Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy 30 évesen fog fordulni a kocka a nők és férfiak társkeresési nehézségein?
Ki vette el ezeket a nőket?A férfi.
Nem kényszerítik házasságra az embereket törvényileg sem.Mindenkinek saját döntése megházasodik Avagy nem.Ha elvetted, és így viselkedik a házasság után a feleség, akkor a törvény biztosít neked egy olyan lehetőséget, hogy válás.Te dolgod élsz a lehetőséggel vagy sem.Ha élsz, akkor kilépsz a szarból, ha nem, akkor csak magadat okolhatod, senki mást.
Persze, hogy hülyeséget beszél, hiszen még szűz.
Nőt életében nem látott :D
Ezért talál ki ilyen baromságokat, mert képtelen szembenézni azzal, hogy 30 éves létére egy lúzer.:D
Se nője, se munkája, se iskolája, és mellé az anyjáék tartják el.
Jah, és alkesz :D
Egy igazi főnyeremény :)
Értem, tehát 9 évesen veszítetted el? :D
Le tudnád írni pontosan, hogyan alapítottad a céget, pontosan milyen jogszabályi változások érintették a céged az elmúlt 10 évben? ;)
Van egy olyan érzésem, hogy választ nem fogok kapni :D
"Értem, tehát 9 évesen veszítetted el? :D "
Nem nekem szól, de azért szólok, hogy a válaszod számából vontad ki az éveket, nem a korából... xD
És általános jelenségként miért maradnak a szar házasságban a pasik?Senki nem kényszeríti őket rá...inkább beújítanak nőket, oszt' máris megoldottnak látják a problémát, de eszükbe nem jut, lelépni is lehetne.Az ilyeneken nem tudok sajnálkozni, megérdemlik.
Egyébként, aki csak a rendszeres szex reménye miatt nősül, az meg is érdemli.Egy házasság nem csak a dugásról szól.Talán ezen kellene elgondolkodni mielött valaki házasságot köt.
"Már megint mellényúltál. 40 vagyok. Jó számolgatást."
És hol maradnak a jogszabályi változások?
Jah, hogy sehol, mert nincs is céged? :)
Elég szar is mikor felsztárolja magát valaki, aztán nincs mögötte semmi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!