Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vékony, kicsi mellű lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony, kicsi mellű lányok! Van olyan közületek, aki egyedülálló?

Figyelt kérdés
Szerintem minden vékony lány szép és nem tudom elhinni, hogy lenne köztük egyedülálló, így érdekelne jól látom-e. :D

2012. máj. 4. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Jelen!

U.i. elég sok ilyen lány van. Csak szólok :)

2012. máj. 4. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne itt ismerkedj. Viszlát!
2012. máj. 4. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is jó példa vagyok az ilyen csajokra és szingli vagyok;)
2012. máj. 4. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok és jópár évig elöl deszka hátul léc típus voltam sajnos, de hál'isten ez nemrég megváltozott. A srácokkal sosem volt gondom, most is van párom. A szakomon viszont azt látom, hogy a vékony, szép lányoknak nincs senkije, míg a kicsit ducibb lányoknak igen. Amúgy nem hiszem hogy ez véletlen. Az évfolyamomon a vékonyka lányokkal lehetetlen két értelmes mondatot váltani... Vagy legalábbis idegek kellenek hozzá!! Bár gondolom ez a véletlen műve. :)
2012. máj. 4. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

"Szerintem minden vékony lány szép.."

Senki nem lesz attól szép, hogy vékony. Ha az arca okádék, b*szhatja.

2012. máj. 5. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

A szakomon viszont azt látom, hogy a vékony, szép lányoknak nincs senkije, míg a kicsit ducibb lányoknak igen. Amúgy nem hiszem hogy ez véletlen

Ez azért van, mert a vékony lányok megengedhetik maguknak, hogy jobban megválogathassák, kikkel állnak le, míg a dagadtaknak nem sok lehetősége van, az első faszival összeállnak, akinek kellenek. Szóval valóban nem véletlen...

2012. máj. 5. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:
ééén :D
2012. máj. 5. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam vékonynak, egyesek szerint az vagyok, mások szerint normál alkatú. De szingli.

De nem azért, mert nem kellek a fiúknak.

2012. máj. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!