Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen milyen kép vált be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen milyen kép vált be nektek férfiként?

Figyelt kérdés
Kissé idegesít a dolog, hogy nem megy úgy tinderen nekem, mint ahogy elvárnám, alig van mostanában match, pedig egyik haverom(aki szerintem nem szebb semmivel nálam, nem ölt bele sok energiát, utánaolvasást, hogy milyen képet/bemutatkozást tegyen fel, sima a napi 4-5 match szinte akármilyen képénél. Nekem meg van hogy egy hétig semmi. Nem érzem igazságosnak ezt az egészet, mert teljesne úgy érzem, hogy igyekeztem jó képeket kitenni. De valamiért mégsem megy jól a dolog. Nektek milyen témájú, hátterű stb. képpel ment a dolog?

2017. jan. 17. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon egyszerű

Átlagos kepeim vannak és átlagos csajokat húzok jobbra

Nincs bemutatkozás aki akar valamit jelentkezzen

Általában van szex is

23/F

2017. jan. 17. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

Engem lekapott a haverom ahogy álltam a be a garázsba a BMW-vel, és csak egy kicsit látszódott rajta a Porsche hátulja.

Azt mondta ez a kép jól sikerült, úgyis az ilyen természetes, nem beállított képeket keresik a csajok,és ez alapján szelektálnak.

Nos igaza volt, este már randira mentem.

2017. jan. 17. 22:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam kocsis képen, de sokan azt mondják, hogy irritálja őket az ilyen, aztán lehet hogy azt mondják hogy igen, mert "én nem olyan vagyok" aztán mint a feljebbi komment mutatja, egyből van kapás... érdekes.
2017. jan. 17. 22:35
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
ugh kérdező, lehet nem a képet, hanem a humorérzéket kellene kicsit javítgatni ;)
2017. jan. 17. 22:42
 5/11 A kérdező kommentje:
nincs azzal gondom ;) de most jelenleg a match növelése lenne a cél, aztán beszélhetünk erről is, miután akad pár match. Anélkül meg elég nehéz ráírni akárkire ;)
2017. jan. 17. 22:53
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

A félmeztelen, pózolós, vagánykodós képek nem jönnek be senkinek a közhiedelemmel ellentétben. Úgy ahogy az sem, ahol a haverjaiddal vagy, vagy épp egy vagy több lánnyal. A tükröket és a selfie-t is hanyagold erősen.

Az sem, ha belemosolyogsz a kamerába, vagy belegizdulsz.

Ezek mind gagyik és csak olyan fogja elhúzni jobbra, aki buta, mint a tök és a szexig sem tudsz vele eljutni, mert amint kinyitja a száját legszívesebben kiszaladnál a világból.

Legyenek egyszerű képek. Legyen egész alakos, legyen egy elegáns, egy olyan miközben épp a hobbidnak élsz és egy közelebbi arckép, amint nem idétlenkedsz. Illetve még kirakhatsz egy üdülős képet is, de ne előre, ne azon legyen a hangsúly.

Lehetőleg friss képek legyenek, (ez fontos, mert kellemetlen ha az embert otthagyják kb azonnal...). És ne otthon lődd ezeket, hanem legyen meg a mögöttes tartalom.

2017. jan. 17. 23:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2017. jan. 17. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
A kocsis, pecás, haveros, csajos, félmeztelen, kondis, ivós képeket, béna selfie-ket kapásból x-szelem.
2017. jan. 18. 00:45
 9/11 anonim ***** válasza:
32%

"A kocsis, pecás, haveros, csajos, félmeztelen, kondis, ivós képeket, béna selfie-ket kapásból x-szelem."

BMW-s pasi vagyok.

Az lehet hogy te ikszeled(Xeled), de hogy fél éve vagyok fenn ezen az oldalon, és hála a haverom spontán képeinek amit csinált róla, hogy véletlen látszódnak a kocsijaim, már vagy 50 randim volt, szebbnél szebb csajokkal.

Akkor miről is beszélsz?

2017. jan. 18. 01:00
 10/11 anonim ***** válasza:
*amit csinált rólam
2017. jan. 18. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!