Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen milyen kép alapján húzzátok automatikusan BALRA az ellenkező neműeket?
Én a kérdezővel értek egyet. Kiemelném ezek közül az izmos-feszítős és az autóval pózolós képeket, ezek egyből mennek balra.
27/N
piával/cigivel fotózkodós
piercinges
szelfi
Feszítős, feszülés inges, bármilyen fényeffektes (nemrég láttam sárgás képet), elmosódott, bármilyen a srác számára úgy tűnő menő dolog előtt pózolós, napszemüveges, és kidobófiút játszó, mérges fejűt. Vagy olyat, aki nem tud mosolyogni. Tipikus példák az ilyen képek:
Jó kép, például ez:
vagy ez:
Nekem legalábbis ilyen fényképek tetszenek.
Erősen sminkelt
Divatos megjelenés
Snapchat-filteres (főleg a kutya, ami borzalmas)
Cigis
Fesztiválozós
Alkohollal pózolós
Art student starter pack [link]
Buta arcú
Kövér (bocsi, de nekem nem jön be)
Tüsihajú
Nagyon nem tetszik arcra (tudom, nem tehet róla, de én sem)
Ezek nagy része olyan, hogy ha a többi kép közt látom, akkor is megy az X, de pl. ha alkoholimádat vagy azzal való poénkodás van, akkor is.
25/F
Kedves Kérdező!
Nekem egy itt említett fotóm sincs kint, mégis alig van párom. Eddig azt gondoltam, hogy biztosan rosszak a képeim. E kérdés láttán már tudom, hogy nem. Szimplán csak csúnya vagyok! Örülök, hogy végre megtudtam. Köszönöm Neked! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!