Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ennyire nehéz bármit összehozni Tinderen?
Hasonló a helyzet. Kb. 50 match, és most vasárnap fogok először találkozni egy lánnyal. Potyára nem megyek ki sehova, mindig 100%-ra letisztázom a találkozót közvetlenül mielőtt elindulnék.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy közülük sok a 18 éves iskoláslány, és szinte alig-alig vannak közelebb 100 km-nél. Nem túl sokan akarnak beszélgetni, pedig ki van írva, hogy szeretek kezdeményezni, és ehhez hűen úgy is szoktam üzeneteket küldeni, hogy lehessen rá bőven reagálni. Mindenki ilyeneket ír, hogy "aha", "én is", "oké", "ja, szerintem is", pedig az is ki van írva, hogy nem tudom értékelni az egy-két szavas válaszokat.
Be kellene állítanom, hogy a nő legalább olyan idős legyen, mint én, de akkor meg lenne összesen 10-15 matchem, és a vasárnapi találkozó se jött volna össze.
Azt már én is megfigyeltem, hogy 20 alattiakkal nem érdemes kezdeni. Egyszerűen képtelenek az egyenes beszédre, éretlenek, fingjuk nincs, hogy mit akarnak. Nem mondom, hogy minden lány ilyen, de tinderen 20 alatt csak ilyennel találkoztam. Volt olyan, aki tök jól eladta magát, okos volt, sok volt bennünk a közös, alig vártam, hogy találkozzunk, és kétszer is a semmiért mentem ki, mert az utolsó pillanatban elkomolytalankodta. Idióta gyerekek még. Szerintem arra vágynak, hogy valami szexi rocksztar elszédítse őket, és spontán történjen bármi velük. Amikor utólag számon kérem őket, akkor megy a mellébeszélés. Nem képesek az egyenes beszédre egyszerűen, de legalább qrva önérzetesek tudnak lenni. Olyan is van, akivel tök jól elbeszélgettem, majd eltűnt két hétre, és amikor rám ír, akkor közli, hogy találkozzunk aznap, de úgy, hogy odamegyek kocsival (70 kilométerre). Ezek mit gondolnak? Aztán megint eltűnik. Idióták.
Korombelivel megintcsak esélytelen, ők meg feljeb keresgélnek. Nálam kb 22-23 az ideális.
Élőben meg azért esélytelen, mert sose annak kellek, aki tetszik.
18 évesek közül kis túlzással szinte minden harmadik match. :D Az egyik fotón a szakdolgozatommal pózolok, de azon kívül is van zakós-inges fotóm feltöltve. A munkahelyem van kitéve, nem az egyetem, ahol végeztem, és kiírtam, hogy nem szeretem a snapchat kutyafejet.
Nem értem ezeket a lányokat, szerintem ők sem gondolják komolyan. :D
last:
Az oke, hogy a kislanyoknak tetszik egy idosebb pasi. Nade te mi a fraszert likeolod oket? Egyaltalan miert keresgelsz kozottuk, ha ennyire nem erted meg oket?
Én azt vallom, hogy attól, hogy valaki 18 éves, még lehet értelmes, jó beszélgetőpartner. Tény, hogy rengeteg a kislányos viselkedésű köztük, de én eleve úgy Tinderezek, hogy azt próbálom leszűrni a fotókból, munkahelyből, leírásból, hogy vajon mennyire lehet intelligens a lány, és mennyire lehet jól beszélgetni vele.
Nemrég például Facebookon is folytattuk egy 18 éves lánnyal. Azt sajnálom csak, hogy másfél-két órára lakik, ráadásul Pesten belül sem a szomszédban van az állomás, ahonnan indulnom kellene. Egy találkozót viszont össze szeretnék hozni vele is.
Ettől függetlenül a 18 évesek kb. 99%-a selejt, értékrendje, gondolkodása, életvitele, önállósága, tájékozottsága alapján. Viszont a maradék kevéssel szívesen találkozom, csak végre ne Kunmadarasról, Szegedről meg Salgótarjánból írnának, hanem Pestről! :D (Hogy miért van maxra állítva a távolság, az egy jó kérdés, ezen még nem gondolkodtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!