Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem trollok és GoldDiggerek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem trollok és GoldDiggerek! Normális nők! Ti eltudnátok képzelni a jövőtöket, családotokat egy olyan férfival, akinek nagyon gyermeki lelke van? Ezen felül tájékozott, következetes és férfias megjelenésü. Hűséges.28f

Figyelt kérdés
Tehát. Miben is gyerekes? Imádja a meséket, a rajzfilmeket, a játékokat, a plüssöket, a színetzőket és ehhez hasonló eléggé gyermeki dolgokat. De családcentrikus, szeretne gyerekeket, szereti a kicsiket, gondoskodó típus, mindent a családjáért fajta ember vagyok. Sajnos csak most kerülök olyan élethelyzetbe hogy elkezdhessem megtalálni a párom. Sok lelki és anyagi bajom volt, de most ott vagyok hogy van egy nagy zuglói lakásom, ki van adva, van munkám és van egy házam is, Pestmegyében jó helyen. Eddig sajnos nem jött össze az életem nagyon. De most szeretnék elindulni mert kifutok az időből. Most nem fárasztok senkit mik voltak, annyi elég hogy félig egészségügyi félig lelki eredetü, dokat fogytam és emiatt voltak gondjaim de már megoldódott minden. :)
2017. aug. 20. 17:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtató kérdés. Én hozzád hasonlóan infantilis vagyok (épp a minap kaptam a páromtól egy méteres plüssfarkast ^_^), de igazából kérdés, hogy miben nyilvánul meg nálad a gyermeki lélek. Ha csak abban, hogy meséket, plüssöket gyűjtesz, ergo külsőség, az pont ugyanolyan mánia, mint bármi más, és mint olyan, lényegtelen. Mármint, én plüssfarkasokat gyűjtök, párom késeket, totál más a kettő, de a gyűjtőszenvedély a lényeg, azt kell tudni megérteni. :)

Ha lélekben is infantilis vagy, az már problémásabb. Ahogy írtam, én is az vagyok, és talán pont emiatt, én nem tudnám magam elképzelni veled. Ha rám tör a "gyerekmódi", kell valaki, aki visszaránt a valóságba. Szerintem, miután kifogytunk a megnézendő rajzfilmekből, egymás agyára mennénk. :D

Melléd tyúkanyó típusú nőt tudnék elképzelni (jó értelemben), olyat, aki hozzád hasonlóan családcentrikus, de végtelen türelemmel tudja tolerálni a gyerekes oldalad. :)

2017. aug. 20. 19:11
 22/31 A kérdező kommentje:

Ha rám tör a "gyerekmódi", kell valaki, aki visszaránt a valóságba. Szerintem, miután kifogytunk a megnézendő rajzfilmekből, egymás agyára mennénk. :D

Ez teljesen, totálisan és biztosan FIX :D Ha bepörgök akkor ígyis az agyára megyek a "felnőttes" barátaimnak :D Am neked miben nyilvánul meg ha "gyerekes hangulatba" kerülsz?:D

"Melléd tyúkanyó típusú nőt tudnék elképzelni (jó értelemben), olyat, aki hozzád hasonlóan családcentrikus, de végtelen türelemmel tudja tolerálni a gyerekes oldalad. :)"

Én a Lúd illetve hattyu anyókat jobban szeretem, szebbek. Olyat is kaphatok? :D

2017. aug. 20. 19:16
 23/31 A kérdező kommentje:
Amúgy megnyilvánul máshogy is, pl ha kijön egy játék vagy olyan mese amit nagyon vártam vagy ilyesmi, akkor teljesen ráporgök és nagyon de nagyon várom pl megjelenést. örömömben simán kikelek magamból xD Pl A Ni No Kuni 2-t nagyon várom ps4-re és amikor megtudtam hogy lesz neki 2. része akkor totál bepörögtem azt az ágyamon fetrengtem xD Am elmúlik, és tudom kontrollálni is, de most minek tegyem itthon 4 fal között? AMikor téged vissza kell rántani, az alatt milyen viselkedést értesz?
2017. aug. 20. 19:20
 24/31 anonim ***** válasza:

"Amúgy egyik mondatoddal ellentmondasz a másiknak.

"Nekem fizikailag nem kell, hogy erősebb legyen egy átlagos embernél."

"aki amellett, hogy egy becsületes, gondoskodó, egyenes ember (mert ezt nem vitatom, hogy a gyerekesség ezt kizárja), egy erős férfiember is. " "

Nem tudom neked már jobban elmagyarázni, hogy az erősséget NEM fizikailag értettem, a második mondatban sem, ha egy ilyen egyszerű dolgot képtelen vagy felfogni, akkor úgy gondolom értelmetlen pazarolnom a szót.

Én csak leírtam, hogy számomra miért nem lenne megfelelő egy ilyen ember párkapcsolat és gyerek szempontjából. Az, hogy te egy ártatlan véleményre is így reagálsz, nagyon is megmutatja mennyire gyerek vagy. Ha nem igazak rád az általam leírt dolgok, miért kelsz ki ennyire magadból? Tudod, az a leghangosabb, akinek a háza ég...

2017. aug. 20. 19:21
 25/31 A kérdező kommentje:

Rendben megértettem.

Én azt is mondtam, hogy nem az a baj hogy te hogy látod, hanem az a baj, hogy olyan kijelentéseket teszel, hogy a másiknak hogy és miként kéne élnie. Engem ez bánt csupán. Engem az sem érdekel ha egy néger pappal jösz össze, szíved joga, csak hagyd békén a másik embert is kiteljesedni. Szerintem hagyjuk békén egymást a továbbiakban, mert nagyon máshogy gobndolkodunk.

Ez elég felnőttes lépés számodra is, ügye? :)

Szia!

2017. aug. 20. 19:28
 26/31 anonim ***** válasza:
Igen. És egyébként ezzel a viselkedéseddel bebizonyítottad, hogy igazam volt. Én sehol nem írtam, kinek hogy kéne élnie az életét, csupán válaszoltam a kérdésedre, és megmagyaráztam mit, miért gondolok úgy, ahogy. Sajnálom, ha te ebbe a támadást láttad.
2017. aug. 20. 19:43
 27/31 anonim ***** válasza:

Ez annyira nem gyerekes.

Attól, hogy szereted a meséket, még simán lehet érett gondolkodásod.

Az én barátom például imádja a Pokémont (nem csak az animét, hanem a játékokat is), sokszor néz rajzfilmeket, ennek ellenére sokkal érettebben gondolkozik, mint más srácok, akiket ismerek az egyetemről. Nálam ez egyáltalán nem kizáró ok. :)

21/L

2017. aug. 20. 20:50
 28/31 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha egy férfiban felnőtt korára is marad egy adag gyerek. Persze emellett nagyon fontos, hogy az adott szituációnak megfelelően felelősségteljesen, határozottan, felnőtt ember módjára is tudjon viselkedni és cselekedni. Ha otthon a négy fal között, a hobbijaiban, esetleg gyerekek társaságában van egy néha rátörő gyermeki énje, az számomra még pozitív is. Szerintem pont az ilyen férfiből lesz a jó apa, akiben megvan a felnőtt, felelősségteljes ember, de a gyermek is.
2017. aug. 20. 21:22
 29/31 anonim ***** válasza:
Bocsesz, srácként írok. Szerintem nincs baj veled, csak eltér a mai megszokott szürke gondolkodástól, mert az élet fekete és fehér. Az írásaidból én azt vettem ki, h egy értelmes ember vagy, valszeg sok mindent(rosszat) átéltél eddigi életed során. Éppen ezért kell/kellett vmi ami kirángasson a szarból, erre nagyon jók a mesék, játékok. Én 22 vagyok, és én is szeretem a meséket,ha szar kedvem van simán van, h benyomok valami walt disneyt 😂😂😂 Elég egy naiv ember vagyok sok mindenben (nem volt egy egyszerű életem nekem se) de pont ezt szeretik bennem, h sokszor másképpen látom a világot mint mások, ennek ellenére komolyabban veszem az életem, mint a korombeliek, mivel sokkal több mindent átéltem sok embernél(most minden nagyképűség nélkül írom ezt, mert el tudtam volna képzelni az életem nélkülük) szociálisan érzékeny vagyok mindenkire, empatikus vagyok mindenkifelé nekem úgy jött le, h te is ilyen lehetsz. Ilyenkor lehet azt mondani, h nehéz dolgunk van párkeresésben, mivel nyilván nem egy minden sarkon található lány/nő kell mellénk. Ne hagyd magad, h a környezeted negatív, gátló irányba befolyásoljon!
2017. aug. 21. 08:31
 30/31 A kérdező kommentje:
Uccsó, mind jó és szép és igazad van! Egy baj van, miért nem vagy lány?! :D
2017. aug. 21. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!