Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha van egy match-etek Tinderen, és nem írtok a lánynak, az miért van?
Én néha csak a kezdő képet nézem meg. Aztán ha az jó akkor megy jobbra. Aztán mikor match lesz megnézem a többi képét is. Aztán kiderül h mégsem az esetem
Hozzáteszem h általában megnézem az összes fotót
Mert minden lányt balra-jobbra húzok(/húztam) 15 km-es körzetben (minden nap) és amikor van napi szinten (minden nap) akár csak 2-3 matchem, akkor nincs időm mindenkinek írni.
Első nap írok 3 csajnak, az még kezelhető. Már a második nap ha írok az újabb 2-nek az már öt csaj és annyival biztos nem tudnék beszélgetni.
Jelenleg pár tucat csaj van a matchek között, akiknek még nem írtam. Ennyivel egyszerűen képtelenség beszélgetni. Emberileg lehetetlen feladat, de ezt gondolom mindenki megérti és nem kell magyarázni.
Hozzátenném ráadásul nem is budapesti vagyok a 2 milliós emberrel, csak egy 150 ezres nagyvárosban élek és csak a 18-24 éves lányok vannak beállítva érdeklődésbe.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!