Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szánalmas, ha nőként még Tinderen is alig tudok randit összehozni?
A Tinder nem szexpartnerkereső?
Szerintem próbálkozz normális társkeresőn.
Nem vagyok fent Tinderen, de nem túl jó dolgokat hallottam róla, pl. hogy az alapján lájkolja az ember a másikat, hogy kép alapján lefeküdne e vele... Nekem ez már túl sok lenne..
Szerintem pedig nyugodtan írhatnál nekik ha van egyezés. Tudod ismerkedni úgy lehet a kommunikálsz a másikkal.
24/F
Én fickóként a love.hu-n nem tudok össze hozni, max. pár levél néha.
Keserves a netes társ keresés.
"nem merek ráírni, mert úgy gondolom, hogy a férfiak szinte mindenkit jobbra húznak és utólag válogatnak, meg egyébként is, van vagy egy tucat lány, akivel már beszélgetnek"
Akkor ezzel van a probléma. (Megsúgom, a férfiak közül meg sokan azt gondolják, hogy te beszélgetsz már egy tucat fiúval.)
8:
Én mindig azt gondolom, hogy a nők akikkel beszélgetek, azok csak velem beszélgetnek. (Miközben én sokszor valóban akár fél tucat lánnyal beszélgetek)
De még ha rosszul is gondolom, jobb érzés ezt gondolni :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!