Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy 30 évesen fog fordulni a kocka a nők és férfiak társkeresési nehézségein?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt hallom, ezt látom, ezt olvasom, hogy 30 évesen fog megfordulni a kocka. Az előtt a nőknek könnyű a férfiaknak nehéz, utána a nőknek lesz nehéz a férfiaknak meg könnyű. Igaz ez?2017. aug. 18. 10:09
41/50 anonim válasza:
Ahha, persze :D
Saját cég ügyvezetője, egészen addig, amíg be nem kérdez az ember ;)
Nem levágós, hogy csak álmodozol :D
42/50 anonim válasza:
A másik kérdéstől lyukadtam ki ide, de tényleg irtó gáz ez a gyerek.
Fantáziája azért az van, de látszik hogy ostoba és primitív.
43/50 anonim válasza:
Na ennyit az ügyvezető öcskösről.
Biztos elment tárgyalni :D
Biztos :D
44/50 anonim válasza:
Látom, nem bírtok lekattani erről az ügyvezető dologről. Ennyire irritál titeket? Meséljetek, mit szeretettek volna hallani? Hogy munkanélküli lúzer vagyok? A tények makacs dolgok, sajnálom, hogy csalodást okoztam az életemmel és nem illek bele az elképzeléseteikbe.
45/50 anonim válasza:
Azért csodálkoznak, mert nem mindennapi dolog, hogy egy sikeres embernek ilyen elcseszett világképe legyen. De nem gond, én már találkoztam ezzel a típussal.
46/50 anonim válasza:
Azt nem értem 53%, hogyha neked 40 évesen "csajod" van, akkor mit okoskodsz a házasság témában? Meg azért kíváncsi lennék, hogy a "csajod" tudja-e, hogy ő csak a "csajod" vagy gerinctelen módon hitegeted, hogy legyen kit dugni. Illetve, hogy ezeket a mélyen szántó gondolataidat neki is ilyen nagy pofával adod elő, vagy otthon kushadsz és nyalsz?
47/50 anonim válasza:
Én nem hitegetek senkit. Megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó házasodni. Ha ez így megfelel, maradhat. Ha nem, akkor keressen magának olyan férfit, aki elveszi. Ilyen egyszerű.
48/50 anonim válasza:
Most nem védeni akarom az 53 %-t, de a jogszabályi változásokkal foglalkozzon a könyvelője, ő meg azt csinálja, amihez ért. A vállalkozások zöme általában könyvelővel intézi a papírmunkát.
49/50 anonim válasza:
Ha az elmúlt közel 20 évben nem kellettem senkinek, szerintem ez nem fog változni csak azért mert betöltöm majd a 30-at.
50/50 anonim válasza:
Ha elég jóképű vagy pénzes vagy, akkor igen, nagyobbak az esélyeid a nőknél. De ehhez nem kell 30-nak se elmúlnod.
Ha 30 fölött nem vagy se gazdag, se jóképű, akkor ne számíts rá, hogy bármelyik nőnek is kelleni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!