 hónap alatt volt két nő is, akinekek volt két 10 éves gyereke, nem kicsit jól nézett ki mindkettő, értelmes is volt mindkettő, de a gyerek miatt nem lett semmi a kapcsolatból.

Én egy kapcsolatban, nem az utolsó akarok lenni.

2017. aug. 25. 19:03
 19/25 anonim ***** válasza:

A te korosztályodban lévő férfiak nagy része inkább a saját gyerekét szeretné nevelni, nem pedig másét.

Azt meg kétlem, hogy bevállalnál egy 3. gyereket a férfi kedvéért. (hiába három a magyar igazság)

Az esély megvan rá, de mint írták igen szűk körről beszélünk és biztos nem "álompasik" fognak sorba állni.

2017. aug. 25. 19:08
 20/25 anonim ***** válasza:
33%

Azonos korosztályból másik nem.

Ha válnék és újra társkeresésre kéne adni a fejem biztos, nem kezdenék gyerektelen nővel. Az a helyzet, hogy ha egy nőnek 30 felett nincs legalább egy kölke (most az egészségügyi akadályoztatástól tekintsünk el), ott valami komoly probléma van fejben.

2017. aug. 25. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!