Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen milyen kép vált be nektek férfiként?
Figyelt kérdés
Kissé idegesít a dolog, hogy nem megy úgy tinderen nekem, mint ahogy elvárnám, alig van mostanában match, pedig egyik haverom(aki szerintem nem szebb semmivel nálam, nem ölt bele sok energiát, utánaolvasást, hogy milyen képet/bemutatkozást tegyen fel, sima a napi 4-5 match szinte akármilyen képénél. Nekem meg van hogy egy hétig semmi. Nem érzem igazságosnak ezt az egészet, mert teljesne úgy érzem, hogy igyekeztem jó képeket kitenni. De valamiért mégsem megy jól a dolog. Nektek milyen témájú, hátterű stb. képpel ment a dolog?2017. jan. 17. 22:23
11/11 anonim válasza:
Ugyan azokkal a képekkel, amikkel társkeresőn is, az egyetlen gond, hogy ezen képek mindegyike kamukép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!