Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy 30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy 30 évesen fog fordulni a kocka a nők és férfiak társkeresési nehézségein?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt hallom, ezt látom, ezt olvasom, hogy 30 évesen fog megfordulni a kocka. Az előtt a nőknek könnyű a férfiaknak nehéz, utána a nőknek lesz nehéz a férfiaknak meg könnyű. Igaz ez?
2017. aug. 18. 10:09
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Ki vette el ezeket a nőket?A férfi.

Nem kényszerítik házasságra az embereket törvényileg sem.Mindenkinek saját döntése megházasodik Avagy nem.Ha elvetted, és így viselkedik a házasság után a feleség, akkor a törvény biztosít neked egy olyan lehetőséget, hogy válás.Te dolgod élsz a lehetőséggel vagy sem.Ha élsz, akkor kilépsz a szarból, ha nem, akkor csak magadat okolhatod, senki mást.

2017. aug. 18. 13:57
 32/50 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy hülyeséget beszél, hiszen még szűz.

Nőt életében nem látott :D

Ezért talál ki ilyen baromságokat, mert képtelen szembenézni azzal, hogy 30 éves létére egy lúzer.:D

Se nője, se munkája, se iskolája, és mellé az anyjáék tartják el.

Jah, és alkesz :D

Egy igazi főnyeremény :)

2017. aug. 18. 14:01
 33/50 anonim ***** válasza:
30,31 ez nem egyedi eset, hanem általános jelenség.
2017. aug. 18. 14:11
 34/50 anonim ***** válasza:
7%
32, Van csajom, 15 éve a saját cégem ügyvezetője vagyok, 18 éve önállóan élek, saját lakásban, diplomás vagyok és sohasem iszom, 23 éve voltam utoljára szűz. Maradjunk annyiban, hogy megpróbáltad, de luftot rúgtál.
2017. aug. 18. 14:15
 35/50 anonim ***** válasza:
45%

Értem, tehát 9 évesen veszítetted el? :D

Le tudnád írni pontosan, hogyan alapítottad a céget, pontosan milyen jogszabályi változások érintették a céged az elmúlt 10 évben? ;)

Van egy olyan érzésem, hogy választ nem fogok kapni :D

2017. aug. 18. 14:26
 36/50 anonim ***** válasza:
37%

"Értem, tehát 9 évesen veszítetted el? :D "

Nem nekem szól, de azért szólok, hogy a válaszod számából vontad ki az éveket, nem a korából... xD

2017. aug. 18. 14:29
 37/50 anonim ***** válasza:
Már megint mellényúltál. 40 vagyok. Jó számolgatást.
2017. aug. 18. 14:31
 38/50 anonim ***** válasza:

És általános jelenségként miért maradnak a szar házasságban a pasik?Senki nem kényszeríti őket rá...inkább beújítanak nőket, oszt' máris megoldottnak látják a problémát, de eszükbe nem jut, lelépni is lehetne.Az ilyeneken nem tudok sajnálkozni, megérdemlik.

Egyébként, aki csak a rendszeres szex reménye miatt nősül, az meg is érdemli.Egy házasság nem csak a dugásról szól.Talán ezen kellene elgondolkodni mielött valaki házasságot köt.

2017. aug. 18. 14:39
 39/50 anonim ***** válasza:
48%

"Már megint mellényúltál. 40 vagyok. Jó számolgatást."

És hol maradnak a jogszabályi változások?

Jah, hogy sehol, mert nincs is céged? :)

Elég szar is mikor felsztárolja magát valaki, aztán nincs mögötte semmi ;)

2017. aug. 18. 14:43
 40/50 anonim ***** válasza:
0%
Cica, ahhoz te kevés vagy hogy engem ugráltassál, úgyhogy remélem nem veszed zokon, ha a jogszabály-változásaiddal együtt ívben lesz.rlak. Akkor gyere vissza, ha érdemben hozzá tudsz szólni a témához.
2017. aug. 18. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!