Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem trollok és GoldDiggerek! Normális nők! Ti eltudnátok képzelni a jövőtöket, családotokat egy olyan férfival, akinek nagyon gyermeki lelke van? Ezen felül tájékozott, következetes és férfias megjelenésü. Hűséges.28f
Elgondolkodtató kérdés. Én hozzád hasonlóan infantilis vagyok (épp a minap kaptam a páromtól egy méteres plüssfarkast ^_^), de igazából kérdés, hogy miben nyilvánul meg nálad a gyermeki lélek. Ha csak abban, hogy meséket, plüssöket gyűjtesz, ergo külsőség, az pont ugyanolyan mánia, mint bármi más, és mint olyan, lényegtelen. Mármint, én plüssfarkasokat gyűjtök, párom késeket, totál más a kettő, de a gyűjtőszenvedély a lényeg, azt kell tudni megérteni. :)
Ha lélekben is infantilis vagy, az már problémásabb. Ahogy írtam, én is az vagyok, és talán pont emiatt, én nem tudnám magam elképzelni veled. Ha rám tör a "gyerekmódi", kell valaki, aki visszaránt a valóságba. Szerintem, miután kifogytunk a megnézendő rajzfilmekből, egymás agyára mennénk. :D
Melléd tyúkanyó típusú nőt tudnék elképzelni (jó értelemben), olyat, aki hozzád hasonlóan családcentrikus, de végtelen türelemmel tudja tolerálni a gyerekes oldalad. :)
Ha rám tör a "gyerekmódi", kell valaki, aki visszaránt a valóságba. Szerintem, miután kifogytunk a megnézendő rajzfilmekből, egymás agyára mennénk. :D
Ez teljesen, totálisan és biztosan FIX :D Ha bepörgök akkor ígyis az agyára megyek a "felnőttes" barátaimnak :D Am neked miben nyilvánul meg ha "gyerekes hangulatba" kerülsz?:D
"Melléd tyúkanyó típusú nőt tudnék elképzelni (jó értelemben), olyat, aki hozzád hasonlóan családcentrikus, de végtelen türelemmel tudja tolerálni a gyerekes oldalad. :)"
Én a Lúd illetve hattyu anyókat jobban szeretem, szebbek. Olyat is kaphatok? :D
"Amúgy egyik mondatoddal ellentmondasz a másiknak.
"Nekem fizikailag nem kell, hogy erősebb legyen egy átlagos embernél."
"aki amellett, hogy egy becsületes, gondoskodó, egyenes ember (mert ezt nem vitatom, hogy a gyerekesség ezt kizárja), egy erős férfiember is. " "
Nem tudom neked már jobban elmagyarázni, hogy az erősséget NEM fizikailag értettem, a második mondatban sem, ha egy ilyen egyszerű dolgot képtelen vagy felfogni, akkor úgy gondolom értelmetlen pazarolnom a szót.
Én csak leírtam, hogy számomra miért nem lenne megfelelő egy ilyen ember párkapcsolat és gyerek szempontjából. Az, hogy te egy ártatlan véleményre is így reagálsz, nagyon is megmutatja mennyire gyerek vagy. Ha nem igazak rád az általam leírt dolgok, miért kelsz ki ennyire magadból? Tudod, az a leghangosabb, akinek a háza ég...
Rendben megértettem.
Én azt is mondtam, hogy nem az a baj hogy te hogy látod, hanem az a baj, hogy olyan kijelentéseket teszel, hogy a másiknak hogy és miként kéne élnie. Engem ez bánt csupán. Engem az sem érdekel ha egy néger pappal jösz össze, szíved joga, csak hagyd békén a másik embert is kiteljesedni. Szerintem hagyjuk békén egymást a továbbiakban, mert nagyon máshogy gobndolkodunk.
Ez elég felnőttes lépés számodra is, ügye? :)
Szia!
Ez annyira nem gyerekes.
Attól, hogy szereted a meséket, még simán lehet érett gondolkodásod.
Az én barátom például imádja a Pokémont (nem csak az animét, hanem a játékokat is), sokszor néz rajzfilmeket, ennek ellenére sokkal érettebben gondolkozik, mint más srácok, akiket ismerek az egyetemről. Nálam ez egyáltalán nem kizáró ok. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!