Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem trollok és GoldDiggerek! Normális nők! Ti eltudnátok képzelni a jövőtöket, családotokat egy olyan férfival, akinek nagyon gyermeki lelke van? Ezen felül tájékozott, következetes és férfias megjelenésü. Hűséges.28f
Hmmm igen is, meg nem is. Valószínűleg remek apa lenne, sokat játszana a gyerekkel/gyerekekkel. Én személy szerint meg egy komolyabb típus vagyok, nem feltétlenül tudnám hosszú távon tolerálni a gyerekes dolgokat, ez lenne a bökkenő részemről. De ugye egy személyiség többrétű, kéne látni az összképet, ami vagy, Kérdező.
28/N
4-es vagyok, és tisztázzuk, hogy én nem sértésnek szántam amit írtam.
Direkt írtam, hogy nem a fizikai erősségen van a hangsúly, mégis sikerült azt kiemelned. Nekem fizikailag nem kell, hogy erősebb legyen egy átlagos embernél. És akkor ezt itt le is zárhatjuk. Mint erősséget inkább úgy értettem, hogy lelkileg legyen stabil, aki mellett egy gyerek biztonságban érezheti magát. A biztonság nem csak arról szól, hogy leveri Pistike apukáját, mert beszólt neki. Én a gyerekemet úgy szeretném nevelni, hogy később boldoguljon az életben, és úgy gondolom egy olyan partner, aki rajzfilmeket néz és plüssökkel alszik, nem lenne megfelelő társ ebben.
Én azt szeretném, ha a gyerekem olyan példát látna maga előtt, aki amellett, hogy egy becsületes, gondoskodó, egyenes ember (mert ezt nem vitatom, hogy a gyerekesség ezt kizárja), egy erős férfiember is. Szép kor a gyerekkor, de annak eljön az ideje, mikor le kell zárni. Az élet nem mese meg játék, ha ezt a példát látja maga előtt, félek egy életképtelen valaki lesz belőle.
És nem mondtam, hogy rossz apa lennél ettől, csupán annyit, hogy én, az én gyerekemnek nem ilyen apát akarok. Másrészt pedig magamnak sem ilyen társat.
Szerintem meg pont ezek fognak remek apává tenni :) Leírásod alapján el tudom képzelni ahogy reggel 6-kor a gyereket a hónod alá csapod és a nappaliban mesét néztek :D, az asszony meg épp, hogy kimászik az ágyból és csipásan néz, hogy mi van, milyen nap van, melyik évet írjuk és ő melyik nem képviselője egyáltalán? :D
Hűséges meg aztán abszolút fontos (legalább is nekem kardinális kérdés).
Még mindig nem tudom lelkileg miért ne lennék stabil :D de semi baj. előfordul az ilyen. főleg ha utólag akarod a kijelentéseidet érvekkel is feltölteni.
Amúgy egyik mondatoddal ellentmondasz a másiknak.
"Nekem fizikailag nem kell, hogy erősebb legyen egy átlagos embernél."
"aki amellett, hogy egy becsületes, gondoskodó, egyenes ember (mert ezt nem vitatom, hogy a gyerekesség ezt kizárja), egy erős férfiember is. "
"Szép kor a gyerekkor, de annak eljön az ideje, mikor le kell zárni. Az élet nem mese meg játék, ha ezt a példát látja maga előtt, félek egy életképtelen valaki lesz belőle. "
Mondok neked valamit, amit nekem egy nálam sokkal többet elért orvos ember mondott. "Az egész élet egy színház amiben mind színészek vagyunk". Az élet játék, ha nem így fogod fel, akkor olyan keserű lesz a kölök mint te. Játszani kell, hisz játék az élet, aki rosszúl játsza az el is bukja.
A játék nem a felelőtlenséget jelenti mellesleg, mielött még ezzel jösz elő.
Amúgy meg had döntsem már el én, hogy mikor is "kell" lezárni valamit az életemben. A gyerekkor egy biológiai stádium, amikor az embernek szüksége van a segítségre az életben maradáshoz. A test változásait nehezen viseli a psziche, ehhez alkalmazkodni kell. És ennyi. A többi pedig semmi más mint társadalmi elvárás. Az, hogy én szeretek játszani, nem illik össze a társadalom által diktált mai normával, ahogy az sem, ha egy férfi talpig rószaszínben virít, ami pedig pár száz éve teljesen normális volt.
"És nem mondtam, hogy rossz apa lennél ettől, csupán annyit, hogy én, az én gyerekemnek nem ilyen apát akarok. Másrészt pedig magamnak sem ilyen társat."
Legitim jogod választani, ahogy nekem is az, hogy hogy szeretnék élni és mivel szeretném tölteni a szabadidőmet. Még mindig nem azzal van a baj, hogy neked nem tetszik, nem jön be, más vagy alapból, hanem az, hogy KIJELENTED mit, mikor és hogyan kell a másnak csinálnia. Az oké, hogy te leírod hogy te hogy csinálod és képzeled el az életedet, de másnak is hagyd meg a választás jogát. OKÉ?
"Gondolom, ha nem írtad volna bele, hogy van egy zuglói lakásod, meg egy házad pest megyében, nem is engedte volna kiírni a kérdést. Az a baj srác, hogy az ilyen finom lelkületű férfiakat családapának tekintik a nők, miközben a bikák keményen döngetik őket. :D"
Csak azért írtam bele, hogy megpróbáljam elkerülni azokat a vádakat amiket ígyis megkapok. Mégpedig, hogy egy életképtelen, felelőtlen, instabil gyerek vagyok és nem férfi..:D
Ismerkedéskor nem mondanám el nyilván :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!