Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem trollok és GoldDiggerek! Normális nők! Ti eltudnátok képzelni a jövőtöket, családotokat egy olyan férfival, akinek nagyon gyermeki lelke van? Ezen felül tájékozott, következetes és férfias megjelenésü. Hűséges.28f
Troll és golddigger nem vagyok, de ugye kérdés, ki számít normálisnak... pl. te már úgy tetted fel a kérdést, hogy a normális nő automatikusan családot akar gyerekkel... én normálisnak tartom magam, de gyereket nem akarok (azt nem tudom, hogy sose akarok majd, vagy csak most nem, de 28 éves vagyok, és eddig egyáltalán nem éreztem ingerenciát arra, hogy gyerekem legyen).
Nekem egyáltalán nem baj komoly kapcsolatra, ha van gyermeki lélek a páromban... talán nem ilyen szinten, de a vőlegényem is hasonló. Szokott ő is mesét, rajzfilmet nézni, plüssöket is szereti, tud lelkesedni dolgokért és nem egy besavanyosodott ember. Ez nekem inkább pozitívum. Az a negatívum, ha ez gyerekességbe csap át, tehát vki röhejes módon önző, toporzékol, üvöltve hisztiz, duzzog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!